Nieuw boek van Trienke Minkema. – WAARACHTIG BEVRIJD LEVEN ……..

Nieuw boek van Trienke Minkema.

WAARACHTIG BEVRIJD LEVEN
met transformatiekaarten voor bewustzijns-groei

 

Van jongs af aan krijgt Trienke Minkema via heldere dromen meer inzicht in levensvraagstukken. Sinds 1987 noteerde zij inmiddels meer dan 14.000 dromen. Het uitwerken van de onderliggende symboliek via tekeningen maakte haar een gerenommeerd dromenspecialist. Via haar droomwereld ontdekte zij een rode draad die de menselijke bewustzijnsgroei symboliseert. Dit motiveerde haar tot het ontwerpen van haar unieke set transformatiekaarten, een hulpmiddel bij uitstek voor hen die op zoek zijn naar diepere antwoorden bij levensvraagstukken.

De transformatiekaarten hebben vele lagen van diepgang die Trienke via haar diverse boeken verduidelijkt. Dit zeer toegankelijke basisboek beschrijft summier de betekenis van de symboliek in de transformatiekaarten en biedt handvatten voor mensen die via zelfonderzoek ontdekken wie ze werkelijk zijn. Trienke ontdekte dat het werken met de transformatiekaarten menig hart raakt en opent. Een wereld waar voor eenieder een plek is om zichzelf te zijn kan alleen tot stand komen via mensen met een geopend hart waardoor hun onvoorwaardelijke liefde voor het leven vrijkomt en stroomt naar hen die op het punt staan eveneens hun harten te openen.

De set (boek met 47 kaarten) kost €37,50 excl. verzending en zit in een mooie jubileumdoos.
Je krijgt er een gratis boek t.w.v. €15,00 bij.

Voor het bestellen van dit boek kun je mailen naar info@trienke.com

 

 

Ik trok speciaal voor wakkeremensen.org een kaart: 05 De Ingewijde en heb er een klein deel van de tekst bij gezet.

05 DE INGEWIJDE

wijsheid, vertrouwen, objectiviteit

De titel van de kaart “De Ingewijde” kan voor velen zwaarbeladen aanvoelen. Alsof een inwijding niet voor iedereen zou zijn weggelegd. Niets is minder waar. In vroegere tijden waren opleidingen tot droompriesteres of hogepriester alleen voorbehouden aan speciale personen. Deze personen waren voor hun taak op aarde vaak al bij hun geboorte aangewezen. Deze opleidingen werden gegeven in mysteriescholen. Dat gebeurde bijvoorbeeld in het oude Egypte. Priesters die helderziend konden waarnemen wie er geschikt zou zijn om voor geestelijke zaken te worden opgeleid kozen dan deze leerlingen uit. Zo’n opleiding in tempels en mysteriescholen duurde vaak vele jaren. Jonge kinderen waren dan al die tijd gescheiden van huis en haard. Dat hoeft in deze tijd gelukkig niet meer.

In het gewone dagelijkse leven kan iedereen in het hier en nu een inwijding ervaren. Hierdoor mag het duidelijk zijn dat ook jij kan ervaren wat een inwijding is. Een inwijding is niets anders dan een nieuwe laag in jouw eigen bewustzijn ontdekken. Een laag waarvan jij je nog niet eerder bewust was. Je gaat in deze tijd ontdekken wat er in jou besloten ligt. Als je een nieuwe ontdekking gedaan hebt en deze nieuw verworven inzichten integreert in jouw leven, dan heb je een inwijding ondergaan. Op deze manier kan je een groeisprong maken en tot meer zelfkennis komen. In bewustzijn te groeien. Als je deze kaart getrokken hebt dan word je innerlijk geroepen om voor jouw eigen waarheid te gaan staan. ………………………………………….