Zaterdag 24 februari volle maan in maagd

Zaterdag 24 februari volle maan in maagd -> Volle Maan(d) Kaartlegging

22 februari 2024 / Door Karen Bos – uitjebewust

Goede middag lief mens,

Aanstaande zaterdag klopt er weer een volle maan aan de deur. Kun jij de energie al voelen?

Heb je last (misschien een groot woord) van een stukje ongeduld? Of weet je even de weg niet? Wil je graag helderheid, maar komt het antwoord maar niet? Dat heeft te maken met ‘de aanloop naar’.

Er is verandering op komst. Of jouw vraagstuk nu groot of klein is, er komt beweging in. Het eerste dat ik hoorde toen ik ‘inzoomde’ is  VERNIEUWING. Iets nieuws op jouw pad. Een doorbraak. Misschien eindelijk antwoord of ineens is er wel die kans. Iets dat eerst niet lukte – de tijd was er nog niet rijp voor – gaat nu wel de goede kant op.

Verzet je niet tegen verandering lief mens. Ga mee met wat je aangereikt wordt. Je kunt de beer (kracht en flexibiliteit), kever (bescherming), schildpad (geduld) en wolf (padvinder) vragen om je bij te staan.

De maagdenergie is die van dienstbaarheid vanuit jouw eigen (oer)kracht en enorme waardevolheid. Dienstbaarheid betekent dat je – zonder jeZELF weg te cijferen!!! – het grotere geheel op een positieve manier dient.

En nu niet gaan denken (hoofd) dat wat jij doet, wenst, of wilt doen daar NIET aan bijdraagt, want… en dan komen die spreekwoordelijke beren (hihi, daar is ie weer) weer eens op jouw weg. Lief mens, je kúnt niet bedenken hoe wat jij doet bijdraagt VOORDAT je ermee begint. Het is ook niet zo dat wat jij doet/gaat/wilt doen, enz. dat direct inzichtelijk maakt. Het is meestal de spin off van wat jij doet/gaat/wilt doen, enz. Zonder dat jij je er bewust van bent, kun je mensen bijvoorbeeld inspireren of ze kracht geven.

Dat heeft allemaal te maken met HOE jij in jouw leven staat en of je kunt stralen of niet (er is geen reden om het niet te doen namelijk, alleen het hoofd gooit meestal roet in het eten met al die vragen en bedenkingen). Het enige wat jij hoeft te doen, is jouw hart volgen en als je dat al volgt en er zijn dingen, die uit jouw uniekheid voortkomen, er IETS mee doen. Delen bijvoorbeeld op welke manier dan ook.

Stap uit jouw ‘ondergeschiktheid’, die jeZELF stiekem oplegt, en buig die vol vertrouwen (ja, dat is ontastbaar en vraagt om lef) om naar dienstbaarheid…

Ook ‘loyaal ZIJN’ is onlosmakelijk met de maagd verbonden en zit ook in jou ZIJN verweven. Je blijft misschien wel te loyaal aan dat wat NU is. Hoe jouw leven er op dit moment uitziet. Maar in hoeverre ga je hiermee van jouw ware ZELF af? Dit is gedienstigheid MET wegcijferen. Hoe je dit kan testen? Iets kost je veel te veel energie. Je wordt er niet blij van. Je ziet het als jouw plicht, maar de passie zit er niet (meer) achter. Dingen kloppen (hart) niet met jouw waarheid. Kijk er eens naar lief mens en neem dan dappere besluiten.

Het belangrijkste in dit leven is loyaal ZIJN aan jeZELF, hoe meer jou dat lukt, hoe makkelijker vernieuwing (is ook groei) zijn intrede kan doen…

Heb jij iets aan deze boodschap gehad? Heb je inzicht of iets anders hieruit ontvangen? Dan kun je iets terugdoen, door mij te supporten met een bijdrage, zodat ik dit werk kan blijven doen. Zo blijft de Universele wet van geven en ontvangen in balans. Jouw support is welkom op NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos 

Meedoen met de Volle Maan(d) Kaartlegging

Zaterdag vraag ik weer kaarten vanuit eenheidsbewustZIJN voor degenen, die graag inzicht/inspiratie willen ontvangen door zelf uit de kaarten, die ter tafel komen, intuïtief een keuze te maken.

Zondag ontvang je dan een pdf met de foto van de gedraaide kaarten en de gechannelde boodschappen, die er deze volle maan(d) bij  horen om jou antwoorden/inzicht/inspiratie te geven daar waar jij nu bent. 

Wil je meedoen?

Meld je dan hier aan, zodat ik je mee kan nemen bij het vragen van de kaarten.

Of je nu meedoet of niet: in ieder geval een mooie volle maan gewenst, lief mens en vergeet niet jouw mooiste wereld, waar jij onderdeel van bent, in jouw ‘cloud’ te zetten op jouw eigen unieke manier. Alles is vormvrij en jij mag creëren…

Inspirerende en liefdevolle groet,

UIT JE BEWUST
Karen Bos