Blijf trouw aan de Universele wetten. Liefde, licht en waarheid en het Universum staat je bij! / Door: Anoniem

Blijf trouw aan de Universele wetten. Liefde, licht en waarheid en het Universum staat je bij!

Door: Anoniem – 13 Juli 2021

Herkenbare situatie

Mensen, graag wil ik een verhaal delen met jullie. Ik verlang al jaren naar een eerlijke spirituele samenleving, zoals velen van jullie die hier op deze prachtige website lezen.

Waar we momenteel collectief inzitten, lijkt/voelt alsof ik het reeds meegemaakt hebt. Wellicht ook in een vorig leven maar ook in dit huidige leven. Zal dit een antwoord zijn voor het collectief, wanneer dit ophoudt? Ik deel dit verhaal met jullie, want het is zeker een voorbeeld hoe je druk van buitenaf moet en kunt weerstaan, voor je eigen hoogste goed!

Men zegt dat 2012 eigenlijk 2020 is, de telling van de Maya kalender is verkeerd geïnterpreteerd volgens ingewijden. Nu zitten we dus in het einde van het ene tijdperk en is het nieuwe tijdperk begonnen.

In 2012 begon hetvoor mij, en het lijkt een voorproef van standvastig zijn en je niet laten verleiden door manipulatie en intimidatie.

Het gegeven dat op mijn werk toentertijd, mijn functie, welke ik reeds 12 jaar vervulde voor 36 uur in de week, zou vervallen en ik (volgens de directie) een nieuwe functie accepteren, voor 10 uur per week.

(Ik realiseer me overigens wel dat het zo moest zijn dat ik daar wegging. Het voelde al langer niet meer dat ik een positieve bijdrage leverde aan de maatschappij. Het draaide alleen om productie, ik werkte in de zorg en ik moest zorgen dat de bedden vol kwamen, als empathisch & vrij zuiver persoon voelde dit helemaal niet okay natuurlijk, echter kon ik niet direct een andere baan vinden)

Maar goed, ik bedacht me; als ze zó van me af willen komen, dan vergissen ze zich. Ik voelde sterk, als ik 10 uur aanneem ben ik straks ook werkloos, maar dan met een ww uitkering van 10 uur per week, waar ik nooit van rond kan komen. Dus ik weigerde direct om deze nieuwe functie van 10 uur aan te nemen.

Nadat ik het sociaal plan had gelezen en zag dat wat ze mij aanboden, geeneens rechtsgeldig was, volgens het sociaal plan, besloot ik om dit aanbod niet te accepteren. Ik heb via het juridisch loket en de Bond voor werknemers getracht hulp in te schakelen, maar zij zeiden ook dat ik de functie moest accepteren. Ik kwam er achter dat de man van de bond, een kennis/vriend ? was van de directeur van onze GGZ instelling. De medewerkers van het juridisch loket vond ik bizar slecht opgeleid! Want zelfs een leek kon nog zien dat ik in mijn recht stond!

Ik voelde heel sterk dat ik mijn functie van 36 uur niet zomaar moest afstaan en bleef erbij dat ik in mijn recht stond, met brieven/mails vol met onderbouwing. (achteraf gezien was dat zonde van mijn energie) de enige antwoorden die ik kreeg waren; We komen er op terug of in een aantal gevallen, helemaal geen antwoord.

Gevolg van mijn standvastigheid  was dat men een treitercampagne op mijn werk begon, zo werd ik elke 2 weken overgeplaatst naar een andere afdeling waar ik dan geen autorisatie had om in het systeem te komen en ik daar hele dagen zat, zonder iets te kunnen doen. Sommige collega’s werkte mee met deze treiter campagne door bv met een kerstlunch mij niet uit te nodigen, en vanuit gaande dat ik de telefoon zou opnemen, wat ik dus weigerde, ik zei; Ik heb zelf al een afspraak/kerstlunch buiten de deur in mijn pauze geplant. De overige collega’s waren zelf zo bang om hun baan/inkomenkwijt te raken en dachten dat mee werken met de leiding hun inkomen zou garanderen op de lange termijn.

Ik bleef 14 maanden standvastig en weigerde, ondanks vele gesprekken waarin ik schofterig en zwaar geïntimideerd werd, om de functie van 10 uur per week aan te nemen. Ik begon dezelfde tactiek als het toe te passen, begon te antwoorden met; Ik kom hier op terug, ik laat het u nog weten, enzovoort.

