Uw stem laten gelden of uw hart laten spreken

Uw stem laten gelden of uw hart laten spreken

22 juli 2021 / Door Trienke Minkema

Bij elke melding van naderend onheil of rampspoed wordt eenieder altijd als eerste geconfronteerd met zijn of haar eigen nog niet losgelaten angsten.

Angst voor ‘de Dood’, die slechts een overgang is naar een nieuwe staat van bewustzijn, is een van de hardnekkigste energieën die een mens in zijn greep kan houden.

Het is dan ook voor ieders gemoedsrust van groot belang om goed bij zichzelf te blijven en te onderzoeken waar de angst zich bij ieder verborgen houdt. Het blijven vasthouden aan deze energie verlaagt namelijk uw trillingen dusdanig dat het uw overlevingskansen kan verkleinen.

Ga daarom in verbinding en communicatie met uw angst, leer hem kennen en laat hem dan weer gaan. U allen zult dan aan zelfvertrouwen kunnen winnen en automatisch in de stand van overgave komen.

Deze overgave is nodig om te kunnen blijven staan tijdens de komende omwentelingen die op aarde gaan plaatsvinden. Blijf in de innerlijke kamer van uw hart en weet dat niets maar dan ook niets het plan van de Vader en de Moeder Gods kan dwarsbomen.

Hoe pijnlijk de loslatingsprocessen ook voor u zijn: Behoud uw vertrouwen dat alles zal gaan zoals het gaan moet en dat alles zich uiteindelijk ten goede zal keren.

Wat wilt u? Uw stem laten gelden en horen, of uw hart laten spreken?

Houdt allen goede moed.

www.trienke.com

mijn teksten mogen altijd worden gedeeld met vermelding van de bron