Geen Tijd Voor Aarzeling

Geen Tijd Voor Aarzeling

Door: Teri Wade – 2 Januari 2023

Velen van jullie die zijn ontwaakt voor het kwaad en de ongelooflijke wreedheden die op deze planeet hebben plaatsgevonden, zijn degenen die deze planeet gaan transformeren. Het wordt de Gouden Eeuw genoemd! De onwetenden, onervarenen en zij die stil willen blijven staan zullen geen enkel effect hebben op deze transformatie. Het is geen toeval dat degenen onder jullie die tot deze informatie zijn ontwaakt via DNA-upgrades en activering, hier zijn om anderen door deze eindtijd te navigeren bij de overgang naar deze Gouden Eeuw.

Veel van deze wegwijzers zijn op deze planeet geïncarneerd om deze specifieke reden op dit specifieke moment in onze geschiedenis. Dat betekent dat jullie uit jullie lange spirituele, mentale winterslaap zijn gekomen. Jullie zijn je gaan realiseren dat jullie hier zijn om het enorme proces te helpen dat momenteel op onze planeet plaatsvindt. Jullie celgeheugen is getimed, geprogrammeerd en getriggerd om op bepaalde momenten in deze kritieke tijd van onze geschiedenis af te gaan. Ik geloof dat dit met mij gebeurd is. (Het supermarkt incident.)

We doorbreken de beperkingen die onze vooruitgang duizenden jaren hebben tegengehouden. Een zielsontwaken vereist de uitbreiding van onze bestaande overtuigingen voorbij ons geprogrammeerde geloofssysteem. Ik weet dat ik klink als een gebroken record, maar je moet alles afleren waarvan je geleerd hebt dat het waar is.
Denk hier eens over na…

We hebben twee biologische strengen, de twee strengen aan de buitenkant die spiraalsgewijs omhoog lopen, de interdimensionale strengen zijn degenen die deze twee biologische strengen overbruggen en deze zijn doorgesneden. Dus dat betekent dat die interdimensionale strengen niet met onze biologische strengen konden communiceren, dit is wat ons is aangedaan. We zijn afgesneden van al onze interdimensionale vermogens door DNA-manipulatie, splitsing en versnijding zoals ik het noem.

Dus eigenlijk zijn er twee biologische strengen met 10 interdimensionale aspecten erin. Zo komen we tot de 12 strengen.

We horen altijd over de terugkeer van de “Christus”. Wat het werkelijk betekent, zijn zij die deze nieuwe genetische code zullen belichamen. Wat betekent dat je voorbij de beperkingen van de menselijke vorm gaat. Door voorbij de beperkingen te gaan, ga je ook voorbij de angst. Dit betekent dat onze beschaving uiteindelijk zal overgaan naar onvoorwaardelijke liefde en wat een compleet ander bestaan zal dat zijn.

We zijn ook bezig de linker- en rechterhersenhelft te verenigen, waarvoor we bij onze schepping zijn ontworpen. We zullen toegang krijgen tot de creativiteit en vermogens van die hogere dimensies. Dat wil zeggen, alle wijsheid en kosmische informatie die in ons is opgeslagen. We verbinden ons met de informatie die al duizenden jaren in ons sluimert.

Die realiteit is waar al onze paranormale gaven liggen, telepathie, helende gaven, tijdreizen, dat is waar je hele Akasha archief ligt opgeslagen en nog veel meer! Deze duistere vijand probeert de originele blauwdruk van het menselijk DNA uit te wissen, waar we naar terug aan het klauteren zijn. Deze hogere frequenties brengen ons terug naar onze oorspronkelijke blauwdruk zoals ten tijde van onze schepping. Deze duistere heersers proberen het Ascensieproces van de mens te onderdrukken.

We bereiken het 11e uur van grote verandering. Wij zijn hier om de slapende sluimer van de halve levens te wekken in de hoop deze planeet te redden. Maar onthoud, degenen die in ontkenning blijven, willen daar blijven. Nogmaals, zij zullen geen enkele invloed hebben op deze transformatie.

De tijd van aarzeling is voorbij. Wij zijn degenen die hier kwamen om deze planeet te redden. Wij zijn getuige van en nemen deel aan de grootste missie van allemaal. De ogen van het universum zijn op ons gericht. We worden nauwlettend in de gaten gehouden om te zien of we slagen of niet. Ik twijfel er niet aan dat we zeker zullen slagen. Er is geen andere optie. Dit hogere vibratiebombardement is ongelooflijk krachtig en er is geen houden aan. Maar wij als individuen hebben de keuze: je aanpassen aan deze verandering in frequentie of stil blijven staan. Vandaar de splitsing van twee werelden.

Teri Wade

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org