Laat De Waarheid Naar Buiten Komen

Laat De Waarheid Naar Buiten Komen

door Owen Waters – 30 Augustus 2021

Een van mijn favoriete filmproducenten heeft een baanbrekende documentaire serie van 9 afleveringen gemaakt over de C…d-crisis. Toen de crisis meer dan een jaar geleden uitbrak, was er nog maar weinig echte informatie beschikbaar. Vandaag komen er veel patronen aan het licht, waardoor specialisten een veel beter beeld krijgen van de specifieke risico’s waarmee het publiek vandaag wordt geconfronteerd.

Nog beter is dat er informatie beschikbaar komt over hoe je jezelf het beste kunt beschermen tegen die nu geïdentificeerde risico’s.

In deze nieuwe documentaire serie op de VSecretsSeries.com worden tientallen top doktoren, wetenschappers en gezondheidsexperts geïnterviewd, die een licht werpen op vragen als:

  • Zijn deze injecties echt veilig om te nemen?

  • Wat is er zo gevaarlijk aan de “spike proteïne” en waarom programmeert het geïnjecteerde materiaal ons lichaam om het te produceren?

  • Hoeveel bijwerkingen treden er werkelijk op na het nemen van een injectie en waarom wordt dit aantal niet nauwkeurig gerapporteerd?

  • Waarom veroorzaken de injecties zoveel bloedstolsels, beroertes en hartaanvallen?

  • Werden de testen gemanipuleerd om valse positieven of negatieven te geven?

  • Wat zou de medische en wetenschappelijke gemeenschap ertoe brengen om nieuwe informatie onder het tapijt te vegen en ons te blijven vertellen dat deze injecties 100% veilig zijn?

  • Wat houdt u vandaag veilig, of u nu wel of niet een injectie hebt aanvaard?

Noteer in uw agenda: Negen dagelijkse afleveringen, de eerste begint VANDAAG, maandag 30 augustus om 8 uur Eastern (New York) tijd, 5 uur Pacific (Californië) tijd. Dat is 7 pm Central (Chicago), 6 pm Mountain (Denver), 10 pm London, 11 pm Europe, en 7 uur dinsdag in Sydney.

Om te registreren, volg deze link: https://www.infinitebeing.com/medtruth

Owen Waters

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org