De Illusie Van Ruimte En Tijd

De Illusie Van Ruimte En Tijd

Door: Teri Wade – Januari 2023 30

We weten allemaal dat lineaire tijd een zeer overtuigende illusie is, gecreëerd door ons bewustzijn. Lineaire tijd betekent…

A veroorzaakt B veroorzaakt C etc. De werkelijkheid die wij ervaren is geenszins een objectieve werkelijkheid, het is meer een virtuele werkelijkheid, maar een werkelijkheid met enkele zeer interessante regels.

We zijn allemaal bewustzijn, we zijn allemaal een draad van het kosmische bewustzijn. Het is als een stuk stof waar we allemaal deel van uitmaken, met ons eigen brandpunt van bewustzijn.

De reguliere wetenschap en haar starre, materialistische kijk op het universum gelooft dat bewustzijn voortkomt uit de werking van de hersenen. Onze hersenen geven ons weliswaar beperkte cognitieve vermogens en lokaal geheugen, maar ons hoger bewustzijn bestaat in het veld en onze hersenen functioneren als ontvanger.

In feite is bewustzijn alle Universums, alles wat gezien en ongezien is, het is alles wat groot en klein is. Bewustzijn zijn “gedachtevormen” in de kosmische geest. Ons bewustzijn creëert onze realiteit, wat betekent dat wij onze realiteit creëren met onze gedachten en overtuigingen. Dit is hoe het universum werkt…

De oneindige informatiematrix is de informatie van het verleden, het heden en de toekomst die allemaal tegelijk plaatsvinden en niet alleen de tijdlijn die wij ervaren, maar alle mogelijke tijdlijnen.

Onze fysieke realiteit is een constructie die onze zielen gebruiken om deze realiteit te ervaren. Want eigenlijk is onze hele werkelijkheid een illusie, maar de ervaringen die zij oplevert zijn zeer reëel en laten een grote afdruk achter op onze ziel. Het is een uitstekend trainingssysteem voor onze zielen ten behoeve van jullie spirituele vooruitgang.

Een lineaire ervaring wordt gecreëerd door opeenvolgende stappen in het bewustzijn, maar is slechts perceptie. Dit proces creëert de ervaring van tijd en ruimte, beweging, evolutie en causaliteit. Het is als een film die met de filmprojector één stilstaand beeldje per keer produceert in een snelle gestage opeenvolging.

Toch bestaan alle beelden tegelijkertijd. Dat is wat ons bewustzijn doet… miljarden beelden per seconde beleven, waardoor de illusie van de tijdstroom ontstaat. Elk beeld van de werkelijkheid bevat absoluut geen beweging, het is een perfect stilstaand beeld en toch creëren we de illusie van beweging en tijd. Want eigenlijk ben jij het die beweegt, niet de tijd. Tijd heeft geen beweging, er is maar één moment.

Springen van tijdlijnen is voor sommige mensen tijdreizen. Vandaar de Grootvader paradox…

“Als je naar de tijd van je grootvader reist en hem doodt voordat hij kinderen heeft, dan zou je vader niet geboren zijn, dus zou jij niet geboren zijn en zou je niet terug kunnen gaan om je grootvader te doden. Maar de paradox lost op als je beseft dat er een oneindig aantal gelijktijdige tijdlijnen parallel aan elkaar lopen.

Remote viewing…

is het vermogen om terug te gaan en elke locatie of situatie te observeren, hoe ver weg het ook is, door een bewuste intentie.

Iedereen kan dit vermogen met intentie ontwikkelen. Wat het werkelijk is, is het vermogen van de geest om elke locatie of situatie in de universele geest te zien door je bewustzijn met intentie te richten op een bepaalde locatie of situatie. Het maakt niet uit of deze situatie zich vorige week, 30 jaar geleden of 500 jaar geleden voordeed, alles is verbonden.

Einstein…

“Het onderscheid tussen verleden, heden en toekomst is slechts een koppige hardnekkige illusie.”

We zijn net begonnen…

Teri Wade

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org