Wat gebeurt er als je sterft?

Wat gebeurt er als je sterft?

Door: Owen Waters – 21 November 2023

Voor de meeste mensen is het leven na de dood een groot mysterie. Zelfs voor studenten in de metafysica kan informatie schaars en soms verwarrend zijn.

Kennis brengt macht en spirituele vrijheid. In het geval van het leven na de dood betekent het weten wat je kunt verwachten dat je bevrijd wordt van zorgen of knagende twijfels.

Misschien is dit de reden waarom ‘overleden’ vrienden en familieleden die in de geestenrijken leven, hard werken om precies te weten wanneer een fysieke vriend eindelijk hun lichaam zal verlaten. Het eerste wat er dus met de pas overleden geest gebeurt, is een vreugdevolle hereniging – een zielengroepsfeest vol vreugde en verheffing.

Vaker wel dan niet wordt de legendarische ‘tunnel van licht’ zelfs nooit opgemerkt, omdat de persoon het te druk heeft met het herkennen van zijn dierbaarste spirituele vrienden en ze worden meegesleurd in de met licht gevulde geestenrijken zonder ooit een tunnel nodig te hebben om de weg te wijzen.

Als de persoon na de reünie van de zielenfamilie uitgeput is door een langdurige ziekte, krijgt hij energetische behandelingen om zijn geestelijke lichaam weer in een levendige gezondheid te brengen. Voor de herkenbaarheid zal dit in een ziekenhuisachtige setting gebeuren. Als de persoon er oud uitziet, krijgt hij/zij al snel te horen dat hij of zij zijn uiterlijk kan veranderen, omdat het uiterlijk in de geestenwereld flexibel is. De meeste geesten kiezen er gewoonlijk voor om er zo uit te zien als toen ze ongeveer dertig jaar oud waren.

Vervolgens komen de levensevaluatiesessies. In gezelschap van hun hogere zelf en gidsen doorlopen ze hun hele leven tot in de kleinste details om de hele ervaring in hun bewustzijn te integreren. Als je telepathisch gevoelig bent, heb je wellicht intens nagedacht over de momenten die je met een onlangs overleden persoon hebt doorgebracht. Dat komt omdat ze aan je denken terwijl ze die scènes opnieuw beleven tijdens hun levensoverzichtsessies!

Als ze zich eenmaal in de geestenrijken hebben gevestigd, beslissen ze wat hen interesseert in termen van verdere opleiding of het verwerven van nieuwe vaardigheden. Sommige vaardigheden hebben gewoon verbetering nodig. Muziek houdt zich bijvoorbeeld bezig met geluiden met een grotere diepte en resonantie dan het fysieke equivalent. Kunst gaat over kleuren met een grotere intensiteit en variatie dan die in de fysieke wereld. De wetenschap houdt zich bezig met subtiele energieën met een groot potentieel voor genezing en toepassingen van hogere technologie.

De beste voorbereiding op alle aspecten van het leven, en zelfs om voorbereid te zijn op de dag dat dit fysieke leven uiteindelijk eindigt, is het verkrijgen van de juiste kennis. Met onze Insight E-books krijg je kristalheldere spirituele inzichten in de grote mysteries van het leven.

Als je nog niet hebt geprofiteerd van onze uitverkoop met 60% korting, doe dat dan snel, vóór vrijdag 24 november. Kennis brengt spirituele vrijheid…

https://www.infinitebeing.com/ebooks/2023sale.htm

Vertaling: wakkeremensen.org