De Toegangspoort naar Spiritueel Bewustzijn

De Toegangspoort naar Spiritueel Bewustzijn

door Owen Waters – 1 Augustus 2021

Liefde is de reddende genade van de gehele mensheid. Wij komen in contact met deze oerenergie op onze fijnste momenten. Vanaf het moment dat een baby wordt geboren, is het gehuld in de onbaatzuchtige liefde van zijn moeder. Vanaf het moment dat een mens in actie komt om anderen uit de gevarenzone te redden, worden zijn eigen overlevingsdromen ‘overbelicht’ door de liefde en zorgzaamheid die uit zijn hart straalt.

Wanneer iemand sterft en zijn leven overziet, zien ze dat ene ding dat er het meest toe deed: Liefde. Pure, onvervalste, Onvoorwaardelijke Liefde. Het is de bron van mededogen. Het is de energie van het zorgen voor anderen. Het is de bindende kracht die het hele universum bij elkaar houdt, en het stroomt door je heen wanneer je het simpelweg toelaat.

Liefde is de toegangspoort tot spiritueel bewustzijn. Het is door activering van het spirituele hart dat we overgaan naar een geheel nieuwe wereld van expansie en vreugde. In de sferen van spiritueel bewustzijn vinden we vrede, gelukzaligheid en voortdurende inspiratie. In de sferen van spiritueel bewustzijn verruimen wij onze kijk op het leven om de zaken te zien die belangrijk zijn voor de ziel. We kunnen dan zien hoe liefde kan helen en hoe we de tijd kunnen en moeten besteden om elke dag een beetje meer liefde in de wereld te verspreiden, al is het maar in stil gebed voor het welzijn van anderen.

Laat je hart zich elke dag openen voor liefde. Begin de dag met meditatie en gebed voor de genezing en het welzijn van anderen en je zult een prachtige stroom van natuurlijke energie door jezelf oproepen. Het is werkelijk een geweldige manier om elke dag te beginnen omdat het de toon en de energiestroom voor de dag zet.

Wanneer je afgestemd bent op de natuurlijke stroom van liefde door het universum, dan voel je de natuurlijke stroom van energie in je eigen universum. Jouw zintuigen van inzicht en timing ontwikkelen zich om je te helpen meer te bereiken en gemakkelijk te slagen in de taken die belangrijk voor je zijn.

De stroom van liefde is essentieel voor het leven. Zonder de liefde van de Goddelijke Moeder die het universum vult, zou niets bestaan. Eeuwenlang heeft de mensheid een spel gespeeld waarin liefde en innerlijke inspiratie werden geblokkeerd en genegeerd. Vandaag, in dit tijdperk van De Verandering, keert het tij en stellen mensen zich open voor deze wonderbaarlijke stroom van natuurlijke energie.

Herinner je de liefde binnenin, vooral wanneer de uiterlijke omstandigheden duister lijken. Onthoud dat liefde de toegangspoort is tot de hogere rijken van bewustzijn waar antwoorden kunnen worden gevonden om elke uitdaging aan te gaan die het leven biedt.

Stem je af op liefde. Die zal je nooit in de steek laten. In plaats daarvan zal het je geest vrijmaken om de rijken van bewustzijn te verkennen die grotere vergezichten van bewustzijn bieden, grotere gemoedsrust, en een gevoel van altijd aanwezige vreugde.

Owen Waters

Owen Waters is de auteur van Love, Light, Laughter: The New Spirituality.

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org