Seraphim Joy Foundation: De Wedergeboorte van de Beschaving van de Aarde – Lichtsteden, Lichthuizen – Hoofdstuk twee

Seraphim Joy Foundation

De Wedergeboorte van de Beschaving van de Aarde – Lichtsteden, Lichthuizen – Hoofdstuk twee

door Seraphim – 4 juli 2021

Terwijl onze collectieve perceptie van de Schepper/God/Universum is geëvolueerd en uitgebreid van de uiterlijke bronwerkelijkheid naar de innerlijke krachtwerkelijkheid, zijn alle lagen van afscheiding, dualiteit en polariteit aan het oplossen in het licht van Eén.

Onze ervaringen van een 5 zintuiglijk mens zijn ook een hoge snelheid integratie van licht binnen het fysieke ingegaan om deze transformatie te helpen die velen het “Goddelijke belichaming” noemden. Het Aquarius tijdperk voelt als het begin van een nieuw avontuur in het mysterie van creatie, samenwerking in de universele grenzeloze oceaan van bewustzijn.

Hoe kunnen we het goddelijke ontwerp voor deze tijd en ruimte waarnemen en begrijpen, in dit galactische fenomeen dat in ons universum plaatsvindt, inclusief de evolutie in de menselijke geest/hart systeem, om deze goddelijk georkestreerde upgrade in het levenssysteem op aarde en daarbuiten mogelijk te maken.

De geometrische Blauwdruk van het levenssysteem, zoals velen het hebben geïntroduceerd als bloem des levens en enkele andere ontwerpen, weerspiegelt hoe licht, zuiver bewustzijn werkt in de fysieke werkelijkheid als het de Goddelijke Organisatie volgt, het geometrisch ontwerp, het weefsel van bestaan en niet-bestaan, geboren en ongeboren.

Fysieke manifestatie als niet-vorm Creatie reeds ontworpen als geometrische licht template van frequentie op de Moeder Bord God.

Licht gecodeerde informatie draagt bepaalde structuren, codes en instructies en in afstemming tussen vormloos (Goddelijke wil) en vorm (Aarde Lichaam omvat alle levende wezens), zullen licht templates actief worden, eerst als een frequentie band (Evolutie hogere dimensionale realiteit, vrede, vrijheid,..), dan door stabilisatie van één octaaf, in fysieke manifestatie (Licht Steden, Licht Huizen,..), de geboorte van Kristallijne Civilisatie.

Dat is waarom het sinds 2020 zo uitdagend is geworden voor onze avatars als we een onwaar, niet gezuiverd deel met ons meedragen, in onze fysieke, emotionele, mentale en zielsniveaus. Het verschil van frequentie in ons geheel (vorm/lichaam, zonder/ziel) weerspiegelt zich onmiddellijk in de buitenwereld als een drama, chaos, lijden, oud programma, ongewenste reflectie, pijn in het lichaam, om ons “Op te merken”, en als we doorgaan met naar binnen en naar buiten te observeren, zien zonder oordeel van binnen en van buiten, creëert dit een doorgang voor het binnengaan van de hogere frequentie en als onze avatars cellen constant upgraden door middel van de Dimond (?) Hart Zon, wordt het makkelijker en sneller, om de lagere frequentie van binnen te accepteren en los te laten en dan plotseling, bevinden we ons in een compleet nieuwe Cyclus die is doordrenkt met Licht Elektronen afkomstig van de Goddelijke Wil.

Deze nieuwe Cyclus begon samen te smelten tot een volledig netwerk vanaf begin 2021/Januari. Voor alle Voorlopers was het een merkbare verschuiving van binnenuit en ook al leek uiterlijk misschien nog hetzelfde, individueel vond een volledige reboot plaats om hen klaar te maken voor rollen en verplaatsingen, ook samenvoegen in nieuwe groepen als het een verplicht onderdeel is in het Nieuwe Aarde Vorm Ontwerp.

Voor de manifestatie van de Nieuwe Aarde (Hemel op Aarde) in de fysieke werkelijkheid voor de hele Mensheid, moeten wij individueel kiezen en ons in een hogere frequentie begeven (overgave aan wat het is) en de nieuwe dimensionale lichtcodes laten onthullen en actief laten worden en dan worden wij collectief bewogen om het geometrische spiraalontwerp/frequentiebanden van licht te voltooien die nodig zijn in de werkelijkheid van Nu Ruimte (die als een deel van het moederbord CPU is) om in afstemming te komen met ons Universum, om samen te werken met de Galactische Upgrade.

Het is zo nuttig dat wij computers hebben uitgevonden, want dit is precies een weerspiegeling van hoe wij als mensheid zijn gepositioneerd in het spel van de wereld, om transcendentale evolutie te begrijpen en toe te staan, zoals een module en chips in een computer, opnieuw opgestart en geüpgraded in software, sommige hardware ook vervangen om een compleet nieuw operationeel systeem (levenssysteem) te worden.

Als je dit voorbeeld kunt gebruiken om waar te nemen, zal het veel gemakkelijker zijn om de werking van God/het Universele leven te begrijpen en hoe wij onze rollen spelen en hoe in het licht van deze collectieve ascensie alles sneller beweegt als frequentie van licht/hologram (omdat onze harten open zijn en alle voorwaardelijke geestprogramma’s en ego-operaties kunnen worden waargenomen door het ware zelf).

Onze menselijke beschaving valt ook in de natuurlijke stroom van dit hologram, bewust (wakkere Avatars, hogere dimensie realiteit) of onbewust (slaapwandelaars, 3 dimensie).

