Een Bron Van Goed Nieuws

 

Een Bron Van Goed Nieuws

door: Owen Waters – 2 Februari 2023

Als groot liefhebber van innerlijke rust stond ik vroeger voor een voortdurend dilemma.

We willen allemaal weten wat er in de wereld gebeurt, maar nieuwsberichten zijn gewoonlijk sensationeel. Met het ruime aanbod aan nieuwsbronnen van vandaag concurreren ze met elkaar door sensationele ” klik lokkertjes ” te maken die je dwingen het artikel te gaan bekijken.

Sensationeel, meeslepend, schokkend… alle ingrediënten zijn aanwezig die je gevoel van innerlijke rust kunnen verpesten! Slechts een paar nieuwsberichten kunnen ervoor zorgen dat je weer 30 minuten meditatietherapie nodig hebt!

Stel je mijn opluchting voor toen er een nieuwsdienst verscheen die nieuws zoekt in gewoon informatieformaat, niet gehinderd door de gebruikelijke sensatiezucht. Er is een oud gezegde in de krantenindustrie: “Als het bloedt, leidt het.” Dat betekent dat het topverhaal van de dag het meest schokkende, verontrustende verhaal is dat ze kunnen vinden. Het is totale sensatiezucht.

Met deze nieuwsdienst die zoekt naar verhalen die informatief zijn zonder de gebruikelijke emotionaliteit, vind ik mezelf nu dichter bij mijn favoriete, rustige innerlijke staat op een dagelijkse, uur-tot-uur basis. En ik kan genieten van het zien van voorbeelden van De Verschuiving naar een betere wereld in onze steeds veranderende werkelijkheid.

Zoals alle lichtwerkers ben ik hier om De Verschuiving te observeren, zowel uit nieuwsgierigheid als om anderen te helpen.

Tip News is een dagelijkse samenvatting van de topnieuwsberichten, zorgvuldig geselecteerd voor mensen die, net als ik, genoeg hebben van goedkope journalistiek. Het creatieve brein achter deze geïnspireerde nieuwe dienst is Rob Herring, een lange tijd promotor van positieve levensstijlmogelijkheden, zoals de bekroonde grow-your-own-veggies film, The Need To GROW.

Nog meer goed nieuws… Er zijn geen kosten verbonden aan deze geweldige service. Hij zorgt er zelfs voor dat de advertenties die deze dienst mogelijk maken onopvallend zijn en dat ze allemaal over zelfverbeteringsproducten en -diensten gaan.

Ik kijk elke ochtend uit naar mijn Tip News e-mail en ik verwacht dat jij dat ook zult doen zodra je deze nuttige bron van positieve informatie in onze veranderende wereld hebt geproefd.

>>CLICK HERE<< om Tip News zelf te ervaren en toegang te krijgen tot deze volledig gratis, maar ongelooflijk waardevolle bron.

Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt!

Het allerbeste,

Owen

Vertaling: wakkeremensen.org