21-09-21 Volle maan(d) kaartlegging

21-09-21 Volle maan(d) kaartlegging

21 september 021 / Door uitjebewust

Goede maanmorgen!

Een volle ronde maan deze keer. Het lijkt of er cirkels tot een einde komen. Net of je ergens doorheen bent. De meteorologische omslag naar de herfst op 22 september, precies de dag na de volle maan, kondigt een tijd van verzamelen aan.

Welke zaden zijn er voor jou te verzamelen? En welke bloemen en planten zijn toch echt ‘uitgebloeid’? Niet alleen in jouw leven, maar ook op een groter toneel. Vasthouden aan het oude past niet meer bij de verhoogde trilling van Moeder Aarde en de zovelen die haar hierbij helpen.

In de herfst verandert alles van kleur. Zelfs het zonlicht wordt zachter, maar er zijn zeker nog dagen waar ze haar lichtkracht in vol ornaat zal laten zien. Dan komen dingen aan het licht, waardoor er een omslag plaats gaat vinden. Het is aan de mensheid om deze zelf vorm te geven. Blijft het ‘bang zijn voor’ of wordt het ‘met respect en liefde voor’?

Om jou te helpen bij jouw groei/proces/inzichten kwamen deze 4 kaarten uit Het mystieke sjamanen Orakel kaartenset.

Doe jij ook (weer) mee?

Zo werkt het:
Kies intuïtief 1 of meerdere kaarten (niet stiekem switchen, omdat jouw hoofd dat zegt)

210921-vollemaan-kaartlegging-gedekt-uitjebewust

Morgen vind je hieronder de omgedraaide kaarten en de daarbij behorende boodschappen.

Liefde’volle’ maan gewenst! 🌕 En niet vergeten… zet jouw beste intenties/affirmaties/wensen in jouw ‘cloud’ voor jeZELF, alles en iedereen om je heen én de wereld in het algemeen. 🍀

Liefs Karen Bos

Lees meer op de website over:

Aanmelden voor persoonlijke kaartleggingen kan via de button hieronder.

Soms zit je met vragen en kan een kaartlegging je meer inzicht geven.
Op dit moment biedt ik 2 soorten kaartleggingen aan:

Consulten:

Soms kun je net niet over dat muurtje kijken, waar je maar tegenaan blijft lopen. Het is ook niet eenvoudig om je eigen situatie haarscherp te kunnen (over)zien. En als je dat wel kan, dan volgen vaak de vragen: ‘Hoe dan?” “Wat dan?” “Waar mag ik aan werken om verder te komen?”

Reconnect Week Frankrijk zomer/najaar 2021:

Deze zomer/dit najaar organiseer ik een aantal weken dat je met gelijkgestemden of alleen bij mij kan komen verblijven, waarbij we zullen werken aan jouw groei en het (meer of weer) in verbinding (reconnect) komen met jeZELF.

Winter sCOOL 2021/2022:

Wil jij jeZELF openen en (weer) in verbinding komen met jeZELF?
Kom dan naar mijn Winter sCOOL, waarin je een week met jeZELF aan de slag gaat.

https://uitjebewust.nl/