Energetische update Maart: de spirituele ……

Energetische update Maart: de spirituele lente is begonnen
Tamara van de Beek / 24 maart 2018

 

 Voel jij de intense frequentie verhoging die momenteel gaande is? Merk jij dat je steeds gevoeliger wordt? In deze blog deel ik met jullie een gedeelte van de inhoud van de gechannelde meditatie die ik gegeven heb tijdens de Lente Equinox deze week.

Wat is er aan vooraf gegaan?


De channeling van februari dit jaar was een reis naar de diepte van Moeder Aarde. Bij aanvang van de channeling zag ik de voorouders in zeven cirkels om ons heen staan. De codes die ontvangen zijn, was de energie van “gratie” en “genade”. Een dag later ontving ik een email dat er die nacht zeer ongebruikelijke activiteit meetbaar was geweest in de Schumann resonantie van de aarde. Voor degenen die zich afvragen wat de oorzaak is in de veranderingen van de Schumann resonantie, dat is de Kundalini van de Aarde. Deze had enorme pieken laten zien…. Deze energie was een cadeau van de lichtdimensies aan de lichtwerkers, gatekeepers, wayshowers, sjamanen, first wavers. Voor hen was deze activatie.

Deze energie zal hen in staat stellen om eindelijk de donkere nacht van de ziel werkelijk te kunnen ontstijgen. Velen dachten dat zij dit al voltooid hadden maar hebben gemerkt dat bij de start van dit jaar er diep, diep onbewuste lagen in hun bewustzijn zijn gebracht. Deze energie hebben zij gevoeld de afgelopen weken. Een diepe vrede, bliss sensaties, gelukzaligheid en diepe vreugde. Voelbaar in het hart, het lichaam, de subtiele nadi’s, de hersenen en boven het hoofd. Kundalites zullen een andere trilling hebben opgemerkt in hun spirituele hart. Deze energie was nodig zodat zij nu werkelijk met een compleet schone lei hun leiderschapsrol op zich kunnen gaan nemen en hun rechtmatige plekken kunnen gaan innemen.

Channeling van deze Equinox: De Levensboom

Twee dagen voor de Equinox zag ik een enorme “draaiing” in energie en ik wist dit gaan we allemaal massaal voelen. Niemand blijft onaangeraakt door deze draaiing. Normaal gesproken krijg ik vooraf instructies door en beelden over wat wij gaan doen in de meditatie. Dit keer niet. Bij start van de meditatie verscheen helder en stralend Sananda, mijn gids. Zo intens sterk aanwezig en zichtbaar, ik wist dat deze meditatie anders dan anders zou zijn. We zijn gestart met het “repareren” van het aardegrid met een kosmische plasma achtige substantie. Toen dit klaar was verscheen er een boom met enorme takken en wortels voor mij. Deze boom was gevuld met een gouden energie en ik zag dat in de stam van de boom een man en vrouw verweven waren. Toen wij naar de boom toeliepen werd er gezegd “dit is het pad dat de ancient ones” gelopen hebben en dit is de levensboom. Ik zag om de boom wederom de voorouders in 7 cirkels om ons heen staan. Zij kwamen uit alle windrichtingen om met ons samen te zijn onder deze boom. We hebben plaats genomen onder de boom en er werd ons verteld “dit is een diepe herinnering”. Een diepe herinnering aan de droom die de ancient ones ooit gedroomd hebben. De hele schepping voelt dat wij hier zijn. Moeder Aarde, de elementen, de dieren, het plantenrijk, de wezens die leven in de zee, het mineralenrijk.

Jullie zijn hier gebracht om je wederom de diepe verbondenheid en eenheid te herinneren van al-dat-is. Je wordt verweven vanuit je ruggengraat met deze levensboom op een nieuwe manier. In harmonie, verbondenheid en met een diep respect voor ALLES dat leeft. En je zult anderen thuis brengen naar deze boom. Zodat ook zij het zich zullen herinneren. Eén en verbonden met je aardse familie (wortels) en één verbonden met je familie van Licht (takken). Zodat alle cirkels weer samen gebracht worden. Eén cirkel van Licht.

De huidige energieën

Wij ontvangen momenteel een aantal verschillende energieën:

·        Kosmische energie, dit is een ster, deze energie balanceert de elementen opnieuw uit

·        Nieuwe energie (zeer oude codes) vanuit Moeder Aarde, vorig jaar in mei heeft de Kundalini van de Aarde haar nieuwe verblijfplaats bereikt en de ascensie van Moeder Aarde was een feit. Je leest er alles over in deze blog.

·        Elkaar rap opvolgende sterke zonnewind en zonnestormen (magnetische stormen). Meer weten over zonnestormen? Lees dan deze blog.

·        De energie van nieuwe maan

Niet zo vreemd dus dat wij dit op fysiek niveau zo sterk voelen. Ik ga niet in op de fysieke symptomen. Daar heb ik al eerder uitgebreid over geschreven. Bovendien is het niet belangrijk. Wat je ervaart fysiek, emotioneel of op mentaal niveau is slechts een ervaring en zegt niets over jou als bewustzijn. Daar hoef je dus niet over na te denken, je hoeft het niet te analyseren, je hoeft niets te verklaren, je hoeft niets te helen, je hoeft niet positief te denken, je hoeft niets los te laten. De ervaringen zijn goed precies zoals ze zijn. Jouw rust en innerlijke stilte worden hierdoor niet aangetast. Laat komen wat wil komen. Laat gaan wat wil vertrekken. Simpeler kan ik het niet zeggen. Maar mocht je toch sterk voelen dat je je ervaring wilt kunnen plaatsen, lees dan deze blog.

