Het Keerpunt

 

Het Keerpunt

Door: Peter B. Meyer – 14 Januari 2023

Krachtig inkomend röntgenlicht verwacht!

Suprematie van de mens

Planeet Aarde is aangekomen op het belangrijkste punt in de menselijke beschaving. De energie voor deze doorbraak bouwt zich nu op onder de mensheid. Op een dag die niemand kan voorspellen, volkomen onverwacht, zal de volle omvang van de leugens aan het licht komen en door de massa’s worden gezien, en zich realiseren dat zij op grandioze wijze zijn bedrogen door hun leiders.

 

Op dat moment, door overmacht van het volk, zal alles ten goede keren en zal iedereen zich naar het Licht keren. Beschouw deze periode als voorbereiding, maar weet dat de doorbraak zeker zal plaatsvinden.

De matrix van de Deep State Cabal is gebroken. Het gaat nu alleen nog om het massaal ontwaken van de mensen. Zij moeten de criminaliteit van de misdadigers met eigen ogen kunnen waarnemen om te weten wie en waar ze zijn.

Hoe dieper je in jezelf geworteld bent, hoe meer je verbonden bent met je ziel, hoe groter je begrip over kosmische verbanden, en hoe gemakkelijker en harmonieuzer je zult leven.

Alles draait om het zelfstandig denken; helaas hebben weinigen dat geleerd. Het is de emfase voor autonoom denken en individuele intuïtie, om deze kennis te beheersen en de gelederen van de klassieke volgelingen te verkleinen.

De macht van de Deep State zal wijken op de dag dat de bevolking massaal opstaat, en laat zien, dat planeet Aarde van hen is. Vergeet niet dat velen zich nog moeten afstemmen op deze positieve transformatie, en dat zal nog wel even duren.

Om zichzelf te verrijken, hebben de globalisten, met hulp van het politiek establishment, grote schade toegebracht aan onze samenleving, industrie, cultuur, enzovoort. Ze zijn nu in paniek omdat overal ter wereld hun corruptie wordt erkend en bevestigd.

Het is nu of nooit om onze beschaving te redden, de meerderheid weet inmiddels dat de wereldmachten met hun Nieuwe Wereld Orde uit zijn op de vernietiging van de mensheid door middel van gif injecties. Gepromoot met leugens door de corporate mainstream media, die niet in het minst geïnteresseerd zijn in journalistiek, maar alleen in goed betaalde promotie voor de politieke agenda; namelijk de vernietiging van de beschaving en de mensheid.

Het herstel van alle schade aan alle volkeren op onze planeet kan lang duren. Maar alles zal uiteindelijk gecorrigeerd worden, als de mensheid massaal wakker wordt en de controle terugneemt.

Vanaf het begin wilden de Archon-bloedlijnen de wereld domineren. Daarvoor moesten de 13 invloedrijkste Archon-bloedlijnen hun krachten bundelen. Professor Adam Weishaupt stelde het plan hiervoor op in 1773, op verzoek van Mayer Amschel Rothschild.

Het uiteindelijk doel was, en is nog steeds, één werelddictatuur met één leider aan de top, gevestigd in Jeruzalem, Israël. Waarvoor alle regeringen en invloedrijke politici zijn omgekocht om dit doel te bereiken, zonder werkelijk te beseffen waartoe het zal leiden.

We leven in een spannende tijd! Elke dag die voorbijgaat, nadert het einde van de lange cyclus van de Nieuwe Tijd. Het is een groot en uniek voorrecht hiervan getuige te zijn, en deel te nemen aan de grote gebeurtenis van planetaire overgang!

De planetaire overgang is tegelijkertijd begonnen met de ascensie van de geïncarneerde ziel. Dit is een unieke gebeurtenis dat de Melkweg op dit moment meemaakt, omdat dit de opwinding over het grote spektakel dat aan elke geïncarneerde ziel op Aarde wordt aangeboden, verder vergroot.

