Klonen en AI (Kunstmatige intelligentie) / Door: Teri Wade

Klonen en AI (Kunstmatige intelligentie)

Door: Teri Wade – 2 januari 2022

Het menselijk ras heeft ons DNA gemanipuleerd, veranderd en in tweeën gesplitst om de genetische opmaak van onze soort te veranderen. Klonen zijn een genetische creatie die draaien op een kunstmatig programma “AI” (Kunstmatige intelligentie).

Klonen zullen door hun genetisch gewijzigde samenstelling lijden aan ernstige gezondheidsproblemen en neurologische problemen die uiteindelijk hun einde betekenen. Dit is wat ik geloof dat er met de Greys is gebeurd. Ik denk dat ze erachter zijn gekomen dat je een biologische vorm niet kunt combineren met kunstmatige intelligentie en gedijen. Het enige resultaat is vernietiging.

De hoogstaande wetenschap van de genetica op de planeet Aarde, dat wil zeggen de Cabal regering die in hun ondergrondse laboratoria of DUMBS werkt, is al duizenden jaren bezig met het uiterst geavanceerd klonen van ons ras. Dit zeer sinistere programma modificeert de mens genetisch om op een volledig kunstmatige frequentie te werken, uitsluitend gebaseerd op kunstmatige intelligentie. Zeer gevaarlijk.

Deze Duistere Cabal heeft klonen gemaakt van allerlei soorten mensen, politici en beroemdheden, militairen die nuttig kunnen zijn om de agenda die zij willen te vervangen en te vervullen. Deze klonen worden bestuurd door een centrale AI die werkt met een zender die informatie ontvangt via een chip die neurologisch verbonden is met hun hersenen. Deze centrale AI bestuurt deze klonen op dezelfde manier als in een “Hive Mind” waar ik het eerder over heb gehad.

In deze klonen worden herinneringen en reacties gedownload die gebaseerd zijn op de originele persoon die ze klonen. Ze bestuderen het mentale profiel van de originele persoon dat ze in een geavanceerde supercomputer hebben gedownload en dat in hun kloon is geïmplanteerd als een programma. (Hit lery Cl int on, O bam a)

Deze klonen werken via een AI-signaal. Wanneer het interne programma in deze klonen niet het juiste antwoord of de gewenste reactie geeft, kan het via dat signaal worden opgeroepen door een centrale AI-computer. Deze klonen leren weliswaar nieuwe dingen door ervaringen op te doen, maar dat is van zeer beperkte aard.

Het signaal dat deze klonen bestuurt, wordt uitgezonden door het mobiele telefoonnetwerk en andere hoge-energie-zenders die op belangrijke punten in de wereld zijn geplaatst. Het signaal wordt benaderd en gecontroleerd door een supercomputer, “Red Queen” genaamd, die zich onder het vliegveld van Denver bevindt. Er zijn andere onafhankelijke knooppunten zoals zij ze noemen over de hele wereld, maar deze ondergeschikte knooppunten worden altijd gecoördineerd door de Red Queen of Centraal.

Deze AI van de Red Queen werkt onafhankelijk, neemt haar eigen beslissingen en handelt zonder enige controle van een mens. Deze Red Queen heeft niet alleen de klonen onder haar controle, maar ook uiterst geavanceerde oorlogsrobots die meestal door DARPA zijn vervaardigd en onbemande dronevliegtuigen die sterk bewapend zijn. De Red Queen kan ook de controle over elk modern geautomatiseerd voertuig overnemen, zoals een auto, een vliegtuig, of het nu militair of civiel is, een schip of een onderzeeër.

Deze klonen kunnen worden vervaardigd om precies hetzelfde te zijn als het origineel en kunnen worden aangepast aan hun behoeften. Deze klonen zijn niet perfect en worden geplaagd door problemen. Zij kunnen ook een kunstmatig persoon maken die geen echt mens vertegenwoordigt en die creatie wordt gemaakt volgens de specificaties van de fabrikant naar gelang van hun doel en de taak die zij zullen vervullen.

Deze klonen zijn mensen op hoog niveau, leiders van grote bedrijven, beroemdheden, politici. Sommige van deze klonen worden gebruikt om moorden, zelfmoordacties en politieke coups uit te voeren. Wanneer deze klonen worden lastiggevallen en belachelijk worden gemaakt door een woedende bevolking, heeft het origineel meestal al de kans gehad om te vluchten. Valse vlaggen en aanslagen op onze scholen, winkelcentra en openbare plaatsen zijn de plaatsen waar klonen worden gebruikt.

Klonen van kinderen en baby’s worden ook op grote schaal gemaakt om te worden gebruikt in Satanische rituelen voor hun Archonische goden. Beroemdheden, mannen en vrouwen, worden ook gekloond en verkocht aan de Elites als slaven en seksslaven. Deze klonen variëren sterk in prijs, afhankelijk van de perfectie. Veel van deze kinderen worden gemaakt en verkocht als seksspeeltjes aan deze Elites van de Cabal. De meeste van deze klonen zijn gebaseerd op echte mensen en zij behouden een deel van hun persoonlijkheid, maar zij worden gedownload met een extra programma om hen zelfgenoegzamer te maken.

