Intuïtieve reden

Intuïtieve reden

Door: Owen Waters – 11 December 2022

Intuïtie brengt je directe informatie over de ware aard van elke situatie.

Zodra je er een gewoonte van maakt om naar binnen te kijken en je te richten op je spirituele aard, stel je je bewustzijn open voor de intuïtieve informatie die uit je zielsbewustzijn kan komen. Intuïtief inzicht is beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen en met de ontwikkeling ervan kun je meer bereiken dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

De bewuste, redenerende geest beoordeelt een situatie met behulp van de fysieke zintuigen en informatie uit het verleden. Intuïtief redeneren is mogelijk wanneer je intuïtieve informatie in het proces betrekt. Intuïtie komt voort uit je innerlijk, zielsbewustzijn en is rechtstreeks afgestemd op de gedachten en energieën die elke situatie omgeven.

Intuïtie vergroot je kennis en begrip van een situatie, waardoor je met meer gemak en harmonie je doelen kunt bereiken.

Met intuïtie weet je welke actie het beste werkt en wanneer.

Intuïtie is je deur naar directe informatie over het bewustzijn van mensen, plaatsen en gebeurtenissen. Het kan je ook waarschuwen voor dreigend gevaar en onthullen welke verborgen risico’s je kunt vermijden om veilig te blijven.

Intuïtie zet je aan tot acties die je helpen op manieren die je met alleen de fysieke zintuigen niet had kunnen ontdekken. Het brengt je ook in contact met de natuurlijke stroom van zich ontvouwende situaties, zodat je je eraan kunt aanpassen en dus met relatief moeiteloze actie succes kunt boeken.

Om een betere intuïtie te ontwikkelen moet je elke dag beginnen met 20 minuten diepe meditatie.

*Dit artikel was een uittreksel uit het e-boek Spirituality Made Simple.

Owen Waters

Vertaling: wakkeremensen.org