ONTWAKENDE VROUWELIJKHEID / Door Trienke Minkema

ONTWAKENDE VROUWELIJKHEID

Door Trienke Minkema

De transformatiedie u nu ondergaat, is er één waarnaar u innerlijk al jaren verlangt; dat deze nu mag plaatsvinden, is een grote verdienste van uzelf. Al te lang heeft u zich staande moeten houden en de klappen van het leven die u heeft gehad, zijn ons niet ontgaan.

Dit is één van de redenen waarom uw vrouwelijkheid niet echt heeft kunnen ontwaken en de zachtheid van uw gevoelens niet ‘zichtbaar’ naar buiten heeft kunnen komen. Deze kracht is desalniettemin zo sterk in u vertegenwoordigd dat zij niet langer verborgen kan blijven. Zij is groot en zuiver en ze is als een hoeksteen van uw innerlijk geloof en weten. Het is een baken van een zo helder licht, dat anderen erdoor zullen worden aangetrokken. Het is nu de hoogste tijd dat de broek wordt verwisseld, als de huid van een slang die hem te krap is gaan zitten. Nu kan de weerstand om te kunnen ontvangen in woord en daad worden afgelegd.

Wat u in de buitenwereld te verduren en te verdedigen heeft gehad, waren slechts de reacties en de projecties van de weerstanders, die in uw innerlijke autoriteit als heer en meester nog aanwezig waren.

Deze hoeven nu niet langer te worden vastgehouden, omdat uw innerlijke verlangen naar bevrijding van deze oude conditioneringen nu een hoogtepunt heeft bereikt. Uw vrouwelijkheid wil nu ontwaken. Eindelijk, hier heeft u zo naar verlangd, want ook u wilt dat alle kinderen thuiskomen. Voor dit ontwaken is nodig: uw onvoorwaardelijke overgave aan Moeder aarde, zodat de Vader in u met Haar één kan worden.

Deze heilige verbintenis zal u alles geven wat u nodig heeft, om de nieuwe ‘Wereld’ in u geboren te laten worden. Doch wel nadat uw oude wereld eerst op zijn grondvesten heeft staan schudden.

Als u de Grote Moeder in u haar welverdiende plaats geeft, dan zal zij als een met bloemen versierde bruid zijn, die wacht op haar bruidegom. Het gaat hier uiteraard alleen om energieën, om uw innerlijke verbinding, waarna u als een baken van licht zult zijn. De slang van transformatie die over de wereld gaat, is dan veranderd in een bloemenslinger waarvan de bloemen van uw innerlijk één voor één zijn opengegaan.

Na deze versmelting van hemel en aarde in u, kan het Christuskind in u geboren worden en als een helder licht ten volle stralen. Als u dan als een kind kunt zijn en kunt wandelen in dat licht, dan kunt u binnentreden in Mijn Koninkrijk en tot Mij komen. U bent thuisgekomen.

Ik heb zo lang op u gewacht.


*********

© trienke minkema