Over Angst en Liefde / door Trienke Minkema

OVER ANGST EN LIEFDE

door Trienke Minkema

Als de energieën van de angst voor indringende krachten en machten van buitenaf zijn verwerkt en losgelaten, dan kan er een energie vrijkomen die tot dan toe verborgen was gebleven. De angst kan daardoor getransformeerd worden naar liefde. U kunt ook in uw dromen kennismaken met deze energie. Angst kan een kracht worden. U kunt door deze kracht uw aardse beperkingen overstijgen.

Deze kracht helpt u door blokkades te gaan, hij geeft u vleugels en maakt u vrij. Als u zich gekwetst of beledigd voelt wanneer u erachter komt dat een ander u belogen of beledigd heeft, weet dan dat het uw ego is, dat is geraakt en aangeraakt. Die ander heeft alleen gehandeld uit onwetendheid en angst.

De Waarheid is en dat is alles wat zij hoeft te zijn. Als u uw eigen waarheid boven uw liefde stelt, dan bent u nog te veel gehecht aan uw ego. Laat los dat u denkt te weten wat goed of niet goed is voor die ander en laat toch uw liefde boven uw waarheid staan. Deze komt vanuit uw Hoger Zelf en wordt gevoed door God, of hoe u de Bron ook wilt noemen. Terwijl uw ego in stand wordt gehouden door uw aardse denkbeelden.

* * * * * * * * * 

© trienke minkema