De vijf dimensionale wereld

De vijf dimensionale wereld

Door: Peter B. Meyer – 29 Oktober 2022

5D is het begin van onze nieuwe positieve Wereld

Individuele bekwaamheid zal de enige limit zijn

De planetaire overgang vindt nu plaats

Boodschap voor de mensheid

Ascensie van planeet Aarde naar de 5de Dimensie

Als de vraag is, wat is er mis op de planeet Aarde? Is het antwoord, alles, van voedsel, landbouw, taal, onderwijs, gezondheid, technologie, wetenschap, sport, geld, zaken, en nog veel meer.

Helaas hebben we geen respect, geen liefde en geen waarde getoond voor alles wat we op onze planeet hebben. We hebben geleerd de planeet te verkennen zonder respect, mededogen of na te denken over de toekomst en mogelijke gevolgen, omdat we dachten dat we de eigenaars van de planeet waren. Denkend dat we konden doen wat we wilden. Maar alles in het universum moet in evenwicht blijven.

Vanuit de positie van onze buitenaardse broeders en zusters die in een baan rond planeet Aarde draaien, kunnen ze duidelijk zien wat wij mensen de planeet hebben aangedaan. Ze begrijpen, dat jullie dit is geleerd, dat jullie heeft geleid tot het grote doel van de cabal om planeet Aarde te vernietigen. Vernietiging van de planeet tot het laatste beetje redding verdwenen is.

Dit proces werd in 2014 gestopt. Nu is Gaia, zich aan het heroriënteren, ze is begonnen alle negatieve energieën te transformeren, naar liefde en licht. En met al deze daadkracht, repareert ze elk deel van haar aardse lichaam voor ascensie. De geest van Gaia, is de geest van de Aarde, en deze is al in de 5e dimensie.

Maar, het fysieke deel van de planeet ontbreekt nog. Omdat, de transformatie van de planeet niet eenvoudig noch gemakkelijk is. Het is nodig dat al het kwaad dat is verricht, wordt gecorrigeerd, getransformeerd, getransmuteert in positieve energie, zodat elk deeltje van de planeet kan opstijgen naar de 5e dimensie.

In de vijfde dimensie krijgt de planeet Aarde haar hernieuwde positieve capaciteit voor Milieu, Biologisch Voedsel, Geluk, dat banen schept voor haar redding en zuivering.

De bruto omzetmaatstaf van vandaag is overbodig, want geld uitgeven is slechts een illusie, net als cijfers over de waarde van aandelen of onroerend goed, enz. Mensen beginnen zich hun ware levensdoel te realiseren, dat door de meesten is vergeten.

Individuele bekwaamheid zal de enige limit zijn

Mensen leren zelfstandig te denken; om dingen op innovatieve wijze te doen. De meeste, zo niet alle, bestaande parameters zullen achterhaald zijn. De betekenis en erkenning van de waarde van geld zal totaal anders zijn, dan nu. Iedereen zal genoeg geld hebben om van te leven. Er zal geen noodzaak zijn van anderen te profiteren of te stelen om iets te kopen.

Persoonlijk vermogen is de enige grens. Iedereen is vrij, mag elke hobby uitoefenen en werken waar en wanneer hij wil.

GESARA is ontworpen om tijdens de overgangsfase armoede en alle daaruit voortvloeiende kwalen uit de 3D-aarde te verwijderen. De veranderingen zullen niet worden doorgevoerd omwille van armoede, maar als onderdeel van het plan om comfort en bescherming te bieden. Dit zal het bewustzijn van mensen verhogen om vreugde en geluk te genieten.

5D is het begin van onze nieuwe positieve Wereld

Planeet Aarde is een van de meest overvloedige hemellichamen in het Universum. Er is meer dan genoeg goud en zilver geld op Aarde voor iedereen om miljonair te zijn, zonder schuld van welke aard dan ook.

Het komt erop neer dat GESARA meer is dan een financiële gebeurtenis, het betekent een nieuw tijdperk dat spoedig aanbreekt. Zodra het daadwerkelijk begint, zal dat het definitieve einde zijn van de Deep State en haar marionetten. Het zal het begin zijn van onze nieuwe positieve 5D-Wereld.

