Hoe blijf je bij jezelf in tijden van onrust?

Hoe blijf je bij jezelf in tijden van onrust?

26 september 2021 / Door Tamara

Vind jij het ook zo lastig met alles wat er momenteel gebeurt om bij jezelf te blijven? Als je veel tijd doorbrengt op social media en al het nieuws volgt is het heel verleidelijk om jezelf te verliezen in een overkill aan negatieve berichtgeving.

Ik zeg het heel vaak: informatie = energie. Veel van deze informatie “innemen” is de bijbehorende negatieve energie innemen. En dat voel je. Onrust, stress, negatieve gedachten, negatieve stemmingen. Gelukkig is er veel wat je zelf kunt om bij jezelf te blijven, gecentreerd te blijven in je hart en daardoor het vertrouwen in jezelf en het leven te kunnen blijven voelen. Want alleen dat, alleen liefde kan ons door deze lastige periode heen loodsen.

Maandelijks geef ik online healings. Deze helpen je enorm om precies dit te doen. Bij jezelf blijven. Terug naar je hart. De stilte ervaren en je ware Zelf ervaren. Moeiteloos.

We starten altijd met een korte toelichting op de huidige energieën. Dan een korte Q & A. Heb jij een vraag over energie, bewustzijn, ontwaken, ascensie? Stel ‘m via de privé chat. We sluiten af met een gechannelde healing. 5 oktober a.s. is de volgende. Sluit jij je aan bij deze Cirkel van Licht?


 

ONLINE HEALING 5 OKTOBER A.S.

Ik vertel je kort wat over de huidige energieën. Daarna gaan we door naar de Q & A. Stel jouw vraag via de privé chat. We sluiten af met een healing.

Via deze link kun je je aanmelden voor de online healing. 

 

 

 

That which is false, troubles the heart.

But Truth brings a joyous tranquillity.

~Rumi


Vertrouw je hart. Volg altijd de liefde.

Tamara
www.dewijsheidvanhethart.nl