Mag ik een kaartje voor de wereld?

Mag ik een kaartje voor de wereld?

4 juni 2021 / Door uitjebewust

En floep, deze 4 kaarten vliegen uit mijn nieuwe Franse dek. 4 voor de 4 seizoenen, de 4 windstreken, de 4 elementen aarde, vuur, water en lucht. De overgang van het een naar het ander en dat is precies waar we als mensheid op dit moment in zitten. Het oude mag plaatsmaken voor het nieuwe en dat gebeurt ook. In jouw ieniemienie leventje (micro) en op het wereldtoneel (macro). De windrichting bepalen wij met zijn allen. De frisse wind, die opsteekt, kan verschillende effecten hebben. Hij kan ijskoud zijn, of juist die verkoeling brengen op die warme dag. Hij brengt regen of waait juist de wolken weg, zodat de zon volop kan stralen. Alles is met elkaar verbonden, ook het verleden en de toekomst. Het is aan ons om alles te eren, accepteren en dankbaar te zijn voor wat zich dan ook laat zien.

Désert -> Woestijn
Quête visionaire -> vision quest

De woestijn is een ruige omgeving waar ogenschijnlijk (vrijwel) niets lijkt te leven. Je kunt er makkelijk de weg kwijtraken als je niet weet wat jouw route is. Of verzanden in het in stand houden van wat je nu dagelijks doet of jeZELF hebt aangeleerd, zelfs al weet je diep van binnen dat het nu echt tijd is om andere keuzes te maken en hierin te volharden.

De woestijn vraagt je om dieper te kijken. IN jeZELF. Wat ligt er onder het zanderige oppervlak verborgen? Wat als je dat water zou geven? Komt jouw woestijn dan in bloei? Weet dat alles wat zich ogenschijnlijk slapend in de woestijn bevindt maar een paar druppels regen nodig heeft om het gehele landschap totaal te laten veranderen. Dat is met jouw leven ook zo, als je maar water op de juiste zaden giet.

Meer lezen >>>

Reconnect Week Frankrijk

Frankrijk-St-Lary-uitjebewust reconnect week

Deze zomer/dit najaar organiseer ik een aantal weken dat je met gelijkgestemden of alleen bij mij kan komen verblijven, waarbij we zullen werken aan jouw groei en het (meer of weer) in verbinding (reconnect) komen met jeZELF.

Hiervoor zal ik tijdens jouw verblijf je uitdagen om ZELF tot inzichten te komen. Natuurlijk ontvang je daarbij ook hulp. Ik sta je terzijde met consulten, een kaartlegging en zal zoveel mogelijk antwoorden proberen te geven. Alles in lijn met hoe ver het kan en mag.

En natuurlijk is er alle ruimte voor de ‘Joie de vivre’, het goede Franse leven, maar dan wel volgens biologisch en vegetarisch recept. Wat zou dat met jouw ZIJN doen?

Meer lezen >>>