EEN DRINGEND BEROEP van Liefde, Licht, en Gebeden voor de USA!

EEN DRINGEND BEROEP van Liefde, Licht, en Gebeden voor de USA!

Door: Don Spectacularis – 26 Juni 2022

Gegroet, medelichten!

Zoals velen van jullie nu al wel zullen weten, stelt een bepaalde situatie in verband met het Hooggerechtshof van de VS velen in dat land (en nog velen daarbuiten) op dit moment voor een uitdaging. Zoals altijd zijn er entiteiten van de negatieve soort die maar al te graag dergelijke gebeurtenissen gebruiken voor hun eigen snode voordelen en doeleinden. En dus – zonder in eindeloze (en zinloze) online debatten te verzeilen over welke kant gelijk heeft en welke niet – als een bevoegd collectief van krachtige lichtwezens van over de hele wereld, is het dan onze taak om te voorkomen dat geplande streken, geweld, en andere ongewenste chaotische gebeurtenissen überhaupt daar plaatsvinden.

En met dat gezegd hebbende, roep ik nu iedereen op om dit land jullie gedachten, gebeden, en ook jullie eindeloze zegeningen van liefde, vrede, vergeving, genezing, medeleven, vriendelijkheid, wijsheid en kracht te sturen.

Want zoveel kunnen wij allemaal gemakkelijk doen gedurende de dag. Nog beter zou het zijn als je wat tijd zou kunnen besteden aan mediteren en zulke nuttige energieën daarheen zou kunnen sturen, terwijl je ook bidt en vraagt om het hoogste op goddelijk goed gebaseerde resultaat voor alle betrokkenen daar. En vergeet zoals altijd niet om hier de grootst mogelijke goddelijke tussenkomst en hogere hulp te vragen van alle engelen, aartsengelen, galactische wezens, opgestegen meesters, innerlijke aardwezens en alle andere hogere wezens die je je hier maar kunt bedenken!

Vergeet ook zeker niet om ook meer van zulke positieve gedachten, gebeden, energieën, zegeningen en hulp naar alle andere dergelijke getroffen of uitgedaagde gebieden op onze planeet te sturen; want niet de problemen van elk land zijn trendy genoeg om telkens het grote nieuws te halen. En als je dus zulke gebieden kent die soortgelijke hulp en bijstand nodig hebben, schrijf dan gerust hun namen in het commentaarveld, zodat wij allemaal ook onze welwillende energie daar op kunnen richten. En als je dat niet doet, kan het niet echt kwaad om je voor te stellen dat je de hele planeet aarde omhult met de genoemde energieën, gebeden, gedachten en zegeningen van liefde, licht, wijsheid, genezing, medeleven, vergeving, kracht en vrede.

En tenslotte, vergeet ook NIET om een speciale boost van zulke energieën, zegeningen en gebeden te sturen naar het ontwaakte mensencollectief op dit moment – het collectief waartoe ook jij en ik behoren. Want de tijden zijn inderdaad zeer uitdagend voor ons allen, vooral op dit moment, gezien de vele spirituele (en ontelbare andere) lasten die wij allen op dit moment zo moedig op ons hebben durven nemen. Want wij allen kunnen beslist wel wat van die liefde, licht, vreugde, inspiratie, opbeuring, wijsheid, kracht, genezing, en wat van die krachtige goddelijke, engelachtige, en andere hogere steun & tussenkomst zelf gebruiken! Dan is het dus logisch dat wij elkaar verschaffen wat het momenteel slapende en ontwakende menselijke collectief ons hier gewoon niet zal kunnen geven!

Als laatste, maar zeker niet het minste, als je ook maar enigszins massameditaties voor deze zaak kunt organiseren, zelfs op het meest plaatselijke niveau, doe dat dan alstublieft!!! Het hoeft niet eens een grote online / offline spirituele groep of gemeenschapsevenement te zijn of zo (alhoewel, als dat al mogelijk is, niets liever!); maar gewoon een simpele bijeenkomst van familieleden, vrienden en geliefden voor deze zaak kan wonderen doen voor de hele wereldsituatie hier in het algemeen!

DEEL DEZE BOODSCHAP ALSJEBLIEFT zo wijd en zijd als je maar kunt, en gebruik daarbij elk laatste middel dat je maar kunt bedenken. Want hoe groter ons aantal, des te krachtiger, effectiever en sneller zullen onze successen zijn!

Wij zijn degenen op wie wij gewacht hebben.

In oneindige Liefde, Licht en Dankbaarheid,

Don Spectacularis

Vertaling: Reinier