Hoe zonnevlammen onze gedachten, emoties en fysieke welzijn beïnvloeden

Hoe zonnevlammen onze gedachten, emoties en fysieke welzijn beïnvloeden
11 April 2018 – Tamara van de Beek

Een zonnevlam is een magnetische storm op de zon.

Bij zonnevlammen komen grote hoeveelheden electromagnetisch geladen deeltjes en enorm hete gassen vrij. Zoals met alle kosmische activiteit is dit uiteraard ook fysiek voelbaar.

Vooral de hooggevoeligen (en kinderen en onze huisdieren!) onder ons merken deze activiteit heel duidelijk op.

Recente studies tonen een directe verbinding aan tussen zonnestormen en ons fysieke lichaam. 

De geleider die zorgt dat geladen deeltjes van de zon resulteren in fysieke verstoringen is dezelfde die het weer op de aarde stuurt door middel van het aardmagnetisch veld en dus ook door middel van het elektromagnetische veld van mensen. De geomagnetische stormen veroorzaken veranderingen op de aarde door middel van aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, orkanen, tornado’s en stormen. De afgelopen weken hebben we dit duidelijk kunnen zien in de media. Een zonnestorm = nieuwe informatie. Er komt dus nieuwe informatie binnen tijdens een zonnestorm. Infusies van licht (informatie) die het magnetisch veld veranderen. En dat is hard nodig.

Zonnestorm, je gedachten en emoties

Het is bekend dat zonneactiviteit het menselijke bewustzijn beïnvloedt. Zonnevlammen beïnvloeden het centraal zenuwstelsel, alle hersenactiviteit (waaronder evenwicht), alsook gedachten en alle mentaal-emotionele fysieke reacties. Niet zo gek dus dat je tijdens een zonnestorm merkt dat er meer gedachten activiteit is en emoties heftig kunnen opspelen.

Zonnevlammen kunnen er ook voor zorgen dat je nerveus bent, angstig, bezorgd, duizelig, geïrriteerd, slaperig, vermoeid, gejaagd of vergeetachtig. Het is nieuwe informatie die binnenkomt en via het zenuwstelsel door je lichaam verdeeld wordt. Het lichaam moet zich aanpassen aan deze nieuwe informatie en dat kost veel energie. Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons celgeheugen ontwaakt en opgeschoond wordt. Je kunt dit ervaren in de vorm van een hitte aanval. Je lichaamstemperatuur stijgt letterlijk. Het ondersteunt je ontwaken en bewustwording. Een zonnestorm trekt als het ware als een magneet oude energieën omhoog laat deze uiteen vallen.

De effecten

Je kunt je geïrriteerd en uitgeput voelen. De zonnevlammen breken oude patronen af die niet langer nodig zijn (wederom magnetisme) zodat nieuwe kunnen ontstaan. Hierdoor kun je je tegelijkertijd hyperactief en uitgeput voelen. De manier waarop je tijd en ruimte waarneemt verandert, je vergeet woorden tijdens het praten, je slaappatroon is verstoord, je kunt energie boosts ervaren gevolgd door een tekort aan energie. Het lichaam is dan aan het resetten. Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Voor mij een duidelijk signaal. Op het moment dat ik deze hoge tonen weer hoor weet ik inmiddels dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen. De energie helpt je om steeds meer uitgelijnd te zijn met het Kosmische Hart Chakra.

Tips voor meer balans tijdens een zonnestorm

·       Beweeg mee, verzet zorgt er alleen maar voor dat energie blokkeert en bepaalde symptomen zullen verergeren

·       Houd je mineralenhuishouding goed op peil (vooral calcium en magnesium)

·       Aarden, loop op blote voeten, neem een voetenbad met zeezout, maak een wandeling

·       Drink meer water (met wat himalaya zout), water is een uitstekende geleider

·       Luister goed naar je lichaam en de veranderende behoeften van je lichaam

·       Neem meer rust om je lichaam de kans te geven de nieuwe informatie te verwerken

·       Gebruik je adem om je aandacht te houden in je lichaam, je hart ipv je hoofd

·       Boek een energetische behandeling, dit herstelt de energiestromen supersnel

© Tamara van de Beek
https://dewijsheidvanhethart.nl