ONDER DE GROTE VLEUGELEN van de genade

ONDER DE GROTE VLEUGELEN
van de genade

Dit is het tiende boek van Trienke Minkema. Trienke schreef dit boek voor alle dapperen die actief bijdragen aan het verhogen van het collectieve bewustzijnsveld.

Vergeving is daar een belangrijke laatste schakel in die je bereikt door jezelf diep in de ogen te kijken en alle storende invloeden in jezelf te transformeren naar een staat van ‘innerlijke vrede’. Het boek laat jou zien dat slechts het denken in beperkingen jou steeds weer van vergeving afhoudt.

Je kunt jezelf een grote dienst bewijzen door te stoppen om jouw ego nog langer voeding te geven in de vorm van miskenning, angst, schuld, twijfel, spijt en schaamte.

Dromen zijn hierbij zeer belangrijke wegwijzers. Weet dat ook jouw dromen waardevolle boodschappen zijn en het is dan ook aan te raden er serieus naar te kijken. Dromen brengen jou in contact met wie je in je diepste wezen bent. Zij nodigen je uit om de donkere kelder van jouw onderbewustzijn binnen te treden. Daar ontdek je wat jou ervan weerhoudt om als een blij kind te kunnen leven. Jouw dromen laten jou zien dat je een donkere en een lichte kant in je hebt. Als je deze twee kanten met elkaar verbindt dan is de eerste stap gezet om de eenheid in jezelf te herstellen.

Heb je de moed om naar binnen te keren dan kom je ongetwijfeld tot meer zelfkennis. Dit boek geeft jou handvatten en bevat creatieve oefeningen zodat je in contact kunt komen met jouw eigen droomwereld.

Trienke schreef ook dit boek in de vaste overtuiging dat alleen het gezamenlijk aangestoken licht kan bijdragen aan de verlossing van de beperkingen in onszelf, van de massa en later van de mensheid.

Aantal pagina’s: 176
Prijs: € 25,00
Gebonden en in harde kaft uitgevoerd.

Voor meer informatie over het werk van Trienke en het bestellen van haar boeken kun je kijken op www.trienke.com