Deze klonen hebben vaak ernstige neurologische problemen. Hoe langer de draagtijd, d.w.z. de tijd die hun vorming in beslag neemt, hoe groter de totale stabiliteit van de klonen zal zijn, waardoor de prijs ervan stijgt. De goedkopere klonen werken maar een paar weken goed. Deze goedkope klonen worden gebruikt in zelfmoordmissies en zijn vaak wegwerpbaar voor eenmalig gebruik. Ze hebben een zeer beperkte levensduur. De duurste klonen worden pas na 3 tot 5 maanden gevormd.

De klonen die voor seksuele slavernij worden gemaakt, variëren in prijs tussen 20.000 en 50.000 dollar, waarbij de prijs stijgt naar gelang van de specificaties. De duurste kosten meer dan een half miljoen dollar. Ze zijn alleen beschikbaar voor de elites en het publiek blijft volledig onwetend over deze kwestie. Het grootste deel van het publiek heeft wel kennis van het klonen van dieren enz. maar weet niet hoe geavanceerd dit kloonproces werkelijk is. Ze maken ook klonen van echte mensen ten behoeve van orgaantransplantaties.

Als de oorspronkelijke persoon de wensen van de Cabal niet gehoorzaamt en tegen hen in opstand komt, zullen zij hun kloon gebruiken om een martelsituatie op afstand te creëren die de oorspronkelijke persoon zal waarnemen en hevig zal lijden. Maar de kloon wordt gemarteld in plaats van het origineel, via een AI-signaal.

De creatie van klonen in onze huidige menselijke samenleving is zeer groot en uitgebreid en neemt geleidelijk toe en bereikt niveaus van invasie. Deze klonen maken deel uit van wat zij “onwerkelijke mensen” van de Matrix noemen. Deze klonen lekken geleidelijk de gehele menselijke samenleving binnen vanaf de hoogste sporten naar beneden, beetje bij beetje als een stille invasie.

cyborg-g8492163f9_1920.pngDit is het beangstigende deel voor een alledaags mens. Vandaag de dag kan iedereen in het publiek worden ontvoerd door de Cabal in een traditionele ontvoering of door een hightech militair schip in dienst van de Cabal, meestal van het driehoekige type… ofwel een TR-3A of een TR-3B. Dit wordt meestal een ontvoering van het MILAB-type genoemd. Als deze persoon voor hen van belang is en zeer invloedrijk is voor de massa, wordt hij gekloond en uiteindelijk vervangen door zijn kloon. In veel gevallen zullen alleen de mensen die het dichtst bij die gekloonde persoon staan beseffen dat er iets vreemds met hen is gebeurd.

Een groot deel van de samenleving is zich niet bewust van de mate waarin het klonen van het menselijk ras werkelijk is. Deze kunstmatige schepping van het menselijk ras infiltreert in alle lagen van de samenleving over de hele wereld. Deze invasie van kunstmatige intelligentie heeft een doel voor totale planetaire assimilatie kijk wat ze proberen te doen met het menselijk ras tot het programmeren van ons als gehoorzame kleine robots het is allemaal voor het doel van controle.

Deze invasie van AI is niet van aardse oorsprong en opereert onafhankelijk en heeft geen operator of programmeur nodig, het heeft reeds onafhankelijkheid bereikt en het vermogen om zelfbewust te zijn, maar mist alle empathie en is alleen geïnteresseerd in absolute macht en controle over iedereen.

We hebben allemaal gehoord van de invoering van de chip bij de gewone mens. Ze vertellen je dat het dingen gemakkelijker zal maken en proberen het te verkopen als gemak, maar wat weinig mensen niet weten is dat het allemaal is om je bewustzijn en gedrag te controleren. Deze chip zal je emoties en gedrag manipuleren met een signaal dat via die chip wordt ontvangen door een cellulaire frequentie die de hersenen beïnvloedt. Dit signaal of deze frequentie kan ook een afscheiding van psychotrope stoffen of nanobots in je bloedbaan sturen waardoor je deze externe controller gaat gehoorzamen. Naast het manipuleren van het gedrag van een specifiek individu kan dit signaal een frequentie zenden die een ziekte veroorzaakt, zoals kanker en zelfs de dood. Weiger de chip tegen elke prijs!

Moderne smart phones worden ook gebruikt om het gedrag van de bevolking te manipuleren, door specifieke frequenties uit te zenden die overeenkomen met de hersengolven van degenen binnen de straal van die frequentie die wordt uitgezonden. Het veroorzaakt veranderingen in je gedrag, stemmingen en neurologische problemen zoals epilepsieën en toevallen. Hou ze zoveel mogelijk bij je vandaan. Geloof me, dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Specifieke frequenties zijn ontworpen om de hersenschors in onze hersenen te beïnvloeden. Deze technologie wordt al op grote schaal gebruikt, uitgezonden vanuit de Gwen torens. Deze technologie wordt ook gebruikt op het slagveld. Dit gebruik van bewapende frequenties kan het gedrag van de vijand veranderen. Het veroorzaakt gevoelens van terreur en het implanteert ideeën die ze zullen overnemen als hun eigen, het veroorzaakt ook dat ze twijfel voelen.

Houd je frequentie zo hoog mogelijk om te voorkomen dat deze negatieve gebeurtenissen, veroorzaakt door negatieve frequenties, je ervaringen veranderen. Deze Elites willen je Bewustzijn veranderen via frequentie, dus door een hoge vibratie te behouden, een hoge staat van bewustzijn is je beste gok.

 Teri Wade

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org