Het Universele Aanbod van Onvoorwaardelijke Liefde

 

Het Universele Aanbod van Onvoorwaardelijke Liefde

Door: Owen Waters – 25 December 2022

Het doel van het mens-zijn, nu we verschuiven naar de Nieuwe Realiteit, is om te leren over hart-gecentreerde en hogere niveaus van bewustzijn.

Het universum is door zijn eigen ontwerp gevuld met de liefde van de Oorspronkelijke Schepper. Universele liefde is het aspect van het Oorspronkelijke Bewustzijn dat de Schepping bijeenhoudt. In de Oorspronkelijke Schepping werd het Goddelijk bewustzijn verdeeld in twee complementaire aspecten – denken en voelen – en vervolgens in beweging gezet.

De liefde van de Oorspronkelijke Schepper vormt het weefsel zelf van de ruimte. Geen enkel materieel ding en geen enkel deel van de “lege” ruimte is verstoken van die liefde. Universele liefde is letterlijk overal. De menselijke conditie wordt echter alleen beïnvloed door deze alles doordringende universele liefde wanneer zij in de menselijke sfeer wordt gekanaliseerd door het gebruik ervan door mensen.

Wij zijn hier op aarde om te leren hoe wij universele liefde in menselijke vorm kunnen omzetten.

Zodra de universele liefde is getransformeerd door het bewustzijn van een individueel mens, komt zij binnen in de globale geestesatmosfeer die verbonden is met alle mensen. We hebben allemaal voortdurend toegang tot deze wereldgeest. Terwijl wij zelf gedachten en gevoelens initiëren, ontvangen wij ook gedachten en gevoelens van de wereldgeest. Soms veranderen we deze door onze eigen gedachte, soms niet, en geven ze dan weer door aan de wereldgeest.

Hoewel wij doorgaans niet gewend zijn aan bewuste telepathie, zijn onze onderbewuste en bovenbewuste geest volledig telepathisch. Wij ontvangen en verzenden voortdurend onbewust gedachten en gevoelens van en naar de globale geest atmosfeer.

Wanneer iemand hartgecentreerd bewustzijn ervaart, straalt hij een soort bewustzijn uit dat heel anders is dan basisemotie. Hart-gecentreerd bewustzijn is een staat van onvoorwaardelijke liefde. Het is geen product van emotionele voorkeur of afkeer. Als het eenmaal begonnen is, heeft niets in de fysieke werkelijkheid invloed op de stroom van onvoorwaardelijke liefde.

Onvoorwaardelijke liefde is iets dat er gewoon is, ongeacht de omstandigheden.

Het is iets dat door je hart stroomt wanneer je boven het dagelijkse bewustzijn uitstijgt, je afstemt op je hartbewustzijn en de universele liefdesenergie door je heen laat stromen. Hart-gecentreerd bewustzijn ziet altijd de elegante oplossing voor het verdriet dat kan voortkomen uit basale menselijke emoties.

Onvoorwaardelijke liefde staat toe, aanvaardt en ondersteunt. Het is niet iets wat je probeert te doen. Ze stroomt gewoon wanneer je haar toelaat in je hart en je bewustzijn boven de zorgen van de dagelijkse realiteit en naar een verruimd uitzicht van bewustzijn.

Elke keer dat je onvoorwaardelijke liefde uitstraalt in de globale geestesatmosfeer, upgrade je de hele menselijke ervaring, waardoor de mensheid nog een stap verder komt in de zich ontvouwende Nieuwe Realiteit.

*Dit was een uittreksel uit het boek, Hoger Bewustzijn: Finding Peace and Joy Above the Noise.

Owen Waters

Vertaling: wakkeremensen.org