EEN HART ONDER DE RIEM – een boodschap van hoop

EEN HART ONDER DE RIEM
een boodschap van hoop

september 2021 / Door Trienke Minkema

De droom: Door de poort.

Ik droom dat ik in een mooi landschap sta, er is veel water om mij heen. Vanaf de overkant komt een engel aangevlogen die tegen mij zegt: ‘Nu wachten wij niet langer.’ De engel heeft een lang touw in zijn handen waaraan twee kleine bootjes vastzitten. Hij gebaart me dat ik plaats moet nemen in één ervan. Daarna word ik met een enorme snelheid over het water getrokken naar de overkant.

Ik kom terecht in een gebied van zuiverheid, schoonheid en ongelooflijke stilte. Hier heerst vrede. ‘Dit is de hemel,’ denk ik. Dan kijk ik achterom. Ik zie dat ik door een prachtige poort ben gegaan. Een grote boog is over het water gespannen, hij is versierd met de mooiste passiflorabloemen die je je maar kunt bedenken. Ik weet dat ik niet meer op aarde ben. Ik zie door de poort de wereld die ik achter mij heb gelaten. Opgestoken handen steken uit de aarde, zij roepen om hulp en verlossing. Mededogen overvalt mij. Ik ga terug en dan word ik wakker.

Einde droom.

***

Vanmorgen onder de douche werd ik gemaand om me deze droom nog eens te herinneren, tegelijkertijd met een gebeurtenis van vorige week toen ik een boottochtje maakte. Op het moment dat ik om een boei heenvoer en de omkering maakte om terug te keren, gebeurde er iets met me wat ik niet meteen in woorden kon uitdrukken.  Toen ik gisteravond in een film een hand uit de aarde zag steken, van iemand die levend begraven was, viel alles opeens op zijn plaats.

De volgende woorden dienden zich vanmorgen dan ook in snel tempo aan, zoals dat zo vaak gebeurt als ik onder de douche sta.

***

De boottocht die u vorige week maakte heeft een veel grotere betekenis en is van veel meer belang dan alleen het inzicht in of de groei van uw persoonlijk bewustzijn. De omkering die gemaakt is betreft een omkering van de gehele situatie in de wereld zoals deze zich momenteel voordoet. Het is veel groter dan u zich ook maar kunt voorstellen.

Zoals gedroomd: NU WACHTEN WIJ NIET LANGER.

Heb nog even geduld, het is bijna zover.

Bovenstaand gegeven dat wij u jaren geleden al hebben doen laten dromen is niet iets wat alleen u als persoon betreft. Velen voelen zich op deze aarde nog vaak ‘niet gehoord’ en velen voelen zich nog regelmatig ‘niet begrepen’. Dat is een gevolg van zaken ooit. Iedereen draagt namelijk delen van zijn verleden als stoorzenders met zich mee. Dat komt door de sluiers die als bescherming tussen uw ware zelf en uw aardse persoonlijkheid hangen. Het is als een mist die langzaam aan het optrekken is. Vanuit het hart gezien kan dat aanvoelen als storend, doch niets is minder waar. Het zijn slechts restverwerkingen.

U allen staat op het punt een volgende drempel over te gaan. Deze drempel is persoonsgebonden en dat is de reden dat u altijd in een volgend gebied komt waar u op bent afgestemd.

Dit alles geldt voor vele miljoenen mensen die op dit moment ten einde raad zijn en geen uitzicht meer zien in de situatie van dit moment. Het gaat tegelijkertijd in de komende dagen ook over het gehele duistere wereldbeeld. Wij kunnen niet langer afwachtend blijven toekijken. Wij kunnen ons niet meer inhouden. Dit wil niet zeggen dat wij voorbijgaan aan uw persoonlijke wil maar wij geven gehoor aan het verlangen en aan de oproep van velen om u in deze overgang bij te staan. Velen zijn zo moe van de strijd dat zij op het punt staan om op te geven. Voor velen is de grens nu bereikt.

OVERGAVE is daarom de beste houding en behoud van vertrouwen is de dragende factor in deze. Dat is het enige wat u allen in deze overgangstijd kunt doen. Geef uzelf over aan de macht van God of hoe u de goedwillende krachten en machten, die vanuit de onzichtbare wereld hun liefdevolle werk doen, ook wilt benoemen.

Eerder dan u denkt en u zich ook maar enigszins kunt voorstellen, zal men zich er op aarde spoedig van bewust zijn dat de Kracht van de Goddelijke Macht alles ten goede zal keren.

Ten gunste van het overleven van de aarde, de aardse soort mens en al het leven eromheen.

Niets, maar dan ook helemaal niets kan de Macht van deze Kracht tegenhouden.

Heb daarom nog even geduld, het is bijna zover.

https://trienke.com/