Nieuwe Tijdlijn Opties

Nieuwe Tijdlijn Opties

Door: Owen Waters – 19 September 2021

Mensen reizen door verschillende versies van de geschiedenis, waarbij ieder persoon een van de vele beschikbare tijdlijnen kiest. Eens in de zoveel tijd komen deze tijdlijnen samen op een ontmoetingspunt waar, net als bij een groot knooppunt, iedereen voor dezelfde grote uitdaging komt te staan.

In dit artikel bekijken we de tijdlijn convergenties van de afgelopen decennia en hun effecten, samen met de huidige convergentie en de mogelijkheden die het biedt voor spirituele groei.

De grootste convergentie in de recente geschiedenis was het meerjarige conflict van de Tweede Wereldoorlog, waar miljoenen mensen mobiliseerden om de opmars naar fascistische controle van hele naties te stoppen.

Een recenter voorbeeld, dat de meesten van ons nog levendig voor de geest staat, was “Nine-Eleven” op 11 september 2001. De aanval op het World Trade Center en de vernietiging ervan op televisie hebben bij miljoenen getuigen een onuitwisbare indruk achtergelaten. Vele dagen daarna waren mensen geschokt door hun gewone leven en dachten ze opnieuw na over wat hun leven meer zin zou kunnen geven.

Dan waren er de spirituele keerpunten.

De inwijding van de planeet Aarde met intense kosmische energieën op 8 juli 1964, die Gaia grotendeels in zichzelf hield om de mensheid te beschermen. Sindsdien heeft zij gestaag deze versnellende energieën vrijgelaten in een tempo dat de mensheid aankan gedurende een decennia durend ascensieproces.

De astrologische configuratie voor Harmonische Convergentie die plaatsvond op 16 augustus 1987. Binnen twee jaar viel de Berlijnse Muur, het Sovjet-avontuur in het communisme mislukte, en de eeuwigdurende dreiging van een dreigende nucleaire oorlog verdween plotseling naar de achtergrond.

De 2012 Gateway, die de celebranten langs nieuwe en betere tijdlijn trajecten lanceerde. Iedereen die de Gateway op 21 december 2012 beschouwde als een open uitnodiging naar een helder en hoopvol nieuw tijdperk, hielp de wereld een betere plek te maken. Voorafgaand aan de 2012 Gateway was wereldwijde nucleaire verwoesting nog steeds een mogelijkheid in onze toekomst. Geïnspireerde, positieve mensen hebben dat kritieke moment op hun eigen unieke manier aangepakt op een moment dat het lot van de wereld op het spel stond. Als gevolg van hun inspanningen verschoof de collectieve geest van de mensheid naar een nieuwe realiteit waarin de laatste overblijfselen van de nucleaire optie volledig ophielden te bestaan!

Op de 21e december zonnewende van 2020, verschoof het Aquarius-tijdperk in volle modus. Andere belangrijke astrologische aspecten op dat moment markeerden ook het begin van nieuwe cycli van Aquarius-invloed, niet alleen in zijn 2.160-jarige kosmische tijdperk, maar ook in 200-jarige, 500-jarige, en 800-jarige cycli.

De idealen van Aquarius worden geassocieerd met democratie, vrijheid, creativiteit, non-conformisme, humanitarisme, idealisme, filantropie, empathie, respect voor mensen, respect voor mensenrechten, en, ja, zelfs rebellie. De oude manieren van duisternis kunnen niet lang overeind blijven wanneer er zo’n nieuw licht op de planeet verschijnt.

Als een direct resultaat van de nieuwe Aquarius energieën, hebben we een samenkomen van de tijdlijnen in weer een andere gemeenschappelijke convergentie.

Een prachtig visueel voorbeeld van een convergentie van tijdlijnen en de talloze opties die vandaag voor ons liggen is het Dallas High Five Knooppunt (zie boven). U kunt het knooppunt binnenrijden vanuit vier richtingen – noord, zuid, oost of west – en, ongeacht waar u vandaan komt, wordt u geconfronteerd met nog eens vier opties.

Een van die opties is door te gaan op je oorspronkelijke traject. De andere drie directe keuzes zijn om af te slaan in de richting links, rechts, of een U-bocht te maken als je terug moet gaan naar waar je vandaan kwam, terwijl je nog een beslissing neemt over welke kant je op wilt met je leven.

