De Slingerbeweging van de Pendel

De Slingerbeweging van de Pendel

Door:  Owen Waters – 23 November 2021

De pendel slingert naar het ene uiterste, draait zich dan om en begint zijn reis in de tegenovergestelde richting.

We bevinden ons vandaag in het beginstadium van een andere slingerbeweging. De slinger is gedraaid. Er is een revolutie op komst die onze wereld zal veranderen in een oase van liefde, vrijheid, respect, en nieuwe wegen naar echte gezondheid.

Deze revolutie van de menselijke geest is waarom we in dit leven geboren zijn. Om zo’n monumentale, historische verandering in de menselijke conditie op aarde mee te maken.

Zodra een nieuwe en hogere orde ontstaat, één waar ieders stem wordt gehoord en hoger bewustzijn op de voorgrond treedt samen met vrede, vrijheid en gerechtigheid, zal de volgende stap op zijn plaats vallen…

We zullen klaar zijn voor de langverwachte en voorspelde Ascensie naar een hogere dichtheid bestaan.

De tijd van De Verschuiving naar een hoger fysiek rijk nadert snel.

Maar, hoe kom je erachter wat er werkelijk aan de hand is, ondanks onderdrukking door de mainstream nieuwsmedia? Bijna twee jaar lang zijn de mensen van de wereld het doelwit geweest van een gecoördineerde aanval door onze vertrouwde functionarissen. Het uiteindelijke doel van zo’n aanval wordt nu pas duidelijk.

Op dit moment staan de nieuwsmedia nog steeds onder totale controle van – hoe kunnen we het noemen – de Angst Agenda? Een agenda om ons in een isolement te drijven (een ernstige vorm van mishandeling), om lang beproefde griepkuren te onderdrukken, en in plaats daarvan te proberen ons ervan te overtuigen steeds meer injecties te nemen met experimentele stoffen die, zoals we nu uit de huidige statistieken weten, afschuwelijk giftig zijn.

Dus waar kun je terecht voor informatie als het echte nieuws is geblokkeerd? Gelukkig is er de inventieve menselijke geest die de gelegenheid te baat neemt om te creëren wat nodig is.

Ik geloof dat de nieuwste presentatie van Revealed Films u in dit opzicht goed van dienst zal zijn. Het bekijken is gratis en begint op 30 november.

https://www.ro20trk.com/65WLXC/FGXLG/

Owen Waters

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org