Een Tijd Van Opluchting En Goed Nieuws

Een Tijd Van Opluchting En Goed Nieuws

door: Owen Waters – 5 September 2021

Het grootste deel van de wereld slaakt een zucht van verlichting nu de nachtmerrie van de afgelopen maanden wegebt.

Zelfs de Delta-variant, door de autoriteiten aangeprezen als potentieel beangstigend, is dat niet, zo blijkt. Artsen onthullen dat het in het ergste geval lijkt op een lichte verkoudheid. Godzijdank dat artsen opstaan en de waarheid vertellen zoals die is, en niet zoals een of andere beleidsmaker wil dat die is.

Toch moeten we waarschijnlijk op onze hoede blijven. Natuurlijke immuniteit is de sterkste verdediging, die ons met dank aan de Schepper is gegeven. De verstandige beslissing is om dat systeem te ondersteunen, vooral in tijden van crisis.

In mijn laatste email gaf ik wat informatie door over supplementen waarvan gezegd wordt dat ze de sleutel zijn tot immuniteitsondersteuning – Vitamine C, zink en quercetine plus een flinke dosis van de antivirale Vitamine D. Iemand was zo vriendelijk om erop te wijzen dat, om de Vitamine D goed te laten werken, men ook Vitamine K2 moet toevoegen. Ik zie dat een zoekopdracht naar “Vitamine D3 K2” op Amazon een lijst laat zien van capsules die beide voedingsstoffen bevatten.

Velen van jullie hebben de videoserie gevolgd die ik in mijn laatste twee e-mails heb aanbevolen. Ik ben behoorlijk onder de indruk van de kwaliteit van de informatie die ze tot nu toe hebben gegeven. De geïnterviewden zijn meestal artsen met meerdere jaren praktijkervaring en ze hebben ook de moed om zich uit te spreken, zelfs wanneer de gegevens die ze verzamelen feiten aan het licht brengen die volledig in strijd zijn met het officiële verhaal.

Als u echt nieuws over gezondheid wilt, stem dan af op de laatste paar afleveringen. Op dit moment, en nog een paar uur, staat aflevering 6 van 10 online. Elke dag vervangt een nieuwe aflevering de vorige.

Aflevering 6 gaat over effectieve behandelingen. Daarna volgen meer afleveringen over dwang en je gezondheidsrechten, wat je moet doen om mogelijke bijwerkingen te voorkomen als je de prik al hebt geaccepteerd, en wat er achter een officieel beleid zou kunnen zitten dat, ondanks de beweringen, precies het tegenovergestelde lijkt te doen van het volgen van de wetenschap.

De huidige aflevering is https://vsecretsseries.com/episode-6-live

Om naar de volgende afleveringen te gaan, verander je gewoon de “6” in “7” tot en met “10”, of meld je je bij de provider aan voor dagelijkse e-mail herinneringen op https://vsecretsseries.com/

*Als u dit bericht nuttig vond, stuur het dan door naar een vriend! Zij zullen uw attentheid op prijs stellen.

Owen Waters

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org