De Natuur van Moeder Natuur

De Natuur van Moeder Natuur

door Owen Waters – InfiniteBeing.com

Binnen de Schepping zijn er Twaalf dichtheid lagen van bewustzijn, van het subtiele en goddelijke Niveau 12 helemaal naar beneden tot het zeer samengeperste Niveau 1 waar subatomaire deeltjes hun basis hebben.

Er is een hiërarchie van goddelijk overzicht binnen alle dichtheid lagen van de Schepping. Niet te verwarren met menselijke hiërarchieën, en hun zelfdienende ontwerpen, bestaat de Goddelijke Hiërarchie om al het leven te dienen.

De Zon, bijvoorbeeld, levert levensenergie aan het hele zonnestelsel en vraagt daar nooit iets voor terug.

Om de enorme schaal van de goddelijke aanwezigheid in perspectief te plaatsen, aangezien het universum geschapen werd in de geest van de Schepper, betekent dit dat God groter is dan het hele universum!

Om het universum functioneel te maken, werden drie bewustzijnsprincipes gebruikt – expansieve intentie, voedende aantrekkingskracht, en, om deze synergetisch samen te smelten om levensenergie te creëren, het principe van beweging.

De twaalf dichtheid lagen worden beschreven in ons artikel Trap naar de Hemel, dat begint met het meest dichte niveau en via de menselijke en kosmische niveaus naar de goddelijke niveaus opklimt.

Het wortelbewustzijn van planeten zoals Moeder Aarde is gebaseerd in de Zevende Dichtheid laag van de Schepping. Aangezien de fysieke mens momenteel in de Derde Dichtheid laag bestaat, staat zij veel dichter bij de ene Schepper dan wij, dus was het altijd gepast om Moeder Aarde als een godin te beschouwen op de schaal van de evolutie van bewustzijn.

Hier in het menselijke rijk van de Derde Dichtheid zijn de fysieke manifestaties van Moeder Natuur gemakkelijk te zien voor iedereen die even pauzeert van de vaak hectische haast door het leven om zulke schoonheid te waarderen.

Het is door rustig te kijken naar de verschijning van een natuurlijk landschap, waar ons bewustzijn betrokken raakt bij het subtiele en prachtige bewustzijn van datgene wat de manifestatie van al het leven ondersteunt.

Je kunt dieper gaan dan eenvoudige waardering en een bewuste poging doen om te communiceren met Moeder Natuur en haar vele facetten van expressie.

Elke boom en elke bloem wordt ondersteund door een natuurgeest of “deva”. Boven een groep bomen in bewustzijn zal een overlichtende deva zijn waarmee alle individuele deva’s zich verbinden. Je kunt je liefde naar de hoofd deva sturen. Beter nog, volg die verbinding op met een vraag. Ze zullen blij zijn dat een mens de tijd heeft genomen om hun bestaan te erkennen en ze zullen antwoorden met een antwoord naar best vermogen.

Probeer verdriet te vermijden in zulke ontmoetingen, zoals verdriet om omstandigheden die schadelijk zijn voor de bomen. In tegenstelling tot mensen, zijn deva’s stevig verbonden met het goddelijke en zijn ze gevuld met een constante voorraad goddelijke vreugde. Dus, vergeet verdriet en spijt en wees bereid om te genieten van het opbeurende gevoel dat contact met natuurgeesten gemakkelijk met zich meebrengt.

Opmerking van de auteur

Ik werd geïnspireerd om dit artikel te schrijven na het lezen van een boek genaamd The Elves of Lily Hill Farm door Penny Kelly.

Beschrijving: The Elves of Lily Hill Farm is het waargebeurde verhaal van Penny Kelly’s ontmoeting met een groep elfen en de deal die ze met hen maakt om honderd ton druiven te produceren van slechts dertien hectare wijngaarden – zonder het gebruik van chemische meststoffen en pesticiden. Als gevolg van hun deal komt Penny onbedoeld in de privéwereld van planten, insecten, dieren, deva’s en natuurgeesten terecht, waar communicatie tussen hen gebruikelijk is, maar de regels allemaal anders zijn. Terwijl de elfen haar een reeks intense en krachtige lessen leren, ontstaat er een verbazingwekkend drama tussen mens en natuur, die beiden worstelen om te overleven in een wereld waar de communicatie tussen hen verloren is gegaan.

Een echte aanrader!

Owen

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org