Volle Maan(d) Kaartlegging

 

Volle Maan(d) Kaartlegging

5 maart 2023 / Door uitjebewust

 

Aanstaande dinsdag 7 maart is het weer volle maan in maagd deze keer. Tijd om weer kaarten te vragen en de bijbehorende boodschappen te channelen om je, aan de hand van jouw eigen intuïtieve kaartkeuze(s), verder te mogen helpen.

Hoe werkt het:

  • Deze kaartlegging is op basis van support naar draagkracht. Je moet je aanmelden om mee te doen.
  • Op 7 maart ontvang je de kaarten, die deze volle maan(d) van toepassing ZIJN in jouw mailbox. Ze liggen gedekt en genummerd.
  • Je kiest de kaart(en), die met jou resoneren (zonder te weten, dus wat er op die kaart(en) staat)
  • Op 8 maart ontvang je van mij de link naar de gedraaide kaarten en de bijbehorende boodschappen voor aankomende maan(d).

Zo kun je inzien wat je gekozen hebt en welke boodschap er voor jou is, waardoor je aankomende maand met een stukje inspiratie, inzicht en frisse moed tegemoet kunt treden.

Meer informatie vind je hier: https://uitjebewust.nl/volle-maand-kaartleggingen/

Direct aanmelden kan hier: https://uitjebewust.nl/aanmelden-volle-maand-kaartlegging/

Volle Maan in Maagd
Het gaat over jouw rug rechten. Voor jeZELF gaan staan. Genoeg meegelopen en aangepast. Van afhankelijk naar meer onafhankelijk, omdat je steeds meer jouw waardevolheid en uniek ZIJN ontdekt en erachter komt dat dat geen zwakte is, maar juist een kracht.

Maart staat ook in vissen of ram. Beiden een sterrenbeeld dat het lastig vindt focus te houden. Let op dat je niet te veel gaat zweven of te snel van het 1 in het ander springt. Soms zijn dingen meer de moeite waard dan je vermoedt en kun je door de avontuurlijke energie van ram kansen missen. Slow down dus en met 2 voetjes op de grond, waarbij een stukje acceptatie van hoe een situatie nu is je verder brengt.

Liefdevolle groet,
Uitjebewust / Karen Bos

https://uitjebewust.nl/