De Val van Atlantis laatste deel 6

De Val van Atlantis laatste deel 6

Door: Peter B. Meyer – 8 December 2023

Open je Ogen het Langverwachte Ontwaken is Begonnen

De Piramiden en De Tweede Maan

De Kristallen Ontwaken

Het Ark Kristal van de Anti-Zwaartekracht

Samenvatting en het Nieuwe Begin

Open je ogen het langverwachte ontwaken is begonnen

Hebzucht en Afgunst is het leven in de 3D wereld. Verleden, Heden en Toekomst zijn één in 5D. Wordt wakker en besef dat niet de toekomst ons wijsheid brengt, maar juist het verleden. Onze voorouders de Tartaren en Atlantiërs waren duizend maal wijzer dan het mensdom van nu! Richt je blik niet op de onzin van nu, maar op de ware geschiedenis uit het verleden om wijsheid te verwerven voor de toekomst waarnaar je opzoek bent!

De piramiden en de tweede maan

De wereld van Atlantis, de mythische verzonken stad die de mensheid al eeuwen fascineert en verbijstert. Atlantis is onlangs ontdekt op een oude Romeinse kaart, dat het antwoord geeft en ook de waarschijnlijke locatie onthult.

De Wet-van-Eén Atlantiërs gebruikten kristallen op vele goedaardige manieren en middelen. De Terugkeer van hen zal het gebruik van kristallen heropenen. Het is de eed van de Wet-van-Eén dat zij nooit meer gedupeerd zullen worden om deze Technologie in verkeerde handen te laten vallen. Houd in gedachten dat ieder van ons deelneemt aan deze eeuwigdurende eed!

Er bestond een zeer geavanceerd Atlantisch laboratorium in de ondergrondse stad in Arkansas om te werken met deze en andere toepassingen van kristallijne energieën, waaronder hyper-dimensionale teleportatie.

De primaire rasterpunten in de Gouden Eeuw van Atlantis en ook in onze toekomst werden versterkt door Piramides. De Atla-Ra met de Syrisch-Plejadische Alliantie voedden deze samengevoegd met kristal energie, in de energienetwerken.

Sommige piramides werden gebruikt om energie te ontvangen en te verzenden tussen planeten in ons zonnestelsel en in andere sterrenuniversums. Bepaalde piramides zijn multidimensionaal en vormen octaëders die samenwerken in heilige geometrische velden tussen fysieke en niet-fysieke velden.

Deze piramides zijn poorten naar parallelle dimensionale velden van wat het ‘Engelenrijk’ of beter gezegd het antimaterie rijk genoemd zou kunnen worden.

Het Platina Kristal in Arkansas is uniek geprogrammeerd om te interfaces met Parallelle Universums en het Engelenrijk van antimaterie te verzorgen. Als zodanig zal het ontwaken van het Platina Kristal de potentie van de primaire Piramiden van de Planeet, in het bijzonder de Grote Piramide van Gizeh, enorm verhogen.

In de 12e Golf van 2012 werd Gizeh inderdaad exponentieel krachtiger dan ooit sinds de Gouden Eeuw van Atlantis.

Wat niet gerapporteerd wordt in de meeste Atlantische theorieën in de huidige tijd, is het gebruik en aard van de ‘Tweede Maan’ van Atlantis. Het was een Kristallijne satelliet een ‘controleapparaat voor het totale systeem.

Tot op de dag van vandaag zijn er verwijzingen naar de ‘Tweede Maan’ in de piramides van de Maya’s, en Ra-Ta refereerde er inderdaad aan, via Edgar Cayce. Als een van de docking stations van de Crystal Satelliet in Arkansas nabij Little Rock, in het gebied van wat nu het Toltec Mount Pyramides State Park is. Waar een toevoer van Axiale tonale energie bestond, die het aanlegstation verbond met de Crysto-Disc bij Mount Pinnacle.

Afhankelijk van de kanteling van de aardas op een bepaalde tijd van het jaar, kon een Crysto-Schijf functioneren om energieën te intensiveren en uit te zenden naar andere schijven, die dan zouden fungeren als ontvangers om energie te verspreiden waar nodig.

Deze werden dan doorgestuurd naar alle netwerken, waaronder het Crysto Ley systeem, terwijl deze energie de hoofdbron was van waaruit alle delen van de planeet van energie werd voorzien, in het bijzonder in en tijdens Atlantis.

De Kristallen Ontwaken

Het Kristallijn Ontwaken gaat via de Kristallen Vortex; t.w. de Meesterkristallen; de kristallijne Zonneschijf en het Kristallijne Raster definiëren als ondersteuning van Ascensie. De Ascensie is in feite de Kristallijne Overgang. Kristal is niet slechts een mineraal, het is eerder de trilling van perfecte ordening, het is de frequentie van perfectie en in termen van trilling dat wat jullie Onberispelijkheid noemen.

