Overgave

Overgave

Door: Teri Wade 6 Februari 2022

Deze buiten-wereldse globale elites hebben de menselijke bevolking op vele manieren afgeleid van deze planetaire transformatie.

Om het ongemak van deze vreemde frequenties te weerstaan, verdoven velen zichzelf met afleidingen en verslavingen. Zij gebruiken alles van drugs, seks, internet, sport, TV en afhankelijke relaties, winkelen, werk enz. om een kunstmatig geluk te creëren en zo te vermijden de interne wrijving van deze transformatie te voelen. Je kunt dit spirituele afleiding noemen, gecontroleerde programmering, hyperdimensionale interferentie. Deze mensen noem ik de weerstanden. Deze mensen verzetten zich actief tegen iets waar ze werkelijk geen controle over hebben.

Het proces van Ontwaken kan niet overhaast worden, het is ongelooflijk complex en voor allen die zich hierin hebben verdiept, jullie zijn de ware strijders. Jullie hebben jullie missie versneld. Jullie kunnen pas verder als jullie je lessen geleerd hebben en al deze lessen zijn individueel en komen vanuit een zielenperspectief dat jullie verstand en ego niet kunnen begrijpen. Dit is waar het troebel kan worden. Onthoud dat kennis één ding is, maar begrijpen is een heel ander balspel. Kennis op zich geeft niet noodzakelijkerwijs begrip, noch wordt begrip vergroot door kennis alleen. Wij leren door ervaring, wij evolueren door ervaring. Incarnaties zijn ervaringen en wij dragen die ervaringen met ons mee op zielsniveau.

Ik hoor mensen altijd zeggen: ik wil de waarheid, totdat zij zich realiseren dat de waarheid hen zal beroven van hun diepste ideeën en overtuigingen. Dit is waar interne conflicten/fricties groeien. De vrijheid van Verlichting betekent veel, veel meer dan we ons realiseren. Het betekent dat je een waarheid zult leren die je leven op zijn kop zal zetten. Voor degenen die er klaar voor zijn zal dit ongelooflijk bevrijdend zijn, maar voor degenen die zich vastklampen aan het oude geloofssysteem kan dit uiterst beangstigend zijn.

Hoe weet je of je er klaar voor bent? Wanneer je klaar bent om ego te transformeren in een gezond lichaam, niet om het te vernietigen zoals sommige verwrongen religies onderwijzen. Je moet je overgeven en Spirit door je heen laten werken zodat je niet beïnvloed wordt door externe suggesties/interne conditionering die ertoe kunnen leiden dat je mechanisch en reactief gedrag gaat nabootsen. Verlichting is overgave/het loslaten van elke weerstand tegen de interne frictie van evolutie terwijl je nog steeds in staat bent om het vergif van de roofdiergeest te verwerpen. Die mechanische en reactieve gedragingen zijn slechts programma’s die proberen je gedachten golven vast te zetten in de frequentie van deze Matrix.

Er wordt momenteel een grote angstcampagne versneld op deze planeet. Elke dag zien we hoe de mainstream media het menselijk ras bombarderen met propaganda, terwijl hun op angst gebaseerde tactieken proberen onze emoties, handelingen en gedragingen te manipuleren om uiteindelijk meer machine-achtig, geprogrammeerd en voorspelbaar te worden. Op een dagelijkse basis produceert de MSM voortdurend op angst gebaseerde propaganda die de steeds erger wordende chaos in onze wereld benadrukt. De combinatie is een briljante valstrik van overeenstemming die deze buitenwereldse psychopaten en de interdimensionale opperheren zeer goed dient.

Deze agenda heeft een ultiem doel om de frequentie van de mensheid te verankeren om in een 3D overlevingsmentaliteit te blijven. We leven in een realiteit van gemanipuleerde gebeurtenissen, er is niets willekeurigs in onze realiteit. Ze willen ons dommer maken, onwetend, bang enz. terwijl we op ons kwetsbaarst zijn. Ze weten precies wat ze doen. Ze creëren de juiste frequentie om kudde – geest volgelingen te creëren en de behoefte aan autoriteit. Dit is niets anders dan de illusionaire zoektocht naar oplossingen van buitenaf, leiders maar nog belangrijker om ons af te houden van onze innerlijke leiding. Onze innerlijke leiding is onze ULTIEME AUTORITEIT die alleen ons beste belang voor ogen heeft. Je beste kans is om er naar te luisteren.

Teri Wade

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org