Voortgang avontuur Frankrijk

Voortgang avontuur Frankrijk

Door uitjebewust / Karen Bos

Goede morgen lief mens!

Heb je ook de nieuwe maan gevoeld? Heftige reacties gevoeld, zowel in jouw lijf als om jou heen. Alles lijkt onder een vergrootglas te liggen en als de zon daar in schijnt, dan kan er zomaar een vlammetje ontstaan.

Dit vlammetje kan betekenen fik in de pan (welke spiegels krijg je weer en mag je nu echt eens aankijken) of precies die kleine spark, die jij nodig hebt om (eindelijk) jouw bewustZIJNspad in te slaan, er weer op terug te komen of met rasse schreden vooruit te gaan.

Wat het ook is, het is altijd opbouwend en positief. Achteraf, dat dan weer wel. Hopelijk kun je er dan ook om lachen, de opluchting voelen of de magie ervan beter interpreteren.

Op dit moment, in welke situatie je ook belandt, is voelen het enige dat werkt. Ga stil staan, ook letterlijk, toets op jouw eigen unieke manier wat je waarneemt (voelen, zien, horen, innerlijk weten, wat jouw manier dan ook is). Het is eigenlijk het moment op pauze zetten en dan vanuit het grote niets inzicht ontvangen.

Wat jouw rol is bijvoorbeeld in een situatie, wat je vervolgstap mag zijn. Je wordt uitgedaagd om blind te vertrouwen en te navigeren op jouw innerlijke kompas. Perfecte gelegenheden dus om je verder te ontwikkelen.

En die ‘mankementjes’ als te veel in je hoofd zitten, te veel nadenken, willen controleren, willen sturen of zelfs manipuleren, klachtje hier, klachtje daar, zijn allemaal bijzaak.

De propellers mogen aan, zodat je naar de volgende fase kan vliegen, waarbij je er zeker van mag ZIJN dat je daar dan ook veilig in landt.

Dit tot zover.

De hond en de vis kruisten mijn pad. Je vind ze hieronder en verder ook nog een update over mijn avonturen van de afgelopen weken. Best een lange tekst en alleen voor jou als nieuwsbrieflezer beschikbaar. Dus als je het leuk vindt, lees lekker mee?

Inspirerende en liefdevolle groet,

Donatie voor Mike kun je  overmaken op: NL10 ASNB 0782 5229 71 t.n.v. K.J. Bos,  met vermelding: voor Mike

Karen Bos