Vervalsingen In Onze Wereld

Vervalsingen In Onze Wereld

Door: Teri Wade – 15 Maart 2023

Vrijwel alles in onze werkelijkheid is nep. Onze wereld is gevuld met een buitengewone hoeveelheid leugens, bedrog, vervalsing, desinformatie, verkeerde informatie, façades en een ongelooflijke hoeveelheid hersenspoeling. Maar wanneer u ontwaakt, kunt u dit bewustzijn gebruiken als een instrument om uw bewustzijn te verhogen, wat betekent dat alles wordt geopend.

Voor de meesten is het een intens gevoel van vrijheid en bevrijding en voor sommigen is het zeer deprimerend. Het idee dat vrijwel alles nep is, kan heel versterkend werken. Velen van u wisten dit diep van binnen en dit is waar de bevrijding vandaan komt. Het is een beetje alsof alles is gevalideerd en u niet precies weet wat het allemaal betekent.

Nepnieuws is een belangrijk bedrieglijk instrument dat deze psychopaten gebruiken om ons voor de gek te houden. De nepnieuwsmedia verwateren alles in onze werkelijkheid om ons af te leiden van wat er werkelijk aan de hand is. Er is niets evenwichtig, eerlijk of onpartijdig aan MSM. In de Verenigde Staten, Australië en andere westerse landen is de MSM eigendom van en wordt geleid door een groep bedrijven met een eigen agenda.

De main stream media verzinnen nieuws om propagandaredenen, in stand gehouden door nepjournalisten zonder enige persoonlijke integriteit. Ze zijn niets anders dan betaalde papegaaien die de lijn van hun partij herhalen, dat is alles.

Als we over honderden jaren, laten we zeggen in de toekomst, terugkijken op de Hollywood- en entertainmentindustrie, zal dat niets anders zijn dan een duistere, sinistere agenda die aan het menselijk ras is opgedrongen. Als u op zoek bent naar vervalsing en oppervlakkigheid, kijk dan niet verder dan Hollywood en de entertainmentindustrie. Het zal een smet zijn op onze geschiedenis.

De Hollywood-cultuur en haar opvattingen zijn doordrenkt met satanisme en we zien dat elke dag duidelijker worden. Prostitutie en pedofilie tieren welig in Hollywood en hoe misselijkmakend het ook klinkt, dat is hoe je het maakt in Hollywood: je verkoopt je ziel. De cultuur rond de entertainmentindustrie is zo oppervlakkig als maar kan.

Bedrijfsreclame is allemaal nep en heeft als doel u te overtuigen. Dit is allemaal virtuele mind control door gladde bedrijfsadverteerders zonder moraal. Zij gebruiken marketing als psychologische wapens. Big Pharma is een belangrijke promotor van gewapende psychologie in zijn advertenties die gebruik maakt van gelukkig gepensioneerde koppels, lachende baby’s, enz.

Valse medicijnen en hun smorgasbord van medicijnen, chemotherapie, bestraling, vaccins, bewustzijnsveranderende psychotropen, enz. Ook het feit dat een ongevaccineerd kind een gevaccineerd kind kan besmetten tart alle logica. Vaccins zijn een instrument in de ontvolkingsagenda van Bill Gates en vele elites. Vaccins zijn een voorbeeld van extreme vervalsing in de hedendaagse nepwereld.

Nepvoedsel is in de wereld van vandaag zo bewerkt en veel van wat wij eten wordt niet meer uit de aarde geteeld, maar in fabrieken gemanipuleerd. Vergeet niet dat echte menselijke immuniteit voortkomt uit levensstijl en dieet. Veel van wat mensen eten is niets anders dan een synthetische reproductie die op de markt wordt gebracht als voeding. Een deel van dit genetisch gemodificeerde voedsel is zo bewerkt dat het nauwelijks zoveel voedingswaarde heeft als een stuk karton.

GMO’s zijn zo ver verwijderd van echt voedsel en naast onvruchtbaarheid en kanker is het voornaamste doel ervan het genetisch veranderen van uw DNA-blauwdruk. GGO-voedsel is zo ontworpen dat het de spijsvertering omzeilt en rechtstreeks in de bloedbaan terechtkomt. Je krijgt dus geen voeding uit dit voedsel en alle giftige chemicaliën zoals glyfosaat komen rechtstreeks in je bloed terecht, wat precies de bedoeling is. Niet goed!

Nepwater is een andere grote vervalsing in onze wereld. Het meeste water dat wij drinken is “dood water” verdund met chloor en fluoride enz. Het doet misschien net genoeg om ons in leven te houden, maar niet om te gedijen. Vergeet niet dat wij water zijn en echt water stroomt en leeft en draagt geheugen en informatie uit het verleden. Water absorbeert wat u denkt en voelt en verandert zijn structuur dienovereenkomstig. Veel mensen worden ziek door het drinken van synthetisch water. Wat we met ons water doen, doen we met onszelf.

Geld is een belangrijk instrument om de mensheid onder controle te houden en u bent zich allen zeer bewust van deze bedrieglijke tactiek. Ons geld heeft geen intrinsieke waarde, dus meer hoeft hierover niet gezegd te worden.

De valse staat Israël. Israël heeft het graag over zijn recht om zich te verdedigen, maar wanneer is Israël ooit aangevallen geweest, behalve in hun eigen verbeelding. Misschien maken ze zich zorgen over een paar stenen en stokken die de Palestijnen naar hun miljarden kostende verdedigingssysteem gooien.

Neponderwijs gaat niet over het opvoeden van de menselijke geest, maar over indoctrinatie. Ze leiden het menselijk ras op tot gehoorzame arbeiders, niet tot denkers. Het enige doel van het onderwijssysteem is de mens voldoende dom te maken om een toekomstige bedreiging uit te schakelen. Denk erover na… ze gaan geen bevolking opvoeden die hen op een dag zou kunnen uitschakelen.

Valse religie draait om het inbrengen van valse dogma’s, theologie en overtuigingen in iemands geest om deze te controleren. Wat de kerk in feite doet, is u een vergoeding vragen voor een “goddelijke vertaling” die hun agenda bevordert. Religie is ons uiteindelijk gegeven om ons te misleiden. De kern van elke grote religie op deze planeet is Satanisme en dit zal een enorme rode pil zijn die velen niet zullen kunnen verwerken.

Teri Wade

Bron: eraoflight

Vertaling: Reinier