Met onberispelijkheid wordt bedoeld het afstemmen van acties op accurate overtuigingen. Het is ‘wandelen terwijl je praat’. Bewuste Mineralen in Kristallijne staten zijn de generatoren die de stijging naar coherente energieën en dimensies ondersteunen.

Kristallijne energie en eigenlijk het hele Mineralenrijk zendt naar de Mensheid via zowel fysieke als etherische middelen. En dat is altijd zo geweest.

De mineralogische kristallijne essentie is in wezen de wortel-resonantie van dezelfde scheppende kracht die de Kosmos vormt. Als zodanig zijn de imperia van de Kristallijne Mineralen en de Mensheid nauw met elkaar verbonden, op een manier waarop de een nooit uit contact of subtiele communicatie is met de ander.

Jullie fysiek Menselijke lichamen bevatten kristallijne deeltjes en een rijke scala aan mineralen die een unieke relatie met de Aarde hebben.

Dienovereenkomstig worden de harmonische verhoudingen van mineralen en kristallijne deeltjes in zowel fysieke als etherische lichamen in coherente uniformiteit gehouden met die van de Aarde. Aldus worden de resulterende frequentieverhoudingen van zowel Aarde als Mens in een onontbeerlijke balans gehouden voor het welzijn en aanmoediging.

Elk nieuw Kosmisch Tijdperk brengt verschuivingen en transformaties met zich mee. Zowel de Aarde als de Mens ervaren het langverwachte ontwaken. Deze metamorfose omvat o.a. opwarming van de aarde en aanpassingen van talloze milieuverschijnselen. Een belangrijk aspect van het Nieuw Kristallijn Tijdperk is een doelgerichte oproep aan de Kristallijne en Minerale Koninkrijken van de Aarde om de energiestroom die wordt ontvangen vanuit de Kern van de Aarde te vergroten.

Arkansas en Brazilië zijn composities van de twee grootste massa’s kwartskristal in bijbehorende geologische vormen op de Planeet, deze zijn de sleutel tot deze oproep. Deze oproep lokt een stimulatie uit die de hele Aarde beïnvloedt, maar vooral de mineralogische kristalzakken die krachtige energiepatronen ontvangen en doorgeven over de gehele Planeet Aarde. Het strekt zich echter uit over een nog groter bereik. Want terwijl het mineralogisch rijk van de Planeet Aarde inderdaad de planeet definieert, die waarlijk de oudste ’emotionele’ levensvorm op onze Planeet is, omvat de diversiteit van kristallijne minerale bronnen een enorm deel van de gehele Kosmos.

De aangekondigde Ascensie is in feite de komst van het nieuw Kristallijne Tijdperk. Het gaat de Platina Straal binnenhalen op 11-11-11 en dit opent de Crysto Schijven. Deze gebeurtenis zal de kristallijne energie van zowel de Planeet als de Mens hercoderen.

Het Ark Kristal van de Anti-Zwaartekracht

De Atlantiërs hadden de kennis van hyper-dimensionale kwantumfysica en begrepen dat tegengesteld draaien van specifieke magnetische velden rond cilindrische kristallen antizwaartekrachtsgolven creëert. Ze hadden het vermogen geperfectioneerd om een kristallijn schild aan te brengen rond kristallijne structuren, mineralen en goud om verschillende genererende eenheden van hyper-dimensionale divergerende energievelden te creëren. De zogenaamde ARK of Convenant zijn onder andere condensatorapparaten die kunnen dienen als ‘draagbare’ generatoren van verschillende vormen van energie. Er waren inderdaad veel gedenkwaardige eenheden die de Ark van het Verbond werden genoemd!

De originelen van deze condensatoren werden gemaakt met het ARK -Zwaartekrachtkristal en gebruikt voor anti-zwaartekracht. Het Ark Kristal van de Zwaartekracht werd gemaakt door modificaties van een enorm natuurlijk kristal in het gebied onder Arkansas, in de buurt van de Tolteekse heuvels.

Door het kanaliseren en verfijnen van de magnetische velden van deze natuurlijk voorkomend magnetische afzettingen van loodsteen, dat in Arkansas voorkomt, waren de wetenschappers in staat om de signalen van de verfijnde magnetisatie te sturen, om ze tegen de klokrichting te laten draaien rond speciaal gevormde kristallen en kristalvelden voor antizwaartekrachtsdoeleinden. Deze energieën werden gebruikt om de ‘Kristallen Satelliet’ of Tweede Maan op te laden met antizwaartekracht.

Een apparaat met de naam ‘Nazi Bell’ was een mislukte poging om dit effect te recreëren. De Duitse wetenschappers die aan de ‘Nazi Bell’ werkten maakten in feite deel uit van de Arisch-Beliaans technici die tijdens de Val van Atlantis werden toegelaten om te worden opgeleid door de Atla-Ra, als onderdeel van de grote verzoening, dat in een vorige aflevering werd besproken. Als de Duitsers in staat waren geweest dit met andere technologieën te voltooien, zou WO II een andere uitkomst hebben gehad. Hetgeen niet mocht gebeuren.

