Afstemming Op Ons Nieuwe Hoogfrequente Zelf

Afstemming Op Ons Nieuwe Hoogfrequente Zelf

Door: Terry Andrews – 28 Januari 2023

We beginnen ons nieuwe hoogfrequente zelf te zien. Dit is met wie we ons geïntegreerd en afgestemd hebben terwijl we de laatste jaren gewerkt hebben om onze frequentie te verhogen. Dit nieuwe zelf bevindt zich in ons hart- en zonnecentrum (de plaats van ons 3e en 4e chakra). Als onze frequentie hoog genoeg wordt door alles wat we doen, zal de integratie voltooid zijn.

We zitten nu midden in de transformatie. We worden nieuw gemaakt. Onze hoogfrequente zelven zijn bezig zich volledig af te stemmen op ons fysieke voertuig. Het is verbazingwekkend om dit te zien, en om dat nieuwe wezen te zien dat zich voorbereidt om naar voren te treden. Je voelt dit waarschijnlijk op vele manieren, niet in de laatste plaats door het loslaten van zoveel van ons verleden. Dat geldt niet in het nieuwe.

Terwijl wij volledig veranderen in onze nieuwheid, verandert ook de wereld om ons heen, en dat is ook te zien. De waarheid komt overal naar boven. De verschuiving is gaande. Letterlijk, dingen waar we aan denken komen tot stand als we in onze schepperrollen stappen.


De waarheid komt overal naar boven. De verschuiving is gaande.

Daarmee samenhangend, zullen we zien dat de dingen in 3D gek worden. Ze zullen niet logisch zijn. Dit zal meer en meer gebeuren naarmate we in het nieuwe komen, omdat die oude wereld niet langer van toepassing is. Een klein voorbeeld: in Oregon hebben we een 10 cent retourtarief voor flessen. In de winkel moest ik 10 cent betalen voor een papieren doos waar helemaal niets op stond over een verplicht statiegeld. Toen ik ernaar vroeg, zei de caissière: “O ja, u kunt dit terugbrengen.” Hoe kan iemand dat weten? Sommige gebeurtenissen in de 3D-wereld voelen willekeurig aan. De regels veranderen zodra we ze leren kennen. De beschrijvingen veranderen. Er is zoveel inconsistentie. Het houdt ons een beetje uit balans. Het is een opluchting om naar de hogere frequenties te gaan.

In de winkel zag ik vrijdagochtend ook 3 of 4 3D-mensen staan en staren, om zich heen kijkend alsof ze niet wisten waar ze waren of wat ze deden. Deze energie is onthutsend sterk. Het is een duidelijke vloedgolf van licht die ons naar ons nieuwe element voert. We willen onze intenties sterk houden, dat we deel uitmaken van deze nieuwe tijd, om geen deel te worden van het wrakhout.

Als we eenmaal vrede, vreugde en liefde in onszelf hebben gecreëerd, breiden we die uit. Dit beïnvloedt onze omgeving en de mensen waarmee we in contact komen. We zullen de vertakkingen hiervan zien. Bijvoorbeeld, voor het eerst dat ik ooit heb gezien, bleven de roodborstjes in mijn omgeving overwinteren. Gelukkig krijgen we niet veel koud weer of sneeuw. En wat ze communiceren is dat ze bleven omdat het nieuw is. Ze worden aangetrokken door de nieuwe energie. Ze maken er nu ook deel van uit en helpen het te verankeren.

Er zijn mensen die ons proberen te stoppen omdat ze ons vermogen om te creëren niet leuk vinden. We negeren ze, we gaan om ze heen, we creëren over ze heen. Niets houdt ons nu nog tegen. En het is aan ieder van ons om verantwoordelijkheid te nemen voor het creëren van onze eigen Nieuwe Aarde. Deze creaties zullen allemaal samenkomen.

In mijn wereld heeft mijn kat geen vlooien meer. Het is al bijna 2 jaar geleden dat ik er een gezien heb. Afgelopen zomer had ik geen last van muggen, ook al hadden mensen in mijn omgeving er wel last van. Het opruimen van de oude programmering ruimt de bijbehorende problemen en vraagstukken op. Ons leven wordt rustiger, eenvoudiger en gelukkiger. We hebben niet zoveel behoeften als vroeger. Velen van ons worden nieuw en houden de nieuwe ruimte vast terwijl onze vooruitgang versnelt.

Blijf in je kracht staan, blijf opruimen, blijf creëren. Veranker de nieuwe energie voor onze nieuwe hoogfrequente zelven en voor allen die naar deze ruimte verhuizen, inclusief de roodborstjes.

Terry Andrews

Vertaling: wakkeremensen.org