Het Lichtwerker Enigma

door: Owen Waters – 25 Februari 2024

Als je je eigen werkelijkheid creëert en je wilt geen oorlogen, hongersnoden en rampen in je wereld, waarom zijn ze er dan nog? Je zou nooit zulke dingen in je werkelijkheid creëren. Het is bijna alsof negatieve realiteiten bestaan om mensen met een goed hart te vervolgen!

We weten dat je je leven kunt veranderen door je een betere realiteit voor te stellen en daar dan naartoe te werken. Als je je verbeelding gebruikt om een nieuwe realiteit te creëren, dan komen de middelen als bij toverslag samen en verandert het universum om je heen in de gewenste nieuwe reeks omstandigheden. Je kunt je eigen leven blijven veranderen, het steeds beter maken, maar dat knagende gevoel blijft dat er niets is veranderd aan de slechte dingen die andere mensen nog steeds overkomen.

Je zou zelfs kunnen leren over wereldheling en hoe je positieve energie de wereld in kunt sturen. Dat helpt enorm veel mensen. Met oefening kun je je bewustzijn voldoende verhogen om letterlijk miljoenen mensen ten goede te beïnvloeden. Maar het knagende gevoel blijft dat, omdat je in een wereld leeft die gevuld is met miljarden mensen, je gebeden en je helende inspanningen maar zo ver gaan en nog steeds gaat het massale lijden door in vele delen van de wereld.

Om het antwoord op het raadsel te vinden, zou je terug in de tijd moeten gaan naar het moment waarop je je als lichtwerker op deze aarde aanbood om te helpen. Die nobele beslissing werd lang geleden op zielsniveau genomen. Sindsdien hebben jij en miljoenen andere lichtwerkers tussen de massa van de mensheid geleefd en een cruciaal verschil gemaakt voor het algehele bewustzijn van het leven op aarde.

Met jullie inspanningen, samen met de hulp van de opgestegen meesters en andere hogere intelligenties zoals engelen en aartsengelen, is de balans van het bewustzijn op deze aarde boven het niveau gehouden dat nodig is voor het overleven van de mensheid. Zonder lichtwerkers zou de gemiddelde frequentie van bewustzijn op deze planeet onder het niveau liggen dat nodig is om te overleven.

De mensheid ontvangt enorme hulp van hogere intelligenties om door te kunnen gaan met haar evolutie in deze tijd van De Verschuiving. Ondanks het algemene negatieve karma dat geproduceerd wordt door de massa van zelfzoekende mensen, worden we geholpen door een overgang die zo soepel mogelijk wordt gemaakt. Het idee achter het Kosmische Plan voor de verlichting van de mensheid is dat we vrij moeten zijn om ons te richten op hogere transformatie en niet afgeleid moeten worden door een plotselinge behoefte om te overleven.

Hoewel de mentaliteit van de meerderheid van de mensheid vraagt om het verschijnen van een aantal zeer negatieve omstandigheden, is het van vitaal belang dat grote rampen worden vermeden zodat de mensheid zich vrij kan richten op hogere transformatie en niet op een basale strijd om te overleven. Het is een fenomeen uit de Pyramide van Maslow; als mensen worstelen om voedsel en onderdak te vinden, richten ze zich niet op de verwezenlijking van hun ultieme potentieel.

De mensheid is hier op dit moment om De Verschuiving in bewustzijn te ervaren naar een nieuw en hoger niveau van bestaan. Dit is een tijd van de oogst van zielen – een tijd waarin mensen de kans krijgen om af te studeren van dit klaslokaal van aardse ervaring en op te klimmen naar het volgende niveau van evolutie.

Hoe meer je je bezighoudt met spirituele praktijken en met het werken aan een betere wereld, hoe meer je de karmische balans van de mensheid wegleidt van de altijd aanwezige dreiging van zelfopgelegde beperking en in de richting van de soepele overgang die nodig is op dit kritieke moment in de menselijke vooruitgang.

De reden dat je nog niet in een wereld hebt geleefd waar vrede en harmonie heersen, is dat je je vrijwillig hebt aangemeld om tussen mensen te leven die worstelen om boven hun negativiteit uit te stijgen en zichzelf te bevrijden van hun spirituele beperkingen. Dit is de taak die je jezelf hebt toebedeeld. Daarom ben je in een wereld die is zoals hij is. Er is geen raadsel. We leven in de wereld die we kozen om te helpen, oorlogen en alles.

Het goede nieuws is dat De Verschuiving leidt tot de vrede en harmonie die alle mensen met een goed hart voor ogen hebben. De Nieuwe Realiteit ontvouwt zich. De nieuwe wereld wordt stukje bij beetje opgebouwd door mensen met een positieve visie.

Mensen zoals jullie vinden manieren om de wereld een betere plek te maken, zowel door spirituele afstemming als door het creëren van fysieke projecten die anderen helpen om op veel verschillende manieren in bewustzijn te stijgen.

Leer vervolgens veel meer over de missie van lichtwerkers overal ter wereld:

* Hoe je je hele wezen kunt opladen met vitale levensenergie
* De ware aard van het hogere aspect van je bewustzijn
* Hoe je het beste contact kunt maken met de bron van je hoogste vreugde
* De echte reden waarom je als lichtwerker op aarde bent gekomen
* Hoe je de stroom van je innerlijk weten kunt versterken
* Drie krachtige stappen naar grotere verlichting
* en nog veel meer op…

https://www.infinitebeing.com/ebooks/light.htm

Owen Waters

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org