Gesprek met het Universum

 

Gesprek met het Universum

Door: Terry Andrews – 6 augustus 2023

Deze energieën zijn serieus transformerend. Het wordt duidelijk dat we in gesprek zijn met het universum door de vele manieren waarop het communiceert. Dit gesprek is begeleid en ondersteunend. Op dit moment wordt ons gevraagd om volledig in onze kracht te gaan staan. Het is een lang proces geweest om verbinding te maken met deze kracht en om te zien wat het kan doen, en terwijl we nog aan het leren zijn, zijn we nu op het punt waar we het volledig kunnen omarmen. Degenen onder ons die zich hebben afgestemd op onze soevereiniteit en in balans zijn gekomen, hebben toegang tot deze kracht op manieren die voorheen niet beschikbaar waren.

Dit is een individuele reis en iedereen wordt begeleid. We hebben veel hulp en we krijgen veel leiding. Blijf hierop afstemmen terwijl je je afstemt op wat je kracht kan doen in termen van het creëren van het nieuwe.

 

We zijn nu in staat om onze mannelijke voorouderlijke lijnen en onze vrouwelijke voorouderlijke lijnen te zuiveren, zodat we niet langer worden beïnvloed door de negativiteit en onbalans die dit veroorzaakte. We zien bewijs van deze onevenwichtigheid bij velen van degenen om ons heen, en naarmate meer van ons dit voor onszelf in balans brengen, zullen we zien dat dit meer evenwicht om ons heen creëert.

Onze kracht ligt in ons, maar we verbinden ons ermee via de Bron van alles. Dit is een directe verbinding die elk tot stand brengt door het besef dat het mogelijk is. Het is wie we zijn en waarvoor we hier kwamen. Ondanks alle “minder dan” leringen, zijn we hier om onze volle glorie, schoonheid en goddelijkheid te ervaren. Dit is ons inherente scheppende zelf, degene die de Waarheid kent en voelt en ziet.

Wij geloofden in verzwakte macht, maar onze macht is groots en heilig in omvang en bekwaamheid. Wij creëren onze Nieuwe Aarde voor iedereen die zijn hart opent om het te ervaren. Wij zullen beginnen getuige te zijn van dit gebeuren, aangezien steeds meer mensen nu het licht kunnen zien en zich ernaar kunnen wenden. Wij staan aan de vooravond van de grootsheid die we al lang hebben gevoeld en waarvan we wisten dat die zou komen. Dagelijks worden we beter in staat om de intensiteit vast te houden van alles wat er gebeurt met het nieuwe hartbewustzijn terwijl we een nieuwe manier van zijn voor de mensheid creëren.

Terry Andrews

Vertaling: wakkeremensen.org