Het Herinneren Van Onze Sterren Voorouders / Door: Jennifer Tarnacki

Het Herinneren Van Onze Sterren Voorouders

Door: Jennifer Tarnacki – 31 Juli 2020

In de vroegste geschreven bronnen van het oude Ierland gaat de geschiedenis helemaal terug tot de vermelding van de Thuatha de Danu: De stam van de Godin Danu. Niemand weet wie zij werkelijk waren, of waar zij vandaan kwamen, alleen dat zij in nevelen op Ierland neerdaalden. Er wordt nog steeds over gediscussieerd of het goden of buitenaardse wezens waren. De Ierse literatuur vermeldt dat zij “op vliegende schepen uit de hemel kwamen”. Deze vliegende schepen zijn afgebeeld op oude rotskunst in het Ierse landschap.

De Dogon in West-Afrika zijn een ander volk dat zich herinnert dat zij uit de sterren kwamen. De Dogon worden beschouwd als een “primitieve” bevolkingsgroep die leeft in Mali, West-Afrika. Antropoloog Marcel Griaule bestudeerde de Dogon bijna twintig jaar lang, en sprak vaak met een blinde wijze man genaamd Ogotemmêli. De Dogon houden een traditie in stand van contact met intelligente buitenaardse wezens uit het Sirius sterrensysteem. Ogotemmêli tekende voor de antropoloog een sterrenkaart van Sirius waarop de baan van Sirius B was afgebeeld, een metgezel van Sirius A die pas in 1844 was ontdekt en die niet met het blote oog te zien is.

 Volgens Ogotemmêli was dit een overlevering die generaties lang terugging voor de Dogon.

De Maya’s, Hopi, Tibetanen en andere inheemse culturen spreken ook van buitenaards contact.

Sterrenzaden zijn hier om een revolutie in bewustzijn te beginnen, om liefde, vrede,
vreugde te creëren, en bewustzijnsvrijheid aan te moedigen.

Vele oude profetieën hebben deze tijden voorspeld. De Hopi noemden het de Grote Zuivering. Cherokee noemden het de opkomst van de Regenboog Krijgers. De Maya kalender voorspelde een massale verschuiving, een “einde van een oude wereld”. Terwijl de mensheid op het kruispunt staat tussen de Vijfde en de Zesde Wereld, evolueert ons bewustzijn als gevolg van de kosmische veranderingen; we “levelen op” naar deze hogere dimensies, worden galactische burgers. Zij in de hogere dimensies, zij in de sterren, wachten op ons met open armen, om ons kosmisch bewustzijn te herinneren.

De mogelijkheden zijn eindeloos, er zijn geen grenzen. Vrede, liefde en vrijheid zijn ons kosmisch geboorterecht.

Alles wat we moeten doen is open genoeg zijn om het ons te herinneren.

Door: Jennifer Tarnacki

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org