Het Is De Kracht Van Liefde


Het Is De Kracht Van Liefde

Door: Owen Waters – 26 Februari 2023

Liefde, in haar verschillende vormen, is de almachtige drijfveer die mensen tot het uiterste van hun menselijke inspanningen drijft. Deze krachtige kracht die het universum doordringt, maakt deel uit van de menselijke ervaring en biedt mensen de mogelijkheid tot leren en evolutie. Het is de drijvende kracht achter al het leven op zijn reis terug naar de Eenheid van alle dingen.

Er zijn vele vormen van liefde. Er is de liefde van een moeder voor haar baby. Er is de liefde van een kind voor zijn ouders. Er is de kameraadschap van mensen met dezelfde geest. Er is de liefde die wordt getoond door zelfopoffering om anderen te redden tijdens een crisis.

Dit zijn allemaal manifestaties van de ene liefde, de ene energie die alle bestaan doordringt op alle frequenties van bewustzijn. De wereld verandert. Zij verandert in een wereld van menselijke waardigheid en evenwicht, waar de ene mens geëerd wordt door alle andere mensen, waar een einde is gekomen aan het lijden omdat mensen zich met hun hart uitstrekken om de mensheid te dienen op welke manier dan ook.

Het is een wereld van liefde die zal opbloeien wanneer er een einde komt aan de angst. Wanneer angst is getransformeerd, zullen mensen niet vechten om middelen, maar manieren creëren om ervoor te zorgen dat er van alles genoeg is voor iedereen. Wanneer angst getransformeerd is, zullen mensen geen macht over anderen hoeven te hebben om zich zekerder te voelen in zichzelf.

Angst is een mentale energie. Het circuleert over de aardbol in de geestesgordel van de mensheid. Zij kan worden getransformeerd in liefde door de gebeden en intenties van elk spiritueel denkend individu op deze aardbol. Wanneer angst wordt geneutraliseerd door liefde, zal de wereldvrede aanbreken. Je liefdesenergie de wereld insturen is een daad van transformatie, met jouw naam erop. Wanneer miljoenen anderen zich bij jou aansluiten in deze dynamische daad van transformatie, zullen we vrede op aarde hebben.

*Nieuwe boek release: Dit was een hoofdstuk uit de nieuwe uitgave van “Vier krachtige stappen naar spirituele verlichting en vrijheid van de geest” door Owen Waters.

Neem de snelle weg naar verlichting!

https://www.infinitebeing.com/ebooks/freedom.htm

Owen Waters

Vertaling: wakkeremensen.org