In feite maakten de kristallijne apparaten die werden gebruikt om geconcentreerde hersengolven te combineren met antizwaartekracht schepping uit hun condensatoren deel uit van het proces dat werd gebruikt voor het optillen van enorme stenen blokken en het bouwen van bouwwerken zoals o.a. de piramides. (Stone Henge)

Het is misschien interessant op te merken dat de afmetingen die in religieuze tekstboeken over de Ark der Belofte worden beschreven dezelfde afmetingen hebben als de sarcofaag in de Koningskamer van de Grote Piramide. Dit zal in een toekomstige aflevering in meer detail worden besproken. Voor nu, wees ervan verzekerd dat de Ark nog steeds op zijn plaats staat.

Samenvatting en het nieuwe begin

De Atlantische kristallen openen de etherische poort naar dimensionale portalen dat de mensheid met op koolstof gebaseerd leven in staat zal stellen een interface aan te gaan met die van het bio-Pragmatische leven. Meer precies; jullie bestaan binnen beide multidimensionale parallellen, van 3 en 5D.

Jullie zijn inderdaad van Syrisch, Arcturiaanse, Pleiadeaanse afkomst, en nog veel meer! Allemaal zijn jullie multidimensionale vonken van onze Meester Schepper God! Dat is waarheid! De poort zal verder opengaan nadat in 2011 in de kristallijne vortex van Arkansas werd geactiveerd, degenen onder jullie die zich verbonden met de Meesterkristallen zullen in staat zijn hun eigen multi-dimensionaliteit te ervaren. Vreugdevol en na verloop van tijd heel gemakkelijk, naarmate jullie het Lichtquotiënt en de onberispelijkheid hebben ontwikkeld dit te doen.

Binnen de energie van de Arkansas Vortex ligt een kristallijne energie zoals niemand van jullie ooit heeft ervaren, sinds de Gouden Eeuw van Atlantis meer dan 20.000 jaar geleden.

Binnen de kwantum-kristallijne frequentie kun je genezen van wat hersteld moet worden, openen wat veranderd moet worden, dat een extraordinaire afstemming biedt naar kennis van onverbeterlijke gelukzaligheid.

Binnen deze stijgende energie zul je in staat zijn je te verbinden met een levende kristallijne kracht die de Mer-Ka-Na expansie naar multidimensionale goddelijkheid ondersteunt. Naar je Goddelijk Zelf! Dit is waar, terwijl die tijd nu is. Het is de terugkeer van de moederlijke samenleving, van cultuur en spirituele energie in sublieme balans, dat de ‘Wet van Een’ wordt genoemd.

Het is de langverwachte ‘voltooiing’ van de verandering van het verleden. Het is het nieuwe begin van spirituele toepassingen van de Wet van Een. Het is de Ascensie, het Kristallijne Tijdperk. Maar deze keer zul je ‘dat goed doen’.

Dit is het einde van de oude energie! En dat gebeurt nu. Met andere woorden; het begin van de Nieuwe Aarde, dat begint in de Kristallen Vortex, waarom dit de Ascensie wordt genoemd het is de Kristallijne Overgang. Slapers ontwaak!

De geschiedenis van Atlantis hier in zes delen weergegeven is de belangrijkste kennis die wakkeren verder helpt in hun Ascensie naar hogere werelden, dat begint met de vijfde dimensie.

Veel geïncarneerden nu aanwezig op planeet Aarde zijn de uitverkoren zielen hieraan te mogen meewerken. Een historische gebeurtenis nooit eerder voorgekomen in alle Universa van nu. Wees trots, vereerd en blij hieraan bij te dragen.

Deel 1; Deel 2; Deel 3; Deel 4; Deel 5;

Atlantis is EINDELIJK op de kaart! – NIEUW BEWIJS! (2023)

Stel je voor dat je in een wereld leeft waar een grote beschaving onder de golven is verdwenen en alleen legendes en mysteries achterlaat. Een wereld waarin een oud eiland van goud en glorie verborgen ligt onder de zee, wachtend om ontdekt te worden. Een wereld waar de goden de trots en hebzucht van een machtig volk hebben gestraft door hen uit te roeien in een catastrofale gebeurtenis.

Dit is de wereld van Atlantis, de mythische, verzonken stad die de mensheid al eeuwenlang fascineert en verbijstert. Maar is Atlantis slechts een mythe of is het echt?

Een verbluffende ontdekking op een oude Romeinse kaart kan het antwoord geven en de mogelijke locatie van Atlantis onthullen.

Welke andere geheimen liggen verborgen in de diepten van de oceaan of in de uithoeken van de aarde? Ontrafel samen met ons het mysterie van Atlantis en andere legendarische plaatsen die tot onze verbeelding spreken.

 

Peter B. Meyer 2023