Jullie zijn nu zover gegaan dat jullie de grenzen van dit Nebadon Universum hebben bereikt. Jullie zijn naar de periferie van deze Melkweg gereisd. Jullie hebben alle lessen ervaren die de donkere nacht van de ziel jullie in de derde dimensie is aangeboden. Je bent zo ver gegaan als je moest gaan! Je hebt het gehaald. Je bent de winnaar! En gaat verder naar de Nieuwe Wereld van de Vijfde Dimensie!

Licht is energie dat leven creëert. De Bron is alles, niets anders dan waar het leven van alles vandaan komt, dat bestaat in de onmetelijkheid van het Universum.

Licht is een frequentie en bewustzijn. Jullie maken deel uit van dit bewustzijn, daarom kunnen bewuste mensen zeggen “wij zijn allen één”.

Heronder geeft Michael de Plejadier vitale aanvullende informatie over onze overgang.

Earth Alliance ruimteweer informatie 1082023

Krachtig inkomend röntgenlicht verwacht!

De grote transformatie is aan de gang

Aard Alliantie ruimte weer Intel 1092023 -04,00 UTC zone ontlading uitkijk

Aartsengel Michael en de Pleadieërs

Prachtig Mens,

De zon schommelt en rolt, de aarde schudt en beeft; het trillingsveld rond de planeet is op max-Q vanavond!

Alle systemen staan op groen-licht de go voor een superduper zonneflits, omdat de Lichtkrachten zijn afgemeerd in het zonnestelsel van de aarde, en de verhoogde activiteit op de zon op dit uur nauwlettend in de gaten houden!

Aardse Starseeds zijn aan het bijkomen van de enorm extreem X.2-klasse ultraviolette flits die een paar uur geleden uit de corona van de zon is afgevuurd, en velen zeggen dat hun vibratie door het dak gaat!

De Earth Alliance bevestigt dat er nu inderdaad een enorme plasmawolk op de aarde afkomt, en deze puinwolk is extreem dicht en zit vol met exotische lichtdeeltjes.

Een Earth Alliance Critical Space Weer Wacht, Zonne discharge wacht, en Tektoniek Plate wacht zijn nog steeds actief, en de kans op een of meer krachtige X-Ray flaires in de komende 3 dagen is nu toegenomen.

Waarom is dit belangrijk?

De Pleadieërs zeggen dat een krachtige op de aarde gerichte röntgenvlam op zichzelf deze hele planeet onmiddellijk naar de volgende hoogste dimensie kan stuwen; maar er is hier iets veel machtiger aan de hand.

Twee enorme, naar de aarde gerichte zonnevlekken zijn nu allebei maximaal geladen, en hun complex magnetisch instabiliteit van de deltaklasse heeft het potentieel om meerdere explosies tegelijkertijd over het hele oppervlak van de zon te ontketenen.

Hoogfrequent gammalicht uit de Galactische kern heeft al enige tijd een grote wisselwerking met de zon op Aarde. Dit licht is samengesteld uit geavanceerde pakketten informatie die het hele Universum vormen, en deze hoger-dimensionale lichtpakketten worden op zonnestralen naar de Aarde gedragen. Wanneer zij contact maken met een slapend primaire DNA-streng, wordt de streng onmiddellijk geactiveerd of “verlicht”, net als een glasvezelkabel, en verbindt de streng zich weer met de bijbehorende multidimensionale Chakra-poort.

Op dat moment beginnen veel hogere niveaus van informatie door de kristallijne cellen van de menselijke lichaamscomputer te stromen, en deze informatie wordt dan gedecodeerd voor en beschikbaar gemaakt door het bewustzijn dat het lichaam bewoont.

Hoe hoger iemands bewustzijnsniveau is, hoe meer gegevens deze kan waarnemen, zelfs gegevens die de toekomst vormen.

Veel opgestegen lichtwezens kunnen op deze manier de grote zonnevlam, de ascensie en bevrijding van de mensheid waarnemen doe bestemd is plaats te vinden in het tijdsbestek tussen nu en maart 2024.

