Spirituele Gidsen

Spirituele Gidsen

Gechanneld door: Teri Wade – 24 januari 2023

Vanaf het allereerste begin van ons zielenbestaan worden we bij elke stap begeleid en gevoed door deze liefdevolle wezens. Bij onze geboorte op Aarde blijven deze liefdevolle wezens ons gedurende ons hele leven begeleiden om ervoor te zorgen dat wij ons ware doel vinden.

Hoewel we instinctief weten dat ze er zijn, kunnen we ze niet zien in onze fysieke werkelijkheid. Spirituele gidsen zijn zeer geavanceerde zielen die hun incarnatiecycli hebben voltooid en hier zijn om ons te helpen hetzelfde te bereiken. Deze spirituele gidsen blijven zich zeer bewust van alles wat er met ons gebeurt. Ze beïnvloeden ons leven op Aarde op veel verschillende manieren en communiceren op veel verschillende manieren met ons.

Intuïtie… intuïtie zijn flitsen van informatie die je gidsen je letterlijk uit het niets sturen, maar meestal van extreem belang zijn… Luister ernaar! Velen negeren hun intuïtie en dat is jammer, want het is zeer waardevolle informatie. Intuïtie kan ook lessen zijn die we in vorige levens hebben geleerd en die naar voren worden gebracht. Het is hersteld geheugen! Wanneer je het gevoel hebt dat je instinctief iets weet, is het ofwel je gids die het naar je toe stuurt, ofwel heb je die les al in een vorige incarnatie onder de knie.

Onderbuikgevoel… Je gids probeert je informatie door te geven die heel belangrijk voor je is en het doel van dat vreemde gevoel is je bewust te maken en die bepaalde beslissing in twijfel te trekken.

Onmogelijke situaties… Dit zijn altijd situaties die door je gidsen worden geregeld om ervoor te zorgen dat een bepaalde gebeurtenis plaatsvindt. We hebben allemaal voorbestemde gebeurtenissen in ons leven die ervoor zorgen dat we een bepaalde les ervaren, allemaal ter bevordering van onze evolutie van spirituele vooruitgang.

Toevallige ontmoetingen… Ik zeg alleen dat er geen toevalligheden zijn, ze zijn allemaal geregeld. Er zijn hogere krachten aan het werk die deze gebeurtenissen voor ons creëren en iedereen ervaart deze ontmoetingen. En als mensen missen we gewoon het begrip om deze ervaringen echt te begrijpen.

Het is absoluut mogelijk om in contact te komen met je spirituele gidsen, velen van ons hebben dat gedaan, je moet je alleen openstellen… en vragen! Je moet je bewust zijn van de subtiliteiten in het leven, er ontvankelijker voor zijn, want ze komen niet naar boven en slaan je op je hoofd.

Een heel goede manier om met je geestengids te communiceren is in je droomstaat, slaapstaat noem ik het, direct contact. Want, hier beneden in deze 3e dimensionale realiteit, is het allemaal een illusie, het is allemaal nep, als je omhoog gaat naar die hogere dimensionale realiteit… dat is echt, dat is wie je werkelijk bent. Dit is een van de beste manieren om toegang te krijgen tot je onderbewustzijn en te communiceren met je gidsen. Je onderbewustzijn is de brug tussen jou en de hogere rijken omdat er geen beperkingen zijn in die hogere realiteiten.

Denk er eens over na…

Wat is er beter dan vertrouwen op een spirituele energie of wezen dat als zielsdoel heeft je te begeleiden in het leven. Velen realiseren zich niet eens hoeveel bescherming we hebben.

Teri Wade

Vertaling: wakkeremensen.org