De Kosmische Opvatting

 

De Kosmische Opvatting

Door: Owen Waters – 29 Januari 2023

Naarmate je bewustzijn spiritueel groeit, stijgt het in frequentie. Elke stap die het zielsbewustzijn vergroot, brengt een uitgebreider gezichtspunt van de werkelijkheid met zich mee.

Vandaag verwerkt de mensheid het geestverruimende concept van leven op andere planeten. Elke stap in die richting wordt beantwoord met kleingeestige weerstand en scepticisme, en toch blijven die stappen gezet worden door hen die zich durven los te maken van de bekrompen visie dat onze kleine planeet de enige is die ertoe doet in het hele universum.

Vanaf juli 2013 heeft de Kepler-telescoop van de NASA, die op planeten jaagt, astronomen gegevens verschaft op grond waarvan zij schatten dat er in ons Melkwegstelsel tientallen miljarden planeten ter grootte van de aarde voorkomen. Minstens 500 miljoen van die planeten draaien rond in de niet te warme, niet te koude zone waar leven zoals wij dat kennen zou kunnen bestaan.

En dat is alleen maar in ons melkwegstelsel: Het heelal bevat meer dan honderd miljard sterrenstelsels!

Vergeet niet dat deze schatting van levensvriendelijke werelden nog steeds beperkt is door het concept dat leven alleen kan bestaan in lichamen zoals het onze. Het idee dat intelligent leven ontworpen zou kunnen zijn om in andere omgevingen en bij andere temperaturen te functioneren is nog niet in beeld gekomen, dus de werkelijke mogelijkheden moeten veel groter zijn dan deze vroege schatting.

Bovendien heeft al het bovenstaande betrekking op de fysieke mens in deze derde dichtheidslaag van het bestaan. Maar hoe zit het met andere bestaansdichtheden? Fysieke mensen kunnen leven in de lichtere sferen van de vierde dichtheid en in ons huidige bestaan in de derde dichtheid. Op Aarde hebben we gewerkt via ervaringen in de derde dichtheid en de wereld van de vierde dichtheid alleen gebruikt als de plaats waar we naar toe gaan in het hiernamaals. Dat staat op het punt te veranderen.

De grootste verandering van De Verschuiving zal zijn wanneer de aarde “in de hemelen oprijst” en we allemaal verschuiven naar een vierde-densiteitsfrequentie van fysiek bestaan. De dingen zullen er na deze frequentieverschuiving nog steeds hetzelfde uitzien, hoewel het bewustzijn een meer merkbare invloed op de werkelijkheid zal hebben. Laten we dus het bestaan van fysiek leven in de vierde dichtheid op een van die 500 miljoen of meer planeten niet uitsluiten.

Een visie die een bevolkt universum omvat in plaats van slechts één planeet, zou ook het mysterie verklaren van waar al die zielen die nu leven vandaan komen. Waar komen al die miljarden zielen vandaan? Vandaag de dag zijn er meer mensen op aarde geïncarneerd dan de som van alle incarnaties in de hele geregistreerde geschiedenis, dus we krijgen extra mensen van andere plaatsen, en veel van hen.

Als je je gezichtspunt uitbreidt naar een kosmische opvatting, kun je begrijpen dat De Verschuiving een golf van ascensie is die door dit deel van het melkwegstelsel golft. Zou het kunnen dat, zoals surfers op zoek naar de volgende goede golf, mensen van andere planeten zijn gekomen om deel uit te maken van de actie hier op Aarde?

De waarheid is dat de Aarde op dit moment een “happening place” is. Incarneren op Aarde tijdens het tijdperk van De Verschuiving is een enorme ervaring voor elke ziel die de fysieke werkelijkheid waar dan ook in het universum verkent. Alleen al het deel uitmaken van de veranderingen die leiden tot de grote verandering is iets dat wordt ingeprent in de zielservaring van iedereen die nu leeft, hetzij in een fysiek lichaam, hetzij in de wereld van het hiernamaals.

Laten we eerlijk zijn, we beleven een historische ascensiegolf die ons van de derde dichtheid over de bult naar de vierde dichtheid zal brengen. Dus op dit moment is planeet Aarde waar de actie is!

Om meer te leren over de uitbreiding van menselijke zintuigen en vermogens tijdens en na de komende planetaire ascensie, zie het e-boek van Owen Waters, Ascension to a Higher World..

Owen Waters

 

Vertaling: wakkeremensen.org