Energie Update – Nieuwe Aarde Uitbreiding Juli/Leeuwen Poort 2021

Energie UpdateNieuwe Aarde Uitbreiding Juli/Leeuwen Poort 2021

Het is hier, de grond van onbegrensdheid van onze menselijke avatars.  De magnetische verschuiving naar de nieuwe verenigde organische kosmos.

Juli 2021 bereidt onze innerlijke ruimte voor om de verenigde geneutraliseerde elektromagnetische (web van licht) te ontvangen om de Nieuwe Aarde kwantum energie te infuseren en te dragen als puur kristallijn plasma werkframe.

Terwijl de Juli Toegangspoort geopend is tot 29 juli, bereiden wij, menselijke avatars ons ook voor langs de planetaire expansie om in een hoger tempo in fysieke zuivering en kristallijn te springen en in afstemming te komen met de volgende enorme golven doorheen de Leeuwenpoort doorgang.

De huidige fysieke ervaringen in onze menselijke lichamen kunnen hard en overweldigend zijn omdat deze nieuwe integratie in feite drie acties in één keer doet: zuiveren, nieuw zaad en nieuwe frequenties planten en ons DNA activeren met nieuwe frequenties.

Uitputting, verwarring, stagnatie, geheugenverlies, toename van emotionele schommelingen, chronische fysieke pijn in de lichaamsstructuur, botten, grote schoonmaak in het spijsverteringsstelsel en organen, dit alles maakt deel uit van de grote fysieke schoonmaak en het oplossen van oude geheugencellen die verweven zijn in het fysieke lichaam, om het lichaam te neutraliseren voor een nieuw leven dat de activatie van vrijheidscodes zal aantrekken en zo moeiteloos mogelijk in manifestatie zal brengen.

Op 22 juli vond een grote collectieve reiniging plaats en loste een andere laag van lagere frequenties op.

We zijn in ONCONDITIONELE Goddelijke ervaringen en het is geen gemakkelijke beweging, of onze lichamen nemen dit hogere gezuiverde licht en deze hogere frequenties aan en beëindigen daarmee al onze menselijke automatische piloot, ego proces en geheime agenda’s (zodat de nieuwe frequenties en zonnegolven de voortzetting van het levenssysteem in het lichaam kunnen helpen) of de Monade Ziel zal de ziel oproepen tot een recycling van bewustzijn voor de volgende fysieke opeenvolging. De keuze is onze bereidheid om ruimte van liefde te zijn, verenigd en totaal.

Het collectieve bewustzijn stijgt hoger en hoger naarmate we dichter bij de doorgang van de Leeuwenpoort komen. Sterrenzaden verbonden met Sirius zijn op zijn hoogtepunt voor degenen die werken met landen, locaties, poorten en rasters. De Raad van Bouwmeesters zal nieuwe sjablonen ontvangen en de mogelijkheid van verhuizing om te helpen bij het stabiliseren van de harmonische octaaf van de Nieuwe Aarde Moederraad. De voortzetting van energiewerk en verschuiving in frequenties zal doorgaan tot half augustus 2021, na de leeuwenpoort. Vanaf dan tot eind september moeten we verwachten getuige te zijn van een aantal gebeurtenissen en evenementen op wereld- en kosmische schaal die ons collectief bewustzijn dichter bij de vrijgave en activering van alle vrijheidscodes in fysieke lichtlichamen brengt.

De galactische dimensie heeft momenteel de meest dominante octaaf in de Goddelijke Harmonische symfonie en uitgelijnde sterrenzaden ontvangen visioenen van de toekomst op Aarde als activeringsteken, om deze nieuwe ruimte van vrede, vrijheid, onvoorwaardelijk door hogere zielchakra’s en in de lichaamschakra’s (wortel en sacraal) toe te laten, zodat het huwelijk van Aarde en Hemel plaatsvindt en de fysieke grond voor hogere spanningsfrequenties binnen Avatars geboren wordt.

Deze verschuiving in onze fysieke avatars moet plaatsvinden voordat de bouwfase van de Nieuwe Aarde sjabloon tot activering komt, wat afhangt van de individuele zielepositie in het Ascensiesysteem en het ontwerp kan nu of de komende jaren zijn.

Geduldig zijn met het lichaam, aangezien alle fysieke symptomen en fysieke pijn wijzen op het ontgiften van oude ingebedde lagere zelf en Gaia’s frequenties en cellen en uitnodiging om alle deel te verenigen door onvoorwaardelijke liefde.

Het volgen van innerlijke leiding over hoe om te gaan met het fysieke lichaam en welke keuzes we maken op dagelijkse basis om innerlijke en uiterlijke balans te behouden is belangrijk Sommigen kunnen zich meer in balans voelen in de natuur, anderen kunnen echt behoefte hebben aan rust en binnen blijven. De geest vrij houden is het sleutelpunt, de laatste dagen van juli zullen ons in een nieuwe cyclus zetten in onze fysieke avatars. We ervaren zowel dood als wedergeboorte in het fysieke aspect. 

De golven van frequentie die komen veranderen van kleur en lengte terwijl we zuiveren in ons collectief bewustzijn, dus het lichaam heeft ook een nieuwe voorbereiding nodig voor de komende golven en op elkaar afgestemde activiteiten.

De eerste golf (aardse leeftijdsgroep tussen 50 – 65 jaar) staan werkelijk voor de keuze om in het fysieke te blijven of te vertrekken, tenzij zij deze fysieke transformatie op hun diepste cellulaire niveau toestaan, vooral vrouwelijke avatars, aangezien zij ook de Moederfrequentie van Goddelijke Organisatie op aarde baren.

De mannelijke avatars van deze golfgroep ervaren de meeste transformatie in hun hart, aangezien vrouwenlichamen zich moeten openen voor de volgende fase van belichaming van Gouden Template/Frequenties van nieuwe aarde, mannen moeten het gouden licht in hun fysieke hart verankeren, samen zullen deze zielengroepen de eerste Template van NIEUWE Aarde in de fysieke dimensie brengen, de geboorte van de Visie.

En kort daarna zullen nieuwe sequenties beginnen, die lichtgemeenschappen en stammen resetten, nieuwe samenwerkingen, nieuwe aardeprojecten en ook samenvoegen van Sterrenraden als deel van Goddelijke organisatie. Na deze nieuwe stap omhoog, zullen nieuwe verhuizingen en bewegingen van Poortwachters en Bouwmeesters vorm krijgen in de komende maanden, ( september en oktober) rond landen en steden die een permanent Moederschip boven zich hebben.

Sommige Avatars ervaren een verandering in hun missies en regels aangezien deze verschuiving een enorme collectieve energie upgrade heeft wanneer de zijn sequenties in beweging worden gezet, de golven van zwaartekracht zijn zo sterk dat lichamen geen andere keuze hebben dan hun roeping te volgen. September geeft de tijdlijn aan van enorme happenings over de planeet, zowel collectief als door de samenwerking van de planeet, rond 22- 25 september 2021.

Wees klaar om te bewegen, om in een andere stroom te stromen, nieuwe samenwerking, verhuizing. Wees klaar voor verandering van lichaam, nieuwe vorm en uiterlijk, vermogens en magische gaven. Vertrouw alleen op jezelf. De wereld is een innerlijk begrip en focus op innerlijke transformatie en expansie. De rest van dit jaar hebben onze individuele keuzes een enorme invloed op onze collectieve ervaringen.

Vrede en liefde

Seraphim joy Foundation

http://www.seraphimjoyfoundation.org

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org