Hoe we wedergeboren worden en transformeren tot Kristallijne Beschaving?

Dus de wereld is de spiegel van het zelf en wij als de schepper, spiegel van het Goddelijke Zelf.

Het leven is een holografisch en Geometrisch Moederbord sjabloon. 

Nieuwe Aarde is een hogere realiteit van een sneller sjabloonprogramma/zuiver bewustzijn binnen Moeder Bord.

Het verschil tussen de Aarde zoals wij die kennen en de Nieuwe Aarde die wij gaan ervaren is Frequentiebanden die collectief in transformatie zijn, om te transcenderen naar een Galactische fysieke realiteit.

Galactische realiteit is precies als Star Wars films, zonder de oorlog. 

 

Eenheid tussen levenssystemen over onze planeet, zonnestelsel, Melkweg en Galaxy en wanneer we collectief klaar zijn om een veel hogere frequentie te ontvangen, zullen we ontmoetingen hebben met buitenaardse galaxies. Dit vindt nog steeds plaats in de gemanifesteerde fysieke realiteit.

Het is binnen deze structuur met de Kosmische Matrix dat onze avatars bewegingen over de planeet aan het vormen zijn. De geboorte van lichtsteden en lichthuizen sjablonen voor Galactisch onderwijs. Om van de voorwaardelijk waargenomen werkelijkheid naar de grenzeloze oceaan van mogelijkheden te gaan, als we macht krijgen over onze innerlijke frequenties, in de observerende modus blijven, werkt ons hart als een goddelijk kompas en toont de richting van de stroom (goddelijke wil), en de persoonlijkheid, ego werking, is volledig uitgeschakeld (maar kan nooit volledig worden verwijderd), we bewegen als neutrale avatars en spelen onze rollen langs de natuurlijke orde van Eén.

Een tijdje terug hadden we het ook over Een Foundation in samenwerking met lichthuizen en lichtsteden activeringssjablonen.

Die Ene Foundation is de Moedersjabloon voor de manifestatie van de Nieuwe Aarde via frequenties.

De zielengroepen die op Aarde zijn geplaatst om de Activator Avatars te zijn, zijn Bouwmeesters van Blauwe Stralen. Echter, om de zuivere frequentie van de Hemel (Etherische Energie) te baren, zijn deze avatars periodiek verplaatst naar locaties op Aarde, dat hun Hele magnetische veld met het Aarde magnetische veld samensmelt en een portaal baart dat Galactische Frequentie (hun Galactische Zelf en Aarde Galactisch (Nieuwe Aarde Frequenties) overbrengt en transmuteert.

Dit is een beetje anders in deze rol dan rasterwerk en poortwachters, die meestal plaatsvonden voor 2020, dit is een nieuwe activering via deze avatars als we collectief een hogere frequentie bereiken.

Zij zijn Eén Foundation Moeder Raad Belichaming, om het Galactische Frequentie Station in bepaalde Regio op het Lichaam van de Aarde te baren, verleden, heden en toekomst van Menselijk Beschavingsbewustzijn door tijd en tijdloos te verbinden, alle lagere frequenties op te ruimen en in stilte te stabiliseren, om een Centrum Magnetisch punt te zijn in het holografisch energienetwerk van die Regio op Aarde.

Het ene fundament is de holografische frequentiesjabloon van lichthuizen, Galactische onderwijscentra, en lichtsteden.

Steden en locaties op aarde die een sterk verschil in frequentie weerspiegelen, hoog en laag, als gevolg van bloedvergieten, onrecht, geweld, historische wonden, zoals Los Angeles, New York, Tokyo, Londen, Johannesburg, Berlijn, Moskou, Istanbul, Cairo, evenals regio’s, met name het Midden Oosten, Noord Afrika, West Europa, Spanje, Duitsland, Engeland, Zuid Amerika, Mexico, Griekenland,… die de oude frequentie van de oude menselijke beschaving vasthouden.

Deze locaties zijn de frequentie-landbouwgebieden voor de toekomst van de Aarde/Nieuwe Aarde en vereisen veel lichtwerk en de aanwezigheid van Moederschepen puur Bewustzijn zijn merkbaar om lokale lichtwerkers en Master Builder Avatar groepen te helpen om de hoogste frequentie te blijven verhogen en stabiliseren.

2021 is het jaar dat lichthuizen zich gedeeltelijk beginnen te vormen over de planeet, wat lijkt op een meer permanente basis, in een bepaald gebied en op een bepaalde locatie. Kan voor individu(en) of kleine groep zijn.

We komen ook collectief op een niveau dat een soort van Lichtcentra en Institutionele lichteducatie manifesteert en creëert. Wat opnieuw vorm krijgt als goddelijke wil de op één lijn gebrachte zielen plaatselijk samenbrengt, om de bewustzijnsverhoging binnen hun gemeenschappen te helpen, of tussen provincies te reizen.

De centra houden zich niet bezig met healing of werk met 3D mensen, het is als een sjabloon op inter-niveau voor ontwaakte gemeenschappen om hun werk samen te beginnen als een eerste stap in de richting van een Galactische manier van leven, in de wereld zijn en niet van de wereld.

In het volgende hoofdstuk willen we graag onze eigen positie en rol als Seraphim Joy Foundation uitdrukken, wat voelt onze huidige stappen en bewegingen als een licht samenwerkingsverband.

Seraphim Joy Foundation

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org