Mijn intuïtie en onderbewustzijn bracht me dromen in deze periode. Zo kreeg ik een droom dat ik op de kade een schip zag kapseizen, een schip waar al mijn collega’s inzaten en ze waren zichtbaar in schrok, in de droom dacht ik; Tja, dat jullie dat niet zagen aankomen? In het dagelijkse leven op het werk, kon je aan alles merken dat de instelling op het punt stond om failliet te gaan. In de droom stond ik relax op de kade en verwonderde me dat collega’s echt dachten dat het nog goed kwam.

Na 14 maanden treiterwerk en intimidatie besloot ik alsnog een advocaat te nemen, met de gedachte, als ze op zo een oneerlijke manier van mij af willen komen, mogen ze me ook wat meegeven voor de 12 jaar trouwe dienst. Dus, van mijn laatste spaargeld regelde ik een advocaat. Dit grapje koste me veel geld en toen ik naar bed ging vroeg ik me (wel een beetje paniekerig) af of ik wel de juiste beslissing had genomen.

S’nachts droomde ik van de grote notenhouten tafel, van de directeur en van een blonde vrouw. De vrouw zei tegen mij; Ze weten niet wat ze doen of waar ze mee bezig zijn. De directeur zat in de droom achter zijn bureau, keek me aan en zei; Vooruit dan maar (beetje nors wel hoor 😉) en tekende een overeenkomst met een lichtblauwe pen. 

Na deze droom voelde ik een zekerheid, dit komt goed. Daarvoor voelde ik alleen maar, blijf bij de waarheid, blijf standvastig, laat je niet overrulen, laat je niet je rechten afnemen.

Met de advocaat bleven ze nog steeds de boel verdraaien, doen alsof ze mijn rechten niet begrepen en mijn advocaat nietszeggende (er omheen draaien) antwoorden berichten. Het duurde dus weer voort en de advocaat kosten liepen op.

Toen heb ik spontaan een Remote viewing – een uitstapje in de geestenwereld- gemaakt naar de advocaat en hem toegesproken dat hij zich nu niet meer aan het lijntje moest laten houden door hen! Actie moest nemen om dit geschil, tot een einde te brengen in mijn voordeel, volgens het recht.

Zo geschiedde! En Uiteindelijk na 17 maanden had ik waar ik recht op had. Ik was mijn baan kwijt, waar ik blij om was, want wie wil er nu werken in zo een organisatie, een GGZ instelling notabene, waar men zo met mensen omgaat?! Er waren overigens ook andere collega’s (welke ook een andere functie met veel minder uren aangeboden kregen) welke getreiterd en gemanipuleerd werden, dat sommige van deze mensen zelfs zwaar aan de kalmerende middelen zaten. De arbo arts in deze stond trouwens ook heel duidelijk aan de kant van de directeur, ik kan daar voorbeelden over schrijven, maar daar heb ik nu geen zin in.

Voor mij voelt alles wat er nu gebeurd, o.a. de dreiging van de vaccinatie, echt hetzelfde als toen, de manipulatie, het gek proberen te maken dmv berichten sturen die totaal niet rechtsgeldig waren  (zo verstuurde  mijn werkgever telkens op vrijdagmiddag 16:59 een mail met dreigingen en dingen waar ik aan moest voldoen volgens hen, berichten met donkere taal, waarvan je gewoon misselijk werd). Zodat ik ook in het weekend geen rust had.

Hoe triest zijn mensen die hieraan meewerken eigenlijk? En hoeveel mensen werken hier aan mee of weigeren hun mond op te doen? Eigenlijk was ik best geschrokken van de hoeveelheid collegas die ineens in hypocrieten veranderde! Nu zie ik in dat deze collega’s in angst leefde en handelde en de moed niet hadden.

Hoe het met de al die collega’s afgelopen is, die uit angst voor hen inkomen, het duister gesteund hadden? Zij waren allemaal 3 maanden nadat ik uitbetaald werd met een ontslag vergoeding, hun baan kwijt,  de organisatie was failliet verklaard.

Mijn boodschap is, hou vast aan de waarheid. Ook al keert iedereen zich tegen je, jij bent het licht, jij weet dat je in je recht staat. Intenties zijn alles, als je ziet dat men iets probeert en men gebruikt manipulatie, duistere woorden, dreigingen en zo meer, val er nooit voor.

Blijf trouw aan de Universele wetten. Liefde, licht en waarheid en het Universum staat je bij!

Anoniem – 13 Juli 2021