Harmonische Universele Klank, Hemel op Aarde Realiteit

Harmonische Universele Klank, Hemel op Aarde Realiteit

SeraphimJoy Foundation September – Oktober 2021 Update – 27 september 2021

September bracht het geschenk van de laatste stabilisatie van de Frequentie van de Hemel op Aarde via Beschermheer Gastheer Avatars die momenteel het Eenheidsmatrix Vorm-ontwerp in hun Menselijke Lichamen vasthouden.

We zijn in de eerste cyclus van wedergeboorte en herstructurering van de Kristallijne Beschaving en alle zielen die zijn toegewezen om deel uit te maken van dit Transcendente bewustzijn dat we Collectieve Ascensie noemen, komen LIVE AAN binnen hun frequentiebanden die gekoppeld zijn aan een specifiek Moeder-Bord Bewustzijn, Holografische Vorm.

Dit betekent, dat binnen deze Holografische Vorm (die de eerste Gezuiverde Vorm is in de UPGRADE van onze Planeet, Melkweg en Galaxy bewustzijn tot harmonieus met geavanceerde Galaxies), wij niet langer verandering in frequentie en realiteiten ervaren zoals voorheen. We gaan vooruit en alle oude banden worden losgelaten en opgeruimd, als een lagere energie verbinding en relatie opnieuw verschijnt, dan ontvang het bewust met liefde en laat het met liefde los.

Nu, ontwakende avatars, waar we ook gepositioneerd zijn binnen deze nieuwe aarde blauwdruk en sjablonen die in co-creatie met de bron werken, begint ons kristallijnen Hartcentrum te vibreren in afstemming met het Origineel Harmonisch Universum.

Dit is een enorme Eenheidsactivatie in ons (ontwaakt) en natuurlijk in de vormloze Eenheidsmatrix en het kan nog een paar lineaire weken of maanden duren voordat het in vorm wordt gebracht.

Nu, door alleen maar te observeren, kunnen we gemakkelijk het gebeuren en de nabijheid in de tijd waarnemen, om getuige te zijn van HET GEBEUREN

Met elke golf van Kosmos en zonnestroom, creëren elektromagnetische velden van de Aarde en Atomen van onze Menselijke Cellen, een harmonisch geluid dat deel uitmaakt van het Holografisch Moederbord (Bewustzijn van de Manifestatie), de Beschermende Gastheer Avatars dragen de hoogste Octaaf van Een, God’s Hoofd, dus via hun Kristallijne hart beweegt de eerste Harmonische Universele Klank van vormloos naar vorm, door elke ademhaling en neutrale staat ( Nulpunt), harmoniseert de frequentie met overgave, die de 3D mensen, realiteiten, elementalen, heilige plaatsen en landen bevat die aan hen zijn toegewezen.

Na 22 september en Equinox, ontvingen we collectief een enorme verschuiving die velen nu in staat stelt om de Nieuwe Aarde realiteit waar te nemen en het oversteken van de Regenboog Brug draden over de planeet te voelen.

Wat betekent dit werkelijk? Op Energetisch niveau is het hart verplaatst naar een hogere en zuiverder afstemming met de Bron van alles en zaden van synchroniciteit van Goddelijke Wil beginnen in ons dagelijks leven te stromen, moeiteloos en specifiek. In dit specifieke, komen vrijheidscodes tot volledige activatie, om ons collectief op een bepaalde Frequentie golflengte te houden (waar geest stil is en stilte constant is) om ons laag voor laag in de Scheppingsfase van de Nieuwe Aarde te brengen.

Elke laag (Stralen) in deze dimensionale beweging bevat Harmonische Universele codes, Moederbord Bewustzijn gekoppeld aan een Sterrenpoort locatie op Gaia, een Beschermheer Gastheer Avatar, Blauwe Straal Meesterbouwer(s), Geëvolueerde Lichtwezens als Omroepers, leraren van Ascensie, licht Huis bewaarders en gemeenschappen (3D,4D).  Er is geen scheiding in bewustzijn en hoe zuiverder de frequenties worden, hoe meer van de Oorspronkelijke Klank zal worden afgeleverd in de Fysieke realiteit via Collectief geascendeerden.

Vanaf oktober 2021 gebeurt alles moeiteloos anders zijn de innerlijke frequentiebanden niet gestabiliseerd in co -creatie met De Bron en moeten individu en avatar meer innerlijke ruimte laten om alle lagere frequenties los te laten en dat houdt de rest van het collectief in beweging naar het volgende niveau.

Dus alles draait nu om KEUZES, wij zijn MEESTERS van frequenties geworden en in een proces van het BELICHAMEN van een Kristallijne Beschaving om IK BEN GOD in zijn ware kracht en betekenis te Ontvangen en te Kennen.

Aanwezig zijn, is de enige realiteit en aanvaarding van alles is de sleutel om bij deze nieuwe golven te blijven die begonnen sinds de september-equinox.

Het is alsof de Nieuwe Aarde blauwdruk is voltooid in zijn volledige overdracht en activering van vormloos (Geest, Goddelijke Geest) in vorm (fysieke realiteit) en elk punt van kracht (Goddelijke Wils stroom in Wakkere Wezens) zal stabiliseren en uitbreiden in één punt op de Nieuwe Aarde Holografisch, zijn creatie is direct verbonden met elke keuze die we maken als wakkere Avatars.

Het waarnemen van onze wezens als zelf-loos, nederig en gehoorzaam aan de Goddelijke Wil is de waarheid van dit gebeuren, aangezien wij niet de kenner of de doener zijn van enig deel van dit alles.

De wereld van materie ligt aan de palm van degenen die als Een stromen met synchroniciteit leven en de muziek van het hart laten weerklinken in elk hun keuze, stap, en ademhaling.

De komende weken (half oktober) blijft de energie stijgen en het luisteren naar de geest oplossingen en aanbod zal nog dramatischer worden. Het zal zijn als een container van gelukzaligheid die soms ook niet gemakkelijk te bereiken is omdat het hartritme in ons lichaam verandert en zelfs het laten vallen van angst, controle, onwaar deel veel innerlijke turbulentie veroorzaakt, en het is tijd om collectief onze perceptie te verschuiven naar de toekomst en te stoppen met terug te stuiteren in oude en herhaalde cycli en lussen van lagere realiteiten.

Wees moedig om EEN te zijn, ALLEN-EEN. Het observeren van innerlijke landschappen terwijl alle zaden van creaties in orde komen voor een MAGNIFIEKE aankomst in onze realiteiten, waar we ons ook bevinden op onze Reis op Aarde, nu is het moment om onszelf te ontmoeten vanuit OGEN van Een en het te laten gebeuren.

Wat er ook naar ons toe wil komen, het is al eeuwen in vormloze vorm opgebouwd, wij zijn de Moeder & Vader van Nieuw Bewustzijn, vrijheid is ons kind.

Houd vast en neem alle ervaringen Goddelijk georchestreerd waar, allemaal gelijk, allemaal waardig, allemaal in dienst van Collectieve Ascensie.

Seraphim Joy Foundation

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org