22-03-26 inspiratiekaart: Houd je kinderlijke geest

22-03-26 inspiratiekaart: Houd je kinderlijke geest

Door uitjebewust

Inspiratiekaart voor 26-03-22

Mag ik een kaartje voor de wereld?

En deze komt eruit gefloept. Moeiteloos. En dat is waar het om draait. Moeiteloos is een mooi woord. Toen je kind was, was alles vanzelfsprekend. Nam je de dag hoe die kwam. Ontdekte je elke dag nieuwe dingen. Stapte je vol vertrouwen de wereld in. Deed je dingen, die misschien niet zo slim waren, waardoor de nodige bulten en pleisters de revue zijn gepasseerd. Maar dat heeft je alleen maar geleerd waar grenzen liggen. Spelen stond centraal. Alleen of met anderen. Misschien was je wel heel creatief. Was jouw fantasiewereld ontzettend levendig en werd jouw fiets een paard, het zandkasteel een kabouterpaleis, enzovoort. Zo ging je op pad op jouw levensweg.

Deze kaart vraagt je opnieuw te verbinden met de pure JIJ van toen. Voordat er zich allerlei narigheid op jouw pad voordeed. Want als je energetisch hoger afgestemd bent, dan is het zeker dat dat op jouw pad gezet is. Soms om te leren, soms om je weg te halen bij jouw hogere ZELF en de mooie gaven, die je tot jouw beschikking hebt.

Vanuit de universele liefde heb je alles overleefd. Alleen dat al geeft aan dat je beschermd bent, want anders had je aardse allang verlaten. Dus, lief mens, vanuit deze wetenschap word je gevraagd je opnieuw te verbinden met de puurheid van jouw ziel.

Door spelen kun je helen

Hoe staat jouw leven er op dit moment voor? Hoe staat jouw gezicht? Op serieus? Diepe rimpels in het voorhoofd? Strakke mond? Voel eens aan de spieren van jouw kaken. Hoe hoog is de spanning daar? Is het kiezen op elkaar en doorbijten, want het is nou eenmaal zo? Er word je gevraagd ‘lichtheid’ aan jouw leven toe te voegen en dat dan letterlijk en figuurlijk.

Meer lezen >>>