ER IS EEN PLAATS IN UW HART / 3 december 2017 / Door Trienke Minkema

ER IS EEN PLAATS IN UW HART
3 december 2017 / Door Trienke Minkema

Er is een plaatsje diep in uw hart, van waaruit een kracht werkzaam is die uw hele wezen kan doordringen en zo kan doen genezen van alle belemmeringen en blokkades die u gescheiden houden van uw Bron.

Probeer u in te zetten om contact te maken met uw eigen oorsprong. Alleen via dat kleine Christusvonkje dat in uw hart leeft en brandt en een transformator is voor het heilig vuur, kan werkelijke genezing plaatsvinden. Dat wil niet zeggen dat u niet enige steun van hand of hart van een ander zou mogen aannemen. Behoed uzelf echter voor een afhankelijkheidssituatie, deze kan u uit uw innerlijke kracht halen.

Ontvankelijkheid daarentegen geeft kracht aan uw innerlijke macht en dat is wat u nodig heeft voor uw reis terug naar huis. Het is aan u om te leren onderscheiden wat vanuit de geest is en wat vanuit de aardse persoonlijkheid. Raadgevingen, in welke vorm dan ook, dienen altijd in respect naar u toe en in totale vrijheid gegeven te worden.

Als er enige vorm van macht of dwang van de ander op ligt, dan kunt u er zeker van zijn dat deze adviezen gekleurd zijn door de persoonlijkheid van die ander. Dit zou kunnen dienen om uw onderscheidingsvermogen te testen, zodat u uiteindelijk in uw eigen autoriteit komt te staan. Dat wat uzelf hebt ervaren en doorleefd, is gewonnen en blijvend als trilling om u heen. Als kwaliteit die u moeiteloos uitstraalt naar uw omgeving, zodat ook anderen erdoor kunnen worden aangeraakt.

Alleen op deze manier zal de hemel zich op aarde kunnen vestigen, voor u allen.

© trienke minkema