Weet dat het nu op elk moment kan gebeuren!

Het is bekend dat wanneer de super flair komt, deze keer de Aarde geen gebeurtenis van uitsterven zal meemaken zoals vijf keer in de prehistorie. De mensheid zal niet alleen overleven, maar zich ook bevinden in een geheel nieuw vijfde-dimensionale werkelijkheid hier op aarde!

Deze keer zal er geen cataclysme plaatsvinden, omdat de mensheid voor het eerst in de geschiedenis de technologie heeft om zichzelf te redden van een complete poolverschuiving en een gebeurtenis op planetair uitsterven-niveau, veroorzaakt door een grote zonnevlam!

Op Antarctica is al enkele jaren een ongelofelijke tegenwichtstechnologie voor magnetische velden geïnstalleerd die de polen op hun plaats zal houden, als de zonnevlam inslaat. Deze magnetisch tegenwichtstechnologie heeft al sinds 2012 de boel gered, omdat de noord- en zuidpool sindsdien honderden kilometers uit koers zijn geraakt.

Wanneer de super flair komt, zal de elektrische 3D-matrix van de Aarde voorgoed worden geroosterd, maar dit is slechts de manier van de Universa om de waanzin uit te schakelen!

Hierna zal de mensheid terugkeren naar de kracht en de magie van de natuur, en zullen zij allen samenkomen in hoger bewustzijn gemeenschappen om de nieuwe 5D-Aarde op te bouwen! Deze nieuwe wereld is de prijs waarnaar jullie hebben gestreefd, en het zal een wereld zijn van vrede, liefde, vrijheid, vreugde, gezondheid en overvloed die eeuwig zal duren!

Prachtig Mens,

D e Pleadieërs zeggen dat iets veel groters de huidige verhoogde zonneactiviteit veroorzaakt, en dat er iets groots gaande is achter de schermen.

Elke 13.000 jaar beweegt een enorme dode ster in de ort wolk dicht langs het zwaartekrachtveld van het zonnestelsel van de aarde. Deze ster is zo groot dat zijn zwaartekracht een kanteling van dit hele zonnestelsel veroorzaakt, en alleen dit is verantwoordelijk voor de processie van de equinoxen.

De Ouden waren goed op de hoogte van dit extra hemellichaam en wisten te allen tijde waar het zich bevond. Wanneer deze ster dicht bij het perihelium van de galactische kern en de zon van de aarde komt, trekt hij enorme hoeveelheden exotisch licht uit de galactische kern, en dit hoog-vDibrerend licht heeft een diepgaande wisselwerking met de zon van de aarde.

Deze interactie creëert superhoge ladingen in de corona van de zon die kosmisch grote, röntgen-zonnevlammen veroorzaken! Deze ster maakte zijn laatste 13.000-jarige inkomende baan in het aardse jaar 2012, en zijn perihelium met de zon is op dit moment dichterbij dan ooit!

Zoals de Pleadieërs vaak zeggen: “Het is niet een kwestie van of, maar wanneer alles aan de hemel perfect in een rij staat voor de grote zonnevlam. De omstandigheden zijn nu optimaal, op voor deze periode!

Wees in grote vrede, en hoop! Denk er even over na en zie de grootsheid die overal om je heen is. Jullie zijn hier nu op een grote missie om dit alles te aanschouwen en de hele mensheid te begeleiden naar het koninkrijk van Licht op aarde!

Dank voor uw komst naar de aarde op dit moment en voor alles wat u doet!

Meer grote X-flaires komen eraan in de komende uren, dus hou je klaar voor het licht!

Laat ons weten hoe het met je ascensie-reis vergaat, en voel je vrij om eventuele ascensie-symptomen die je op dit moment ervaart met ons te delen.

God-speed,

Aartsengel Michael en de Pleadieërs

De geheugenzaadjes in je ziel

Peter B. Meyer