Wat brengt deze nieuwe energie teweeg?

Deze energie luidt het begin in van wat ik noem “de spirituele lente”. Het tijdperk waarin de mensheid begint te ontwaken in Liefde en naar spirituele volwassenheid en verantwoordelijkheid begint toe te groeien. Wat dit exact teweeg zal gaan brengen hangt sterk af van welk potentieel het individu tot uitdrukking zal gaan brengen. Je zou deze energie ook een “laatste wake-up call” kunnen noemen voor hen die zich nog niet op het pad van bewustwording bevinden. Het is aan jou wat je met deze energie doet. Onthoud, deze energie gaat niet over “het weten en snappen” maar over “het zijn en leven”. Dit is geen energie van doen (forceren) maar ontvangen (zijn). Er is geen groter obstakel tot zelfrealisatie dan denken te weten wat verlicht bewustzijn is. Het grootste obstakel voor oude zielen in deze energie echter is hun “spirituele kennis”. Deze verhindert hen om te ontdekken wat hun nieuwe vaardigheden zijn in deze nieuwe energetische matrix die geweven is door onze Goddelijke Moeder.

Waar sta je in jouw ascensie?

De groep ontwaakte zielen zullen in deze energie de donkere nacht van de ziel eindelijk helemaal kunnen ontstijgen. Zij zullen merken dat projecten die eerder niet van de grond kwamen nu wel vorm kunnen gaan krijgen. Dit alles heeft te maken kosmische timing. Zij zullen door de nieuwe energie gefaciliteerd worden om anderen te leiden en te begeleiden bij hun ontwaken en spirituele  ontwikkeling. Deze groep belichaamt spirituele volwassenheid en verantwoordelijkheid en zij zullen hun rechtmatige plek op de Nieuwe Aarde kunnen gaan innemen.

Dan is er een groep zielen die door het proces van wakker worden gaat momenteel. Zij zullen een nog dieper verlangen gaan voelen om zich spiritueel te gaan ontwikkelen. Het verlangen in hen zal sterker worden met de dag. Zij zullen een spirituele zoektocht starten die niet te stoppen is. Een innerlijk gevoel van urgentie zal hen voort stuwen. Dit zijn de clienten die mij opzoeken voor spirituele verdieping en begeleiding bij hun ascensie proces als ze daarin even “vastlopen”. Het zijn ook vaak de clienten die tegen een blokkade aanlopen in hun Kundalini ontwaken.

Er is een groep van zielen die op het punt staat om te ontwaken. Deze energie zal hen energetisch verder gaan duwen richting expansie. Dit zijn personen die tot nu toe nooit geïnteresseerd waren in esoterie, energie of bewustzijn. Maar nu plotsklaps een innerlijke drang voelen en merken dat zij zich aangetrokken voelen tot spirituele richtingen. Dit gaat vaak gepaard met een crisis, depressie, angst, identiteitscrisis en/of het verliezen van een relatie of baan. Dit zijn de clienten die ik vaak zie in mijn praktijk met een specifieke hulpvraag en ontwaken via een crisis en/of uitputting omdat ze proberen uit alle macht om het “oude” in stand te houden. Zij die opmerken dat het “oude” hen geen voldoening meer geeft. Zij die merken dat ze het plotsklaps “niet meer weten even”.

Dan is er nog een grote groep die je zou kunnen scharen onder de noemer “in diepe slaap”. Ook zij zullen aangeraakt worden door deze energie. Zij zullen heldere momenten van aanwezigheid voelen en daardoor in angst schieten, in shock, innerlijke chaos, twijfels en intense zenuwachtigheid. En een gedeelte van hen zal beslissen om terug te keren naar diepe slaap omdat dit het meest comfortabel is.

Integratie en stabilisatie

Zoals altijd vraagt een energetische update om een integratie en stabilisatie periode. Zo ook met deze energieën. Wanneer de stabilisatie een feit is, weet ik niet precies. Omdat nog niet alle elementen uitgelijnd zijn. We hebben nu twee elementen gebalanceerd, er volgen er dus nog twee. Het verbindende element in dit alles is “ether”. Het vijfde element en dat is bewustzijn. Het ene dat al het andere met elkaar verbindt.

Wat je ook voelt, wat je ook ervaart. Het maakt niet uit. Kom, zit met ons onder de levensboom en herinner je weer wie je werkelijk bent. En voel dat je dit pad niet alleen loopt maar met je familie hier op Aarde en je familie van Licht. Kom, zit met ons. Ontwaak in Liefde en verbondenheid. Kom wij zingen een lied voor jou. Je hart kent het nog. Kun je het horen? Het is een taal die allen verstaan. Kom met ons in de heilige cirkel van Licht. Wij houden van je, jij bent ons en wij zijn jou. En alles is er om jou te dienen. Kom zit met ons en herinner je wie je bent”.

Tamara van de Beek

© maart 2018 De Wijsheid van het Hart, alle rechten voorbehouden

Artikelbron: https://dewijsheidvanhethart.nl/energetische-update-maart-de-spirituele-lente-is-begonnen/

Lees meer over de auteur

volg De Wijsheid van het Hart op Facebook