Het Diepste Geheim Op Aarde

Het Diepste Geheim Op Aarde

Door: Owen Waters -19 Juni 2022

Ik kende eens een Meester in Kundalini Yoga die een spirituele zoeker was met grote vastberadenheid. Hij had Oosterse esoterica bestudeerd sinds zijn vroege jaren, had Kundalini Yoga volledig onder de knie, en bracht ontelbare uren door in de ultieme staat die iedereen kan bereiken terwijl hij in een fysiek lichaam leeft; die van kosmisch bewustzijn.

Op het spreekgestoelte gaf hij blijk van een helderheid van denken en een diepgang van kennis die ik altijd inspirerend vond. Zoals vele echte meesters was hij meer geïnteresseerd in het onderwijzen van krachtige waarheden om mensen te helpen spiritueel vooruit te komen dan in het suiker-coaten van zijn woorden om populariteit te winnen.

Nadat hij eind jaren negentig overleed, verhuisde hij voorbij de spirituele rijken, door de hogere mentale rijken, en naar de rijken van de opgestegen meesters, waar hij nu verblijft tussen collega’s. Toen, tot mijn verrassing, tien jaar na zijn overlijden, kwam hij mij bezoeken! Hij moet gevoeld hebben dat mijn gedachten op hem waren gericht en tegelijkertijd op het ultieme mysterie in het leven.

Ik herinnerde me hoe hij placht te zeggen dat niemand op aarde het antwoord had op het ultieme mysterie van het leven. Niemand, zei hij, zelfs niet de meest ontwikkelde mystici in India, had het antwoord gevonden op de vraag WAAROM het leven was begonnen.

Het grote mysterie was dat, als het bewustzijn dat wij God noemen in de eerste plaats volmaakt was geweest, waarom schiep God dan het universum zodat levende wezens hun weg terug konden banen naar een volmaaktheid die al bestond? Waarom beginnen aan een reis die je terugbrengt naar waar je al bent? Dit was het diepste van alle mysteries sinds het begin der tijden.

Hij was een onverschrokken pionier in het zoeken naar de antwoorden op spirituele mysteries, dus ik had kunnen weten dat hij het ultieme mysterie zou zien als de ultieme uitdaging. Ik leerde dat hij zijn nieuwe locatie in de opgestegen rijken had gebruikt als een lanceerplatform om veel verder te gaan; om te gaan waar niemand op Aarde eerder was gegaan. En hij was teruggekeerd met het antwoord!

Ik weet niet of ik de eerste in de fysieke wereld ben aan wie hij het antwoord heeft verteld, maar ik weet zeker dat ik niet de laatste zal zijn. De dagen dat mysteries geheim werden gehouden, vervagen snel. In de Nieuwe Realiteit is kennis bedoeld om ver en wijd te reizen, en om iedereen die er klaar voor is te bekrachtigen. Hij placht zelf te zeggen dat, in deze dagen, de geheimen bekend en beschikbaar zijn voor iedereen.

Mijn boek, Ontdek je Doel in het Leven – nu beschikbaar in paperback en e-boek formaat – zal je niet alleen laten zien hoe je het doel van je innerlijke wezen en je eigen bestemming kunt ontdekken, het zal je meenemen op een reis van innerlijke ontdekking. Op deze reis zul je door de lagen gaan van wat voorheen onopgeloste mysteries waren. Bij elke stap zullen we nog dieper gaan, steeds gebruik makend van de vraag “waarom” om nog dieper te gaan, totdat we de laatste laag bereiken en het antwoord ontdekken op het ultieme mysterie in het leven.

Stel je eens voor hoe het zal zijn om elke morgen wakker te worden en te weten dat je de sleutel hebt tot de reden van het leven zelf. Niet alleen voor je eigen doel, maar de meestersleutel tot de reden van het bestaan van het universum!

Wanneer je deze diepgaande kennis verwerft, stel je dan het gevoel van doel en bestemming voor dat elke dag de jouwe zal zijn!

Ontdek nu je eigen unieke doel in het leven. Zie hoe het perfect past in de natuurlijke stroom van het universum en zelfs met de oorspronkelijke reden voor het leven zelf. Jouw ontdekkingsreis wacht.

Owen Waters

Download “Ontdek je doel in het leven” als e-book of bestel het nu als paperback op:

https://www.infinitebeing.com/ebooks/discover.htm

Vertaling: wakkeremensen.org