De illustratie van het knooppunt heeft zijn grenzen. In het echte leven heb je VEEL meer tijdlijn-opties tot je beschikking. Het punt van de illustratie is dat mensen de hele 2021 convergentie van tijdlijnen kunnen bekijken. Jouw kijk op de pandemie en jouw ervaring ervan hangen af van de route die je hebt gekozen. Het is niet alleen een vlakke weg met iedereen op dezelfde weg. Je kunt duidelijk zien dat andere mensen de huidige situatie anders ervaren.

Vanaf jou uitkijkpunt bij het passeren van het verkeersknooppunt kun je naar boven kijken en naar beneden, en zie je al die andere mensen die langs hun verschillende keuzes van tijdlijnen reizen.

Tijdreizen termen van de huidige crisis waar de wereld mee wordt geconfronteerd, we hebben politieke autoriteiten die mensen pushen om een bepaalde mentaliteit aan te nemen en de oplossing die zij promoten te accepteren, terwijl tegelijkertijd mensen wakker worden voor ongemakkelijke waarheden die het officiële verhaal tegenspreken.

Onthoud, de energieën van Aquarius vragen om democratie, vrijheid, creativiteit, non-conformisme, humanisme, idealisme, filantropie, empathie, respect voor mensen, respect voor mensenrechten, en, ja, zelfs rebellie.

Nu er steeds meer barsten komen in het verhaal van medische gezagsdragers, vragen mensen zich af hoeveel van onze persoonlijke macht we hadden moeten afstaan aan deze functionarissen in wie we zoveel vertrouwen hebben gesteld.

Vanuit het perspectief van een Lichtwerker is het antwoord duidelijk. Wij stellen ons vertrouwen in het Goddelijke en in ons met God verbonden gevoel van intuïtie.

In het geval van medische problemen is de eerste verdedigingslinie het menselijk immuunsysteem. Miljoenen jaren voordat het eerste menselijke prototype op Aarde verscheen, heeft het menselijk immuunsysteem een ongelooflijke staat van dienst… op voorwaarde dat we het niet saboteren met een giftige overbelasting in ons voedsel, water, lucht, en energetische omgeving.

De huidige “one size fits all” oplossing voor een zelden dodelijke pandemie is erop aan te dringen dat iedereen een experimenteel mengsel in zijn lichaam moet opnemen in de vorm van een of meer injecties. Men moet zich afvragen: “Hoe staat het tot nu toe met de veiligheid?”

Met de invloed van het Aquarius-tijdperk nu in volle bloei, zullen waarheden onthuld worden en veel mensen kunnen geschokt zijn door onthullingen als ze verschijnen.

Eén zo’n waarheid is het feit dat, als de huidige injecties op dezelfde manier waren behandeld als alle voorgaande behandelingen, ze in januari 2021 zouden zijn geannuleerd zodra de bijwerkingen een dodental van 25 hadden bereikt. Dat was de schadebeperking die leidde tot de annulering van het vaccin tegen de Mexicaanse griep in 1976.

Waarom promoten medici nog steeds injecties die al duizenden doden en ontelbare verminkten hebben veroorzaakt? Kennelijk is het vaccin dodelijker dan de griep waartegen het ons moest beschermen!

De vragen blijven gesteld worden. Naarmate we meer antwoorden krijgen, veranderen de tijdlijnen in die met nieuwe hoop en nieuwe mogelijkheden voor vrijheid en veiligheid.

Als mysticus weet ik dat de grootste waarheden nog steeds in de coulissen wachten. Sommige daarvan zijn ongelooflijk krachtgevend en hoopvol voor de toekomst van de mensheid. Andere waarheden zullen de vraag oproepen hoe goed (of niet) veel mensen ze zullen kunnen hanteren.

Wat zeker is, is dat de verdeeldheid die de afgelopen maanden is bevorderd, moet worden geheeld. We zijn blootgesteld aan verdeeldheid op het gebied van geslacht, sekse, ras, geloof, leeftijd, en nu ook vaccinatiestatus.

Aandringen op keuzevrijheid is een bevestiging van je door God gegeven vrije wil en ook van Gods intentie dat je bedoeld bent om een uniek individu te zijn. Oneindig Wezen is oneindige verscheidenheid, geen geforceerd afgestompte eenvormigheid.

Als lichtwerkers kiezen we ervoor om individuele rechten te respecteren en doen we wat we kunnen om anderen te helpen in de richting van tolerantie en weg van politieke intolerantie.

Owen Waters

©2021 Infinite Being LLC, USA
www.InfiniteBeing.com

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org