Update Uitjebewust / Langpootmug & de kever

Update Uitjebewust / Langpootmug & de kever

Lief mens,

De Lanpootmug, tja, je verzint het niet, maar hij ging maar niet weg. Dus die kun je hieronder terugvinden. Het gaat over jouw bereik, net als dat van een mobiel netwerk…

Dan, de kever, opnieuw onder de aandacht. In allerlei soorten en maten en waarschijnlijk ook op jouw pad. Zachtheid, mildheid, lief zijn voor jou, overgave. Daar draait het dit moment een beetje om.

Er is zoveel om te incasseren en integreren. Sommige dingen in het transformatieproces van dit moment, hebben zelfs verstrekkende gevolgen. Je moet het allemaal maar bij kunnen benen op dit moment. Pak dus ook tijdig jouw rust. Overlevingsstructuur versus wie jij echt bent, onderscheiden, keuzes maken, loslaten. “Pfff, houd het dan nooit op?” De kans dat jij dit gevoel de afgelopen dagen/week hebt gehad, is groot.

Beter is onderweg. Pak jouw kansen om te herkauwen en dat via de verschillende kanalen (magen) te verteren. Oude stukken van dit leven, vorige of uit familielijnen het trilt allemaal niet meer mee met de nieuwe energetische frequentie, dus het mag weg. Daar kun je geestelijk en/of fysiek ‘last’ van hebben. Geeft niet. Het gaat over. Probeer zoveel mogelijk de dag te plukken en te accepteren hoe het nu is. Ook al zou je het liefst in de weerstand schieten of wil je vechten, beter niet doen.

Gewoon even doorbijten. Goed blijven voelen. Bij jeZELF blijven. That’s all.

Keep up the good spirit!

Liefdevolle groetjes,
Karen Bos

https://uitjebewust.nl/