Het Is Tijd Voor De Wereld Om Wakker Te Worden

Het Is Tijd Voor De Wereld Om Wakker Te Worden

Door: Teri Wade – 4 Januari 2023

Het is tijd voor de wereld en Amerika om wakker te worden en op te groeien en een einde te maken aan de onwetendheid en overtuigingen die niets te maken hebben met God of de oorsprong van de mensheid. We hebben niet langer de luxe om in onwetend te blijven en buiten de Universele Wet om te handelen. Wat gedaan wordt in naam van God en land is een gruwel. We zijn ons hele bestaan voorgelogen en gecontroleerd en dat moet stoppen.

De Aarde is vele malen bezocht en gekoloniseerd, honderden miljoenen jaren geleden. De Annunaki… Zij die uit de Hemel naar de Aarde kwamen waren één van deze kolonisten. Sommige van deze rassen opereerden volgens de Universele Wet en dienstbaarheid aan anderen, anderen waren egoïstisch en profiteerden van de primitieve mensen, wij dus het menselijk ras.

Ze kwamen in fysieke schepen en schepen die gewoon pure energie waren. Ze hadden wapens die de menselijke geest niet eens kan bevatten. De Aarde werd vele malen opgestart en opnieuw opgestart vanwege voortdurende oorlogen. Gezonken steden en piramides onder de zee getuigen van deze oorlogen.

Regeringen en religies weten hier alles van, ze weten alles over ons oude verleden, alleen om het verborgen te houden, om het menselijk ras onwetend, verdeeld en briljant gecontroleerd te houden. Er is geen rechtervleugel, linkervleugel, dat is allemaal een zeer destructieve afleiding. Er is een wereldwijd, een planetair controlesysteem waar de meesten geen idee van hebben. Ik weet dat ik hamer op de zwaar religieuzen, maar zij zijn totaal onwetend over hun echte handlangers.

Zij beheersen niet alleen de religies, het monetaire systeem, het financiële systeem en het medische systeem, maar zij beheersen ook ons verstand en dat gaat veranderen. Onze hele menselijke geschiedenis is één grote manipulatie. Het DNA van het menselijk ras is gedurende miljoenen jaren vele malen samengevoegd en versneden en we worden nu pas die interdimensionale menselijke hybride die we horen te zijn en dit wereldwijde controlesysteem vreest dat.

We kennen allemaal het verhaal van Adam en Eva en het verhaal heeft wel degelijk waarde als je de wetenschap kent en weet wie de echte spelers zijn. De Bijbel heeft zin als je het esoterisch interpreteert. We zijn allemaal één bewustzijn, het omvat ons allemaal, het is die vonk die zit in de zetel van de ziel naast het hart en wanneer geactiveerd zijn we niet te stoppen. De oplossing voor wereldvrede en het einde van oorlog is te ontwaken tot hoe de dingen hier op Aarde werkelijk zijn gebeurd. We moeten ontwaken tot de echte waarheid om de connectie te begrijpen tussen het menselijk ras, onze Galactische voorouders en wat God werkelijk betekent.

Tot op heden staan wij onder een Draconische Wet of sommigen noemen het het Archonische raster. We moeten ons afvragen waarom er zoveel onmenselijkheid is… Dat betekent dood, lijden, pijn, satanische kinderoffers, pedofilie, oorlog en ziekte enz. Deze onmenselijke daden worden gepland en gesponsord door deze negatieve entiteiten van buiten de wereld. Het is tijd om wakker te worden en een einde te maken aan dit afscheidingsspel. Dit zal de oplossing zijn voor persoonlijke vrijheid en planetaire bevrijding. De Aarde is in de tijd van bevrijding en deze duistere entiteiten worden verdreven door enkele zeer welwillende rassen, de Pleiadiërs, de Arcturiërs en andere positieve rassen die hier zijn om ons ras en onze planeet te helpen vrij te zijn. Deze positieve krachten hebben het Draconische raster neergehaald en het 5D raster geplaatst en velen van ons voelen de effecten daarvan.

Dit is een transdimensionale, interdimensionale oorlog en die is al gewonnen. De legers van God betekenen jullie gidsen, de begeleiding die we krijgen van de positieve ET’s, jullie engelen, heiligen enz. Deze begeleiding is multidimensionaal en ze komen hier op schepen zoals beschreven in onze oude teksten. Velen van hen zijn fysiek, sommigen zijn pure energie en sommigen hebben vergrote lichtlichamen. Wees niet bang voor deze schepen die komen, want ze zijn hier altijd al geweest. De gevallen Annunaki, Draco die uit de Universele Wet zijn gestapt, beantwoorden op dit moment aan deze hogere welwillende raad. Sommigen worden gerehabiliteerd, anderen worden teruggestuurd naar de bron. Ik kan me geen opwindender en belangrijker tijd wensen om te leven!

Teri Wade

Vertaling: wakkeremensen.org

♥ ♥ ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u
HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien