Morgen Volle Maan in leeuw -> Volle Maan(d) Kaartlegging:

Morgen Volle Maan in leeuw -> Volle Maan(d) Kaartlegging:

4 februari 2023 / Door uitjebewust

Goede middag lief mens,

Morgen is het weer volle maan in leeuw deze keer.

Dus tijd om weer kaarten te vragen en de bijbehorende boodschappen te channelen om je, aan de hand van jouw eigen intuïtieve kaartkeuze(s), verder te mogen helpen.

Hoe werkt het:

  • Deze kaartlegging is op basis van support naar draagkracht. Je moet je aanmelden om mee te doen.
  • Op 5 februari ontvang je de kaarten, die deze volle maan(d) van toepassing ZIJN in jouw mailbox. Ze liggen gedekt en genummerd.
  • Je kiest de kaart(en), die met jou resoneren (zonder te weten, dus wat er op die kaart(en) staat)
  • Op 6 februari ontvang je van mij de link naar de gedraaide kaarten en de bijbehorende boodschappen voor aankomende maan(d), zodat je kunt inzien wat je gekozen hebt, welke boodschap er voor jou is, zodat je aankomende maand met een stukje inspiratie/inzicht/moed misschien wel tegemoet kunt treden.

Meer informatie vind je hier

Direct aanmelden kan hier

Dan volle maan in leeuw:

De leeuw is heftig, stoer, durfal, risiconemer, gepassioneerd en vol gaat voor wat zijn hart ingeeft. Deze prachtige eigenschappen kunnen je deze maand precies DAT zetje geven, waardoor je (eindelijk) in actie komt om jouw ZIJN en de daarbij behorende talenten en gaven op jouw eigen unieke manier in te gaan zetten. De leeuw brengt je dus een gezonde dosis moed.

Daarnaast, om meer ruimte te scheppen voor nieuw en/of groei kunnen er confrontaties ZIJN. De grote valkuil van de leeuw is dat door de heftige emoties, die dit teken met zich meebrengt, er ook destructief gedrag kan ontstaan op het moment dat de leeuw in zijn hart geraakt wordt. Wraak, woede, willen verwoesten, onbesuisd en wild om zich heen slaan en er geen rekening meer mee kúnnen houden dat hiermee anderen pijn gedaan wordt, meer dan hen lief is en dat vanuit hun eigen (ziele)pijn.

Als je deze maan(d) wederom geconfronteerd wordt met thema’s, situaties, mensen, die jou (wellicht zich herhalend) raken. Laat dan zien dat je inmiddels gegroeid bent. Dat je niet reageert als de leeuw (op een manier zoals je voorheen deed) als jouw (ziele)pijnpunt (nogmaals) aan het licht komt. Keer dan in jeZELF en vraag jeZELF af WAT hier aan je getoond wordt (spiegel) en WAT je hiervan kan leren, zodat je dit thema kan tackelen en de weg die voor je ligt er vrij van kan maken.

Een mooie opgave en de door jou gekozen kaart(en) zullen je er zeker bij helpen.

Ik hoop je natuurlijk morgen te digitaal te mogen ontmoeten, maar of je meedoet of niet, ik wens je in ieder geval een heel mooi weekend!

En… vergeet niet jouw beste intenties voor jeZELF en de wereld als geheel morgen op jouw eigen unieke manier in jouw ‘cloud’ te zetten, zodat jouw mooie energie precies dat voedt waardoor beter kan manifesteren.

Inspirerende en liefdevolle groet,
UIT JE BEWUST
Karen Bos