Deze enorme verandering brengt grote wijzigingen in het lot van de mensheid. Het brengt zichtbaar en onmiskenbaar gevoelens van vreugde en gelukzaligheid. Mensen voelen zich beter wanneer hun stralende gezichten het licht verspreiden, terwijl de slapende schapen niet zullen weten waarom.

Op de vraag wanneer dit zal gebeuren? Is het antwoord; wanneer de massa’s in opstand komen tegen de regering over de moord op hun kinderen veroorzaakt door giftige injecties om de niet bestaande Covid Pandemie te bestrijden. Punt uit!

De mensheid moet hun macht terugnemen. Dat is nu goed mogelijk want de duistere macht is geëlimineerd, bevestigt de Pleiadische Hoge Raad als volledige steun voor ons.

Planetaire Overgang gebeurt nu

Het planetaire huis wordt aangepast aan de nieuwe frequenties, aangezien alles nu versnelt voor de Overgang van de Aarde van 3D naar 5D. Velen begrijpen nog steeds niet de dimensie van een Planetaire Overgang, en dit maakt het nog moeilijker om de gevolgen van dit ascensie proces te begrijpen.

In feite bevinden wij ons in de allerlaatste fasen van deze Overgang, en daarom gebeuren er veel dingen tegelijk. Het zijn allemaal noodzakelijke gebeurtenissen voor de energetische aanpassing, zowel voor het fysieke lichaam van de mens als voor planeet Aarde die Gaia heet.

De langdurige wonden en beschadigingen die wij aan het lichaam van Gaia hebben toegebracht, hebben geleid tot negatieve energiehaarden die nu moeten worden gezuiverd.

Alle natuurverschijnselen zijn niets anders dan het resultaat van deze zuivering. De winden, de getijden, de regens en zovele andere gebeurtenissen dienen als de natuurlijke reiniging van Gaia’s lichaam te worden gezien. Als een grondige reiniging nodig is, zijn de ergste verschijnselen die zich voordoen; aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, tsunami’s, tornado’s, of extreme regenval welke leidt tot overstromingen, of ernstige droogte dat leidt tot onbeheersbare branden.

Broeikasgassen zijn een zwendel, de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde is een fantasie, bedacht door fanatici van aarde opwarming. Klimaatverandering vindt plaats – zoals altijd – en is onvermijdelijk. Hetzelfde kan niet gezegd worden van de onuitsprekelijk onverantwoorde voorstellen van door de cabal betaalde wetenschappers, wier ego’s hun kennis ver te boven gaan. Wat men wenst is niet een “carbon cap and trade”, maar een “economic cap and trade”.

Boodschap voor de mensheid

Helaas is de mensheid veel verder afgedaald dan oorspronkelijk gedacht, zoals blijkt uit de talloze negatieve reacties op een zeer positieve boodschap over onze bevrijding.

Het is precies wat Mark Twain (1835-1910) concludeerde;

“In een negatieve wereld is het gemakkelijker mensen te misleiden dan ze ervan te overtuigen dat ze misleid zijn.”

De meeste mensen zijn eraan gewend geraakt te leven in de 3D-wereld van misleiding. Maar aan het negativisme komt nu een einde, want slechts 1/3 van de bevolking is in staat op te stijgen naar de 5D-Wereld, omdat zij alle lessen hebben geleerd.

Elk belichaamde ziel kan echter het pad kiezen om verder te gaan in de derde of vijfde dimensionale wereld. Wel, moet echter worden opgemerkt dat degenen die zijn opgestegen, hebben gekozen voor de positief evoluerende Nieuwe 5D-Wereld.

Voorbij deze 5 Dimensionale wereld is een uitgestrekte ruimte van tijdloze oneindigheid. Het is de middenweg tussen licht en donker, wetenschap en bijgeloof, onderaan angst en bovenaan kennis, met andere woorden de dimensie van verbeelding, of schemerzone.

Neem deze boodschap ter harte, kopieer, print en verspreid het viraal. Het is een goede hulp om deze informatie door te geven aan iedereen die je kent, opdat velen voorbereid zullen zijn op de immense veranderingen die gaan komen.

U bent uitgenodigd lid te worden van FWC-Channel, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden.

Geweldig – Levensbelangrijk intensieve energieoverdracht begint nu